Widok

podróż poślubna

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witajcie!!
Ciekawa jestem jakie macie pomysły na podróż poslubną??
Mój Misio i ja już mam zaplanowane...jedziemy na Węgry na Mistrzostwa Świata w Hokeju na lodzie :D
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My sie zastanawiamy ciągle, Indie może... sama nie wiem , moczenie sie w basenie czy przedzieranie sie przez pustynie, czy dzungle? ....

Meg:)
Ja kupuję od dawna tylko na allego i jakoś się nigdy nie zawiodłam. Uwielbiam Lancome. Szczególnie pudery w kamieniu, tusze i błyszczyki. Ceny ok 50 zł, a oryginalne są na 100% bo wcześniej używałam isa dory i widzę kolosalną różnicę.

My mamy już zaklepany wyjazd i nie mogę się doczekać. Lipiec!
Mila,

w sobote jedziemy do Tui i do Neckermanna- dokładnie zrobimy tak jak mówisz, lepiej na miejscu wszystkiego si`e dowiedziec. my napewno pojedziemy na tydzień, bo ponad 3 tygodni urlopu to nie dostane...
ale jeszcze raz Mila piękne dzięki za pomoc i propozycje miejsca naszego miesiąca miodowego... i napewno jedziemy na Kanary!!!!

buzi, meg
a tym czasem ide szperac na aleegro w poszukiwaniu dobrych cieni i różu (równiez dzieki za olśnienie gdzie można to kupić i to dużo taniej ;))))
Ale co ja tam do jasnej ch... kpiacego wpisalem?
Strony Tui wogóle nie rozumiem, ale w biurze Pani wydrukowała nam ofertę i wszystko jasne. Widziałam na Fuertaventurę 2 tyg. wczasy all inclusive za 1000 euro, a jako last minute mozna i za 800 euro. Trzeba się wybrać do biura. Neckermann jest tańszy.
Powodzenia!
Tu więcej informacji i bardzo duzo zdjęć:

www.marcin.domek.pl/2/marcin/fuerte/fuerte.html

image

i najbardziej znany półwyspek

image

Morro Jable
anetko 28 , zle zrozumialam chelmiana , myslalam ze on kpi sobie z tych planów wyjazdowych, czesto ktos z poza forum pisze tak tylko zeby tu komus dogryzc;) Niestety nie jest to moje priv, ani forum;) pozdrawiam , atwoja wypowiedz mnie wkurzyla dlatego odpisuje ,poprostu

Fuertaventura - piasek czarny??????????????????
Chyba żartujesz. Właśnie tam jest znany półwysep bardzo długi i piękny z jasniutkim piaseczkiem.
Fueventura to trzecia z Wysp Kanaryjskich.
Najwieksza, najbardziej popularna jest Teneryfa - najbardziej atrakcyjna, najwiecej do ogladania, ale i najwiecej tyrystow. No i szczyt wulkanu - z tego co pamietam to ma jakies 2400 m, ale moge sie mylic.
Druga to Gran Canaria - tez BAAARDZO ladna, troche mniej turystow, troche mniej do ogladania, tez ciekawa i sliczna. Fueventura - jak dla mnie zbyt pustynna i malutka, a plaze TYLKO z czarnym piaskiem!!!
Generalnie Kanary to wyspy wulkaniczne, wiec wiekszosc plaz ma czarny piasek, ale na niektore plaze Teneryfy i GC nawieziono bialy piasek z Sahary i na tych plazach jest cudnie.

no właśnie to zdjęcie mi się nie wkleiło:)

Aj też bym sobie pojechała w podróż poślubną w ciepłe dalekie kraje :)ale to by był mój pierwszy urlop ;) za granicą (bo jak dotąd tylko kilka delegacji)
chciałabym zobaczyć Grecję :) tak się rozmarzyłam patrząc na ofertę TUi :)

co możecie polecić na taki pierwszy krótki urlopik (oj to może być dopiero w przyszłym roku ;) z ciepłych miejsc w Europie? obydwoje z moim lubym lubimy leżeć brzuszkiem do góry - ja lubię wodę - on woli dużo ruchu, ale z dala od wody ;P co proponujecie?

kurcze, Mila nie mogę tego znależć!!!! na stronie nic takiego nie ma... w jakim kraju leżą te Fuertaventura i w jakim regionie... wiesz pusta dziweczka ze mnie ;)))
pleaseeee help me!!!! :-)))
meg

Na Fuertaventurę były oferty za 1000 euro, all inclusive do 4 gwiazdkowych hoteli.
W lipcu, a teraz na pewno taniej.
Polecam i życzę powodzenia!
to juz szukam z tui, bo raczej bedzie wylot z Polski a nie z Nimeic, do W-wy blizej jak chcemy świezo po slubie pojechac.
dzieki piekne... mam nadzieje, że nie załamię się cena ;-))
meg

sprzedaje oferty niemieckie, bardzo szybko odpowiadają na pytania, ale to wylot z berlina

wyloty z warszawy to np. tui polska
mają fuertaventurę
Mila, a gdzie to jest i prze zco to kupic i gdzie obejrzeć???
meg

A co to jest Kossos? Myślałam, że jest Kos i Thassos?
Thassos ładna, zielona, ale malutka. Na podróz poślubną ok:) a Fuertaventura? Polecam, na końcu półwyspu Jandia.
Czy jestem nietuzinkowy czy nie to nie wiem. Pozostawie to decyzje innym.

Ale faktycznie nadal nie wiem co takiego dziwnego bylo w moim poscie. Bo specjalnie to on sie od poprzednich postow nie roznil...no moze tym ze podalem rowniez wyjazdy zareczynowe. Dla mnie tworzy to wszystko swoisty caloksztalt i dla tego wymienilem rowniez te wyjazdy.
kossos a nie Thassos, ;))) sorki

ło matko Mila, to nie na moja kieszeń!!!! jak kiedys bede piekna i bogata to moze... narazie na tapecie jest Rhodos albo Thassos... ale jeszcze zobaczymy
Meg

do góry