Widok
Lidkaa napisał(a):
> mi się marzy Chorwacja tam jest PIĘKNIE!!!!! Właśnie w czasie
> pobytu w Chorwacji mój narzeczony w romantycznej scenerii
> poprosił mnie żebym został jego żoną dlatego chcemy tam wrócić
> jako mąż i żona i powspominać te piękne chwile....:)
>
>
poprawka:) oczywiście miało być że poprosił mnie żebym została jego żoną:)
> mi się marzy Chorwacja tam jest PIĘKNIE!!!!! Właśnie w czasie
> pobytu w Chorwacji mój narzeczony w romantycznej scenerii
> poprosił mnie żebym został jego żoną dlatego chcemy tam wrócić
> jako mąż i żona i powspominać te piękne chwile....:)
>
>
poprawka:) oczywiście miało być że poprosił mnie żebym została jego żoną:)
No w tej kwestii nie mogę się zgodzić. My byliśmy w Chorwacji dwa lata temu i było bardzo drogo, pomimo tego iż wszyscy zachwalali nam jak tam jest tanio... Mozliwe, że zwiazane jest to z miejscem pobytu, w każdym razie na wyspie Korcula jest drogo.... i cudownie :) Polecam, ale proponuję nastawić się na spore wydatki (1,5 litra wody gazowanej ok 10 zł)
acha, tak dla scisłości, zeby wyjazd wyszedł względnie tanio, to noclegów trzeba szukać na prywatnych kwaterach ( z tym nie ma najmniejsdzego problemu, cos jak w Zakopanem ludzie stoja z napisami "wolne pokoje).
Bo jesli zakwaterujemy sie w Hotelu, no to..... rzecz jasna zapłacimy słono, jak napisałas Sabra.
Bo jesli zakwaterujemy sie w Hotelu, no to..... rzecz jasna zapłacimy słono, jak napisałas Sabra.
Słono, raczej nieeee. Uważam, ze Chorwacja to jeszcze jeden z najtanszych i jednoczesnie najatrakcyjnejszych miejsc. Jezeli ktos stawia, na "wylegiwanie" się na plaży. Nic wiecej tam do szczescia nie potrzeba: słońce jest, piekana woda też. Wycieczki na wyspu tez nie kosztuja fortune...jezeli nie wyjdzie nam Egipt (ze względów finansowych), to zapewne pojedziemy do Chorwacji i napewno tez bedzie bosko.
Belle,
Byłam dzisiaj w biurze podróży , dostałam nowiutką gazetkęz promocyjnymi ofertami. Promocje wazne do 11 marca. Ceny wydaja mi się wyzsze niż pisałas, 3500zł za 2 osoby w hotelu 4* to naprawde dobra oferta.
Mam pytanie? Czy wiecie w jakim hotelu bedzie nocowac, czy jest to opcja TRAF !!
Najbardziej interesująca oferta w gazetce, która dzisiaj dostałam to 1899zł w hotelu 4* w terminie 30.06. 2005 -15dni...
Byłam dzisiaj w biurze podróży , dostałam nowiutką gazetkęz promocyjnymi ofertami. Promocje wazne do 11 marca. Ceny wydaja mi się wyzsze niż pisałas, 3500zł za 2 osoby w hotelu 4* to naprawde dobra oferta.
Mam pytanie? Czy wiecie w jakim hotelu bedzie nocowac, czy jest to opcja TRAF !!
Najbardziej interesująca oferta w gazetce, która dzisiaj dostałam to 1899zł w hotelu 4* w terminie 30.06. 2005 -15dni...
Decyzja zapadła ! Nie jedziemy tuż po ślubie w sierpniu na wycieczke za granice. Stwierdziliśmy, że w sierpniu to i u nas jest ciepełko, poza tym to jest sezon i wycieczki są drogie. Pojedziemy w inny miesiąc kiedy u nas jest zimko, żeby się "wygrzać" ;o)
No ale bierzemy of kors urlopik w sierpniu ze 2 tyg. i moze zaszyjemy sie w jakiejs gluszy lub nad jeziorkiem...np. w Dolinie Słupi (cisza, zero turystów, jeziorko, las, rowerek)...ach...
Troche po czasie, ale to chyba nic ? Jak myślicie ?
No ale bierzemy of kors urlopik w sierpniu ze 2 tyg. i moze zaszyjemy sie w jakiejs gluszy lub nad jeziorkiem...np. w Dolinie Słupi (cisza, zero turystów, jeziorko, las, rowerek)...ach...
Troche po czasie, ale to chyba nic ? Jak myślicie ?
[img][/img]
wiesz co Mila, ammy mało czasu, bo bierzemy tylko tydzien urlopu po slubie i wylot ewentualnie w poniedziałek 14.06 wchodziw grę, aby jeszcze troszkę ochłonąć. biore pod uwage Kretę, Thassos i korfu. I mam tylko 5 tys, wiec w tym musimy się wyrobić. I chce sie byczyc cały dzień na plazy!!!! :-)))) ale bedzie fajnie, a z resztą ie wiem gdzie szukac tego o czym piszesz. Moze pomóz mi troszke gdzie mam szperać ;)))
meg
meg