Widok

podróż poślubna

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witajcie!!
Ciekawa jestem jakie macie pomysły na podróż poslubną??
Mój Misio i ja już mam zaplanowane...jedziemy na Węgry na Mistrzostwa Świata w Hokeju na lodzie :D
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Lidkaa napisał(a):

> mi się marzy Chorwacja tam jest PIĘKNIE!!!!! Właśnie w czasie
> pobytu w Chorwacji mój narzeczony w romantycznej scenerii
> poprosił mnie żebym został jego żoną dlatego chcemy tam wrócić
> jako mąż i żona i powspominać te piękne chwile....:)
>
>
poprawka:) oczywiście miało być że poprosił mnie żebym została jego żoną:)

mi się marzy Chorwacja tam jest PIĘKNIE!!!!! Właśnie w czasie pobytu w Chorwacji mój narzeczony w romantycznej scenerii poprosił mnie żebym został jego żoną dlatego chcemy tam wrócić jako mąż i żona i powspominać te piękne chwile....:)

No mam nadzieje, ze sobie to pozniej odbijemy. Dobrze, ze chociaz zostawil mi samochod, to nie bede musiala wszedzie biegac. Ale w sumie to i tak jest mi cięzko, bo nie jestem przyzwyczajona do takiej rozłąki...

A my nie chcemy jechac w podroz poslubna. Dla nas to strara pieniedzy, za te kase co mozna wydac na podroz mozemy sobie cos kupic do naszego domku.

image

troszke nie ladnie ze wszystko na twojej glowie , no ale z drugiej strony dobrze ze ma prace:):)z suknia mozesz jeszcze sie poociagac chwilke :) co do podrozy no coz moze sobie pozniej pojedziecie ......?

A ja moge zapomnieć o podróży poślubnej. Mój narzeczony wyjechal i wroci na swieta wielkanocne, a potem dopiero na ślub w sierpniu (wiec wszystko pozostalo na mojej glowie). Pewnie tez nie dostanie urlopu - przyjedzie na ślub i pojedzie z powrotem. Zatem pojade sobie gdzies, ale palcem po mapie :(

No w tej kwestii nie mogę się zgodzić. My byliśmy w Chorwacji dwa lata temu i było bardzo drogo, pomimo tego iż wszyscy zachwalali nam jak tam jest tanio... Mozliwe, że zwiazane jest to z miejscem pobytu, w każdym razie na wyspie Korcula jest drogo.... i cudownie :) Polecam, ale proponuję nastawić się na spore wydatki (1,5 litra wody gazowanej ok 10 zł)
tu nawet nie chodzi o kase , wiele podrozujemy ale stwierdzilismy ze jak pojedziemy sami samochodem to wiecej przygod i romantycznych momentow nas czeka :):) chcemy wziasc rowery na bagaznik bo oboje kochamy ruch , wiec bedzie to zwariowany wyjazd .

acha, tak dla scisłości, zeby wyjazd wyszedł względnie tanio, to noclegów trzeba szukać na prywatnych kwaterach ( z tym nie ma najmniejsdzego problemu, cos jak w Zakopanem ludzie stoja z napisami "wolne pokoje).
Bo jesli zakwaterujemy sie w Hotelu, no to..... rzecz jasna zapłacimy słono, jak napisałas Sabra.

Słono, raczej nieeee. Uważam, ze Chorwacja to jeszcze jeden z najtanszych i jednoczesnie najatrakcyjnejszych miejsc. Jezeli ktos stawia, na "wylegiwanie" się na plaży. Nic wiecej tam do szczescia nie potrzeba: słońce jest, piekana woda też. Wycieczki na wyspu tez nie kosztuja fortune...jezeli nie wyjdzie nam Egipt (ze względów finansowych), to zapewne pojedziemy do Chorwacji i napewno tez bedzie bosko.

slyszalam ze sa tam piekne wysepki , pyszne jedzonko ale licza sobie slono za te porzyjemnosci , ale liczy sie to by byl to wyjatkowy wyjazd ::)

Sabra,

Polecam Dalmację, szczególnie miejscowosć :MAKARSKA. Przepiękna u stóp gór, podnóza gór schodza do morza. Przez co sa tam niesamowite widoki z licznymi zatoczkami i czysta, lazurowa woda. Koniecznie trzeba zwiedzic Dubrovnik.

my mamy slub 04 czerwca i planujemy wyjechac zaraz po ewentualnych poprawinach , chcemy wsiasc w samochod i jechac do chorwacji , po drodze odwiedzic znajomych w polsce poludniowej , isc na imprezke i potem nad cieplutkie morze powygrzewac sie i poszalec ......bedzie cudownie jak to wyjdzie :):):)

Belle,

Byłam dzisiaj w biurze podróży , dostałam nowiutką gazetkęz promocyjnymi ofertami. Promocje wazne do 11 marca. Ceny wydaja mi się wyzsze niż pisałas, 3500zł za 2 osoby w hotelu 4* to naprawde dobra oferta.
Mam pytanie? Czy wiecie w jakim hotelu bedzie nocowac, czy jest to opcja TRAF !!

Najbardziej interesująca oferta w gazetce, która dzisiaj dostałam to 1899zł w hotelu 4* w terminie 30.06. 2005 -15dni...

no sluchaj, my mamy slub w czerwcu, ale wyjazd na taki cieply urlopik planujemy sobie dopiero gdzies tak na wrzesien. latem tez cos, ale jeszcze nie mamy sprecyzowanych planow.

Decyzja zapadła ! Nie jedziemy tuż po ślubie w sierpniu na wycieczke za granice. Stwierdziliśmy, że w sierpniu to i u nas jest ciepełko, poza tym to jest sezon i wycieczki są drogie. Pojedziemy w inny miesiąc kiedy u nas jest zimko, żeby się "wygrzać" ;o)

No ale bierzemy of kors urlopik w sierpniu ze 2 tyg. i moze zaszyjemy sie w jakiejs gluszy lub nad jeziorkiem...np. w Dolinie Słupi (cisza, zero turystów, jeziorko, las, rowerek)...ach...
Troche po czasie, ale to chyba nic ? Jak myślicie ?

[img][/img]
Mila , a gdzie jest ta Isla Margarita? Dzieki z gory za info.
wiesz co Mila, ammy mało czasu, bo bierzemy tylko tydzien urlopu po slubie i wylot ewentualnie w poniedziałek 14.06 wchodziw grę, aby jeszcze troszkę ochłonąć. biore pod uwage Kretę, Thassos i korfu. I mam tylko 5 tys, wiec w tym musimy się wyrobić. I chce sie byczyc cały dzień na plazy!!!! :-)))) ale bedzie fajnie, a z resztą ie wiem gdzie szukac tego o czym piszesz. Moze pomóz mi troszke gdzie mam szperać ;)))

meg
A co myślicie o Portugali ?

:o)
Ania

Fueventura? to juz lepiej Gran Canaria, tez nie tak zatloczona jak Teneryfa. A Fueventura to juz troche dziura, mala pustynia z czarnym piaskiem :)

do góry