Widok

podkład-cera mieszana

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
poleccie jakis megarewelacyjny,lekko matujacy lekki ,oddychac skorze pozwalajacy i długotrwały,bez efektu maski ale troche jednak kryjacy;p
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Revlon Colorstay ;)
La Roche Posay kryjący - białe opakowanie ,dość drogi ok 60-70zł ale bardzo trwały i wydajny!!!
a niech wyjde na burzuja;p cena nie gra roli oby po zastosowaniu cera była pieknie gładziutka,matowa i nie zostawiał sladu na wszystkim czego dotkne buziakiem:)no i wygladał meganaturalnie:)
bardzo fajny jest Clinique Skin Smoother ale ostatnio jak chciałam kupic to nie było
teraz mam Estee Lauder Equalizer-tez super
a zamierzam sobie kupic Unifiance La Roche Posay ale fluid czyli nie ten całkowicie kryjacy-sa swietne

image
image
Wiper dokładnie ten sam polecam !!! sama go używam od kilku ładnych lat :)
Revlon Colorstay softflex, dla mnie i moich psiapsiołek welacja

image

rewelacyjne sa La Roche - Posay,

polecam rowniez dior- icone
image

image
equalizer-nie fajny dla mnie,za bardzo rozswietlajacy.....la roche posay fluid mam i jest fajny ale na wieksze wyjscia i mocniejszy makijaz nie bardzo=w sensie nie jest trwały....teraz sprobowałam clinique fit cos tam i tez fajny ale odcienia nie da rady dobrac:(
dzis po raz wtory sprawdzamdouble wear i adapitive lancoma...i jak nie beda ok to sie poddaje....
chyba ze jakies macie typy jeszcze ....ten revlona musze namierzyc,gdzie mozna kupic?w sephorze i aptekapharm(przynajmniej na matarni0 nie ma;/
up moze jakies jeszce polecacie?
ja mam sephora za 45zł podkład z pudrem w jednym nakładasz pędzlem jak puder i ładnie kryje :-) ja się z nim nie rozstaje ..skóra oddycha i jest matowa

image
image
Ja mam Lancome MAQUIMAT. Jak dla mnie super, naprawdę jestem zadowolona chociaż cena powalająca.
tego Maquimata własnie mialam-dla mnie swietny

image
image
dzieki dziewczyny sprobuje...lancome adaptive ma super odcien ale starsznie przesusza mimo iz niby nawizlajacy,mi widac suche skorki a doublewear ciezki i nie ma odcienia...
Polecam podkład do cery mieszanej firmy Mary Kay, nawilża skórę ,pięknie kryje i co ważne pozwala oddychac skórze .I ma jeszcze jeden duży plus ,przed zakupem mozna go najpierw przetestować .
Jeśli ktoś ma ochotę to zapraszam :)
zerknijcie na stronkę www.marykay.com.pl

i na www.melika.pl :)
no i kolejne odpadły brak odcienia:(
dziewczyny ponawiam pytanie o podklady revlon gdzie mozna dostac...???
podklady revlon sa w galerii centrum w alfie. polecam revlon colorstay -dla mnie super
ja też polecam sephora- nakładam pędzelkiemi cały dzien skóra wygląda okej.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

bałagan u nastolatki (26 odpowiedzi)

Czy nastolatke da sie nauczyć porządku? Jak to zrobic skoro już nic nie pomaga...W swoim pokoju...

poszukiwany dobry ortopeda (22 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

ksiadz nie chce doposcic mnie jako chrezstnej!!! (101 odpowiedzi)

witam wszystkich! i prosze o rade,bo juz sama nie wiem co mam robic:(moja siostra poprosila...

do góry