Widok
Definitywna decyzja jeszcze nie zapadla.
Tak ogolnie to rozklad wyjazdow wyglada nastepujaco:
Zareczyny oficjalne dla Rodzicow: Warszawa
Zareczyny nasze prywatne: Wenecja
Podroz poslubna: Bali, Rio de Janeiro, Poludniowa Afryka. Ja osobisicie wole Bali. Stosunkowo tanie i malo turystow z Europy a poza tym mi sie tam podobalo. :)
Tak ogolnie to rozklad wyjazdow wyglada nastepujaco:
Zareczyny oficjalne dla Rodzicow: Warszawa
Zareczyny nasze prywatne: Wenecja
Podroz poslubna: Bali, Rio de Janeiro, Poludniowa Afryka. Ja osobisicie wole Bali. Stosunkowo tanie i malo turystow z Europy a poza tym mi sie tam podobalo. :)
Chelman napisał(a):
> Definitywna decyzja jeszcze nie zapadla.
>
> Tak ogolnie to rozklad wyjazdow wyglada nastepujaco:
>
> Zareczyny oficjalne dla Rodzicow: Warszawa
> Zareczyny nasze prywatne: Wenecja
>
> Podroz poslubna: Bali, Rio de Janeiro, Poludniowa Afryka. Ja
> osobisicie wole Bali. Stosunkowo tanie i malo turystow z Europy
> a poza tym mi sie tam podobalo. :)
Chelman ojoj widze ze to znowu komus na zarciki sie zebralo , hej skad sie biora te zgryzoty u nas na forum a kysz mi stad!!!!!!!!!!!!!!
> Definitywna decyzja jeszcze nie zapadla.
>
> Tak ogolnie to rozklad wyjazdow wyglada nastepujaco:
>
> Zareczyny oficjalne dla Rodzicow: Warszawa
> Zareczyny nasze prywatne: Wenecja
>
> Podroz poslubna: Bali, Rio de Janeiro, Poludniowa Afryka. Ja
> osobisicie wole Bali. Stosunkowo tanie i malo turystow z Europy
> a poza tym mi sie tam podobalo. :)
Chelman ojoj widze ze to znowu komus na zarciki sie zebralo , hej skad sie biora te zgryzoty u nas na forum a kysz mi stad!!!!!!!!!!!!!!
Wenezuela. Maragrita - wyspa karaibska.
Wycieczki na Margaritę i Dominkanę są dość tanie aktualnie, ale najlepiej lecieć z Berlina lub z Pragi.
Meg 1 - jeżeli mało czasu to faktycznie bez sensu lecieć daleko.
Ja biorę 3 tyg urlopu, bo wycieczka 14 dni, a jeszcze ze 2 dni na dojazd.
W tym roku uzbierało się tyle zaległego urlopu, że szef się cieszy i każde brać po 3 tyg:)
Wycieczki na Margaritę i Dominkanę są dość tanie aktualnie, ale najlepiej lecieć z Berlina lub z Pragi.
Meg 1 - jeżeli mało czasu to faktycznie bez sensu lecieć daleko.
Ja biorę 3 tyg urlopu, bo wycieczka 14 dni, a jeszcze ze 2 dni na dojazd.
W tym roku uzbierało się tyle zaległego urlopu, że szef się cieszy i każde brać po 3 tyg:)
Czy jestem nietuzinkowy czy nie to nie wiem. Pozostawie to decyzje innym.
Ale faktycznie nadal nie wiem co takiego dziwnego bylo w moim poscie. Bo specjalnie to on sie od poprzednich postow nie roznil...no moze tym ze podalem rowniez wyjazdy zareczynowe. Dla mnie tworzy to wszystko swoisty caloksztalt i dla tego wymienilem rowniez te wyjazdy.
Ale faktycznie nadal nie wiem co takiego dziwnego bylo w moim poscie. Bo specjalnie to on sie od poprzednich postow nie roznil...no moze tym ze podalem rowniez wyjazdy zareczynowe. Dla mnie tworzy to wszystko swoisty caloksztalt i dla tego wymienilem rowniez te wyjazdy.