Widok

podcięcie wędzidełka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy któraś z mam mogłaby polecić lekarza wykonującego zabieg podcięcia wędzidełka podjęzykowego? Może przyjmować prywatnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moim zdaniem super rozwiązaniem jest laserowe podcięcie wędzidełka wargi i języka - http://vita-dent.gliwice.pl/laseroterapia/ - zabieg trwa 2-3 minuty więc super dla maluchów :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hej, tez jestem z okolic czyli dr rudnik przyjmuje w zukowie a czy zabieg był laserem czy skalpelem?

dr Tomasz Przewoźny ul.Jagielońska Gdańsk na NFZ na miejscu bardzo dobry otolaryngolog nasz synek miał podcinane wędzidełko po prostu na wizycie

Dziękuję bardzo!

na obroncow wybrzeża 10 Gdynia ,"Śródmieście" przychodnia na nfz

Cześć miałam ten sam problem, położna, która przychodziła po porodzie do domu doglądać maluszka dopiero wtedy powiedziała mi o wędzidełku. Radziła pójść póki dzieć malutki bo nie będzie długo pamiętał i tak też zrobiliśmy. Polecam doktora Krzysztofa Rudnika, nie jestem pewna ale oprócz prywatnej praktyki jest dostępny na NFZ, lecz należałoby sprawdzić. Nie wiem gdzie przyjmuje w Trójmieście, ja jestem z Żukowa, więc wtedy był na miejscu. Szybko, sprawnie i bez większego płaczu.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry