Widok

pod prąd

głos ciekawy bo inny niż wszystkie. zostawiam bez komentarza, ani się nie podpisuje ani nie odrzucam. po prostu zawsze lubiłem postawy nonkonformistyczne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ano - jak widać, nie można...

Zawsze w weekendowe wieczory siedzisz i stukasz w klawiaturkę na awf?
:)

Stworek

Wybaczam ci twoją ignorancję i negatywne uczucia spowodowne brakiem seksu. Cóż nie można mieć wszystkiego :D

Słoweńcy +

No to mamy podobne gusta. Robin of Sherwood - kultowy (m.in. dzieki muzyce Clannad), Twin Peaks - jeden z najlepszych seriali jakie widziałem w życiu. The Sopranos też mi się podobał. Pozdrowienia!

i 5

nieważkości stan
sporadyczna lekkość bytu
rozjeżdżanie się łokci na lotnisku
radosna nieznajomość tematu

...i wiele, wiele innych...

;)

i 4

Pierwszy odcinek "On the Air" na You Tube.

Dawno, dawno temu...

jakieś całe 15 lat temu, David Lynch zrobił serial pt.: "On the Air". I. To. Była. Komedia.
Była STRASZNA. Cudowna.
Zeszłam.

Crack Hitler

Och, masz rację, wybacz mi moją ignorancję i negatywne uczucia spowodowane brakiem seksu, powiadasz zatem że główny bohater ucieka tylko przez PIERWSZY SEZON?!! Uf! Czyli... (sprawdzę w Wikipedii, zeby się znów nie popisac ignorancją) acha: nie 44 a 22 odcinki. No proszę. Jaka różnica. A potem...?
Właśnie, odnośnie drugiego sezonu, chyba jednak się skuszę, zeby przekonac sie czy rzeczywiście jest dobry, czy jak to ktoś napisał:
"Jaka mizeria. To już nie jest Prison Break, ale Ścigany. Fabuła rwie się jak przetarte prześcieradło w akademiku, główny mózg, Scofield, posiadacz wytuatuowanego ciałka i zestawu dwóch min (zdziwiony/szczęśliwy), w zasadzie przestał mieć PLAN, tylko sobie skacze z jednego końca Stanów na drugi. Prawie że robiliśmy zakłady, dokąd powędruje teraz. Był przy granicy z Meksykiem? Dobra, to teraz niech jedzie pod granicę kanadyjską. Nie udało się? Mina zdziwiona i nowy plan."

Crack Hitler

Dotychczas byliśmy fanami seriali: Robin of Sherwood, Twin Peaks, The Sopranos, a teraz nadszedł czas na PRISON BREAK, rzeczywiście drugi sezon powala (!)

Stworek

Widzisz, nie ogldałeś(aś)(ło), a wypowiadsz się negatywnie ukazując swą ignorncję (skąd dziecino tyle negatywnych uczuć, czyżby brak seksu? :D Bardziej serio - Scofield ucieka z więzienia nie DWA SEZONY tylko JEDEN, także radzę zacząć oglądać i nie w telewizji tylko w oryginalnej wersji z napisami najlepiej 3 odcinki dziennie. Najmocniejsza strona serialu? Brak banału, świetna gra aktorska, rewelacyjny montaż (dobrzy fachowcy), muzyka, scenariusz (genialne postacie) itd.

The serial killer's bunny slippers

by Stworek

On tonight's A-Team, Murdock has an old friend who's a serial killer. But his friend has a big problem. A rival serial killer is trying to drive the friend out of business. The rival has already raped his friend's step - mother, and tried to steal a bunny slippers.

The rest of the team arrives to help. Hannibal, is tremendously attracted to the pretty girl who works with the serial killer, but she prefers B.A.. To further complicate matters the team is being chased by a Big Black Homosexual Cop .

The A-Team has a fight with the men of the rival serial killer. B.A. says, ''Jedna babcia drugiej babci napluła do kapci''. Murdock throws two guys through a window. Hannibal gets a black eye and B.A. doesn't even break a sweat.

But the A-Team is captured when the rival's boss, Burcyk, shows up with twelve guys carrying uzis. The A-Team is locked in a White House. Hannibal says, ''Szfak''. Hannibal comes up with a plan. They build an armored ornitopter out of sprockets and odds 'n ends.

The A-Team escapes and goes into Burcyk's territory, guns a-blazing. ''All I wanted was meet Alice, and that bunny slippers was the key.'' complains Burcyk, as the A-Team leaves him tied up for a Big Black Homosexual Cop .

''Bakemono...'' says Murdock.

Fini

(chcecie sami spróbować? link na dole :D)

ja swoje też

tak polskie, że siódemka właśnie w trakcie leczenia kanałowego

hobo

szczerze polskie zeby
hihi

zboczeńcy jedne

co za zboczeńcy z tymi singlami fuj wstyd i hańba

za wielką wodą

mają jednak cholerny problem z rozładowywaniem emocji negatywnych. samych najgorszych rzeczy można, jak się okazuje, oczekiwać od gości, co to na pytanie "co słychać?" niezmiennie odpowiadają "w porządku". nieważne, że taki ma raka, że żona się puściła, że kot obsikał wszystkie ubrania. no przecież trzeba mówić, że wszystko w porządku i szczerzyć jankeskie białe zęby. chyba czas docenić polskie narzekanie

Widok

Z manetki wykręciłem jedynkę i trzy zera
W jeden dzień, piękny przelot nad miastem
Nie jednym, droga jednak była dobra szybka.

Trochę się napociłem, kilkakrotnie miałem dość
Kierowców, czterech, bo ich czarne owce
Po prostu rozum gdzieś, pozostawiają na wierzbie

Najbardziej lubię widoki zamków, warowni, czy
Ciekawych architektonicznie miejsc. Niestety
Śpieszno mi było i skonsumować musiałem

Widoki jak szybką kanapkę z sieci restauracji
Trochę, podpatrzyłem, lecz głód miejsc wciąż
Pozostał, narkotyk dla oka te artefakty

Lecz jeszcze tam wrócę, właściwie będę
Bo dziś przestrzeń niczym, nie istnieje
Lecz dalej mi do Ciebie niż do siebie

Tyle wiem na pewno, bo jeźdźców
Mijałem wielu, lecz znikam jak w drodze
Gdzieś jestem, ale też już mnie nie ma

Crack Hitler

Naprawdę jesteś fanem faceta, który przez DWA SEZONY ucieka z więzienia i jeszcze nie uciekł? Chłopie, Drużyna A robiła to kilka razy w jednym odcinku. W końcu "najważniejsze, to mieć dobry plan".
:D
Bardziej serio - widziałam tylko pilot, ale przy "Dexterze" którego zaczynałam w tym samym czasie, wypadł dość słabo. Być może później jest lepiej. Co Twoim zdaniem jest najmocniejszą stroną tego filmu?

...

tak zwyczajnie płynę przez noc
zbierając w iluzoryczną sieć
dotknięcia ostatnich dni

pamiętam lekkość
która niosła mnie niedawno
pogodnymi popołudniami
ulicami starego wrzeszcza

z rękami wbitymi w kieszenie
i nisko błądzącym wzrokiem

tak intensywnie przeżywam sny
tak mocno wracają wspomnienia
beztroskich knajpianych chwil

uwolniona
tylko dla siebie odkrywam
na nowo stare miejsca

dryfując przez jaśkówkę
czekam
aż kasztanowce białe
rozwiną nade mną
swoje liściaste parasole

pilnuję się
bo nie wiem
jak wysoko mogę odlecieć

a propos

ja niestety nie :) ja czeka m na lato :)

Prison Break - Skazany na śmierć.

Czy są tu jacyś fani tego serilu? Pierwszy sezon rewelacja, ale drugi sezon jest już genialny!

Jak Długo jeszcze

Trzeba mieć dobre zdrowie żeby pracować do 60 lat , jeszcze lepsze żeby dopracować do 68 lat .Co można powiedziec o pracowniku ZUS w Gdańsku który dostaje rente(kiedyś członek komisji)ma 68 lat , pracuje na całym etacie .Pani Ela nie jest żadną specjalistką ma tylko średnie wykształcenie. Wybitnym zasłużonym pracownikom sugeruje sie odejście na emeryturę po osiągnięciu wieku emerytalnego. Dlaczego trzyma sie w pracy osoby które osiągnęły już dawno wiek emerytalny; do pracy przychodzą poplotkować ;wychodzą kiedy chcą i kręcą intrygi? Co im można zrobić; zawsze mogą odejść na zasłużoną emeryturę.

Inne tematy z forum Hydepark

Gadżety reklamowe (30 odpowiedzi)

Gdzie w Gdańsku można kupić gadżety reklamowe? Jest jakaś hurtownia?

a to na rano ;) (347 odpowiedzi)

tiaaa...a to na rano. jakie szczęście, że nikt wcześniej na to nie wpadł :)...

Klimatyzacja w biurze (56 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

do góry