Widok

podroz poslubna

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Gdzie planujecie podroz poslubna?
Ja najpierw zastanawialam sie, czy w ogole jechac - ze wzgledow finansowych, ale moj Marcin mowi, ze bedziemy tego potrzebowac, aby odpoczac od stresow przedslubnych;-) wiec zaczelismy sie rozgladac i chyba zdecydujemy sie na teneryfe na tydzien, a wy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
KB - a jesli mozna sie spytac - w jakim miesiacu i za ile... krotko mowiac - co jest w cenie?
my tez szukamy jakiegos niesamowitego miejsca.. takiego wlasnie.. "raz w zyciu"... gdzies gdzie jeszcze nie bylismy.. i pewnie dluuuugo nie bedziemy. chcemy jechac ok. miesaic po slubie czyli przelom wrzesnia i pazdziernika... na 2 tyg. ... myslelismy tez o Indiach, Tybecie, Nepalu... ogolnie Azji... no i o Ameryce Pd... ale cen nie znamy jeszcze kompletnie... wiemy tylko,ze na pewno beda wysokie ;(
tez poprosze o zdjecia, dzieki
ech :) zazdroszczę :)

Witam
Ja wybieram się na Dominikanę. Kupę kasy, ale mam nadzieję, że warto. Taka podróż jest raz w życiu. No chyba, że ...
Pozdrawiam wszystkich
My jedziemy na tydzien do Zakopanego zaraz po Slubie czyli po 18.03.06 - dalej nie mozemy bo jestem w ciazy i to ostatnia szansa na podroz i luzik samemu. !4 letni syn zostaje w domu z babcia !!

kacha
a ja poprostu jade w gory!sa piekne

sylwiatko
Mój chce EGIPT ale dla mnie za gorąco w sierpniu, choć właściwie w sierpniu to wszędzie będzie gorąco. Ja chciałabym Turcję albo Grecję.
Zamierzamy wynając sobie pokoj w Sulęczynie, w gospodarstwie agroturystycznym.Miejsce to mamy sprawdzone, bo jezdzimy tam co roku, ale to nie jest jeszcze na 100%pewne.Moze poszukamy jakiegos fajnego hoteliku ale tez oczywiscie na Kaszubach....:)Czas pokaze......:)
A my Cypr.....Limassol...
Rozmarzyłam się...

Melania, poprosze o kilka fotek! tak z ciekawosci : ) sara_kostecka@o2.pl
Polecam Portugalie, wprawdzie bylam tylko tydzien ale bylo cudnie. Moge wyslac kilka fotek na maila.
My bylismy w Egipcie i pomimo, że byliśmy zszokowani kontrastami panującymi w Kairze i całymi tymi konwojami, karabinami obecnymi wszędzie, to potrafilismy nacieszyc sie sobą i pięknem np. zauważonym podczas wspólnego nurkowania i zwiedzania światyń.
my wlasnie lecimy do Maroko praktycznie zaraz po poprawinach,slub 2 wrzesnia a podroz zaczyna sie 4.Maroko ze swoimi krolewskimi miastami zdaje sie byc cudownym pomyslem na romantyczna podroz poslubna.
Ja tez poprosze o info nt. jakiegos fajnego miejsca na kaszubach!
hej madzik a mozna wiedzieć dokąd na Kaszuby bo też czegoś szukamy
A my na 3 dni na kaszuby:):):)hihi a to z tego powodu ze nie bedziemy miec tyle wolnego:(
A ja jadę w sierpniu na Zakynthos z Neckermanna. Już się nie mogę doczekać bo podobno wyspa jest przepiękna.
nie bylam nigdy w portugalii, ale ogladajac foldery wydaje mi sie, ze jest to bardzo uroczy kraj plus dobre wino i muzyka:-) fajne miejsce; )
Mamy znajomego w jednym z biur i to on nam podsunął ten pomysł. Chyba jesteśmy skłonni na Portugalię bo w Maroku w lipcu średna temp to 40 st. Jak dla nas za gorąco.

Portugalia tez super:-)
do góry