Widok
podobne sukienki???
Hej! Mam problem. Swoj ślub mam 16.09 i wybrałam sobie sukienke. Własnie taka:

Wczoraj dowiedzialam sie jaka sukienke wybrala sobie moja kuzynka, ktora ma ślub 10.06 (czyli 3 m-ce wczesniej). I tak oto ona wygląda:
http://www.marietta.pl/php.php?main=galeria&id=116
Wszyscy mi próbuja wmówic, włacznie z ta kuzynka, ze sukienki nie sa do siebie podobne.
Co robic?

Wczoraj dowiedzialam sie jaka sukienke wybrala sobie moja kuzynka, ktora ma ślub 10.06 (czyli 3 m-ce wczesniej). I tak oto ona wygląda:
http://www.marietta.pl/php.php?main=galeria&id=116
Wszyscy mi próbuja wmówic, włacznie z ta kuzynka, ze sukienki nie sa do siebie podobne.
Co robic?
no fakt sukienki sa podobne! o tyle dobrze ze kuzynka ma wstawki capuccino a Ty masz cala biala i moim zdaniem o wiele ladniejsza taka delikatniejsza!!! nie zalamuj sie i tak bedziesz ladniej wygladala od kuzynki! a pozatym pewnie bedziecie mialy innego koloru dodatki! wiec bedzie OK! glowa do gory i szykuj sie abys czula sie wyjatkowo w tym Wielkim Dniu!!! Buziaczki papa!!!
gosik ... ja ma dosłownie identyczny problem... wbrałam juz sobie sukienkę dosyć dawno... w weekend moja przyszła szwagierka pokazywała mi swoją suknię slubną , jest bardzo bardzo !! bardzo podobna (ona bierze slub w lipcu , my w październiku) ja mam rozmiar 42 a ona 36.... jak pokazałam mi zdjęcie swojej sukni to zbladłam... ... ale może faktycznie nie ma się czym martwić ....
Nie martwcie się . Każda będzie wyglądać pięknie i choćby suknie były identyczne. A zresztą liczy się całość i najwazniejsze atmosfera tego dnia i nikt nie będzie oceniał ktora lepiej w tej sukni wyglądała. Suknie to tylko dodatek co prawda piękny ale dodatek. Najważniejszy jest ślub i to że przysięgacie sobie miłość do końca życia. A jeśli suknia wam sie podoba i dobrze wam w niej to niech i noszą ją wcześniej setki innych dziewczyn :olać " to . To tylko moje zdanie. Pozdrawiam. P.S. i jeszcze jedno , skoro inni tez podobne mają to znaczy że dobry wybor i że suknia się podoba i jest piękna ;-)
Nie wiem gdzie wy widzicie te podobienstwa, kazda z sukien jest inna i kazda z nich ma swoj wlasny styl - naogladalam sie tyle sukien ze wiem co pisze, kolory inne , wstawki inne , kwiat inny, marszczenia inne jedne na calej dlugosci sukni, w drugej tylko do polowy, gora gorsetu zuplnie inna - jedna gladka druga zakonczona koronka, dajcie malym dzieciom obrazki z tymi dwiema sukniami i pokaza wam roznice - wiele roznic - taka zabawa czym roznia sie dwa obrazki :)) jedyne w czym sa do siebie podobne to ze sa z salonu mariette z tego co zauwazylam.
chodzac po salonach moglabym wskazac kilkanascie sukien niemalze identycznych a kazda byla inna bo roznila sie jakims innym detalem.
Takze luz, a nawet jesli suknie bylyby identyczne to co z tego, wazne ze dla ciebie jest ona piekna, czujesz sie w niej dobrze i mozesz sie tylko cieszyc ze jest ona wyjatkowa skoro nie tylko ty ja masz, wiec sie z tego ciesz, bo to zaden problem.
Pozdrawiam
chodzac po salonach moglabym wskazac kilkanascie sukien niemalze identycznych a kazda byla inna bo roznila sie jakims innym detalem.
Takze luz, a nawet jesli suknie bylyby identyczne to co z tego, wazne ze dla ciebie jest ona piekna, czujesz sie w niej dobrze i mozesz sie tylko cieszyc ze jest ona wyjatkowa skoro nie tylko ty ja masz, wiec sie z tego ciesz, bo to zaden problem.
Pozdrawiam