Widok

podziekowania dla dziadkow i chrzestnych

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mamy podziekowania dla rodzicow, ktore chcemy im wreczyc na weselu.. Zastanawiamy sie czy nie wymyslec tez czegos dla dziadkow i chrzestnych... Widzialam gdzies podziekowania w formie kartki, ale nie pamietam gdzie to bylo.. :( wiecie gdzie mozna kupic cos takiego ??

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
z tego co ja słyszałam to troche za dużo tych podziękowań, i wtedy rodzice tak na prawde nie są aż tak wyróżnieni
no bo potem dedykacja dla cioci bo ma dzis imieniny, a to dla kuzynki do ma rocznice slubu, podziękowanie dla dziadków, dla chrzestnych może jeszcze dla sąsiadki, bo sie opiekowała jak rodzice nnie mogkli, itd itd....

moż ewarto wyróżnić tylko rodziców?
oczywiście nie krytykuję, tylko piszę co słyszałam :)

a u nas wogóle nie będzie podziękowań i to wcale nie dlatego że tak chcę, ale tak chyba będzie dla wszystkich najlepiej...

image
My chrzestnym dziękowaliśmy sporo po ślubie dając im albumy ze zdjęciami ze ślubu i wesela (około 20 - 24 zdjęć).

image
szczerze mowiac tez mi sie tak wydaje... a le moj P. sie zastanawial nad podziekowaniami

image
czasem można taki podziękowania i życzenia z różnych okazji rozłożyć w czasie... w końcu noc jest długa... i każdy, kto zasługuje na wyróżnienie, będzie czuł się wyjątkowo... a podziękowanie dla Rodziców jest podziękowaniem za "dar życia" i to samo w sobie jest najpiękniejszym podziękowaniem...

mi kiedyś para młoda złożyła na weselu życzenia z okazji i urodzin... i było mi strasznie miło :)

Może uznacie to za zbieg okoliczności, ale moja siostra ma urodziny właśnie w dniu mojego ślubu. Z tej okazji zadedykujemy jej jedną piosenkę :)
Nikomu więcej nie będziemy dziękować - oczywiście oprócz rodziców - ani składać życzeń...

image
a my podziękowaliśmy rodzicą w domu po błogosławieństwie było miło i bez zbędnych szopek.
Na weselu był tylko wystawiony tak zwany stół biesiadny do którego zasiedli rodzice dziadkowie i chrzestni a orkiestra śpiewala taką śmieszną piosenkę przy której dziękowaliśmy najpierw rodzicą później dziadką i tak dalej ja jego za cudownego męza o on moim za cudowną żone.Każdy poczół sie doceniony

image

image

www.nikolaszymanska.pamietajmy.com.pl
córeczko
o Boże!! czy to taki kawał, czy ty na prawde nie wiesz jak sie pisze rodzicOM, dziadkOM, poczUł? szok, ile ty masz lat?
no my kupiliśmy ramki i po ślubie np.na drugi dzień dami im ramki z naszymi zdjeciami ze ślubu myslę że będzie się podobać
image

Rodziców i tak w oczywisty sposób wyróżniamy i nie sądzą żeby czuli się mniej ważni dlatego, że chcecie jeszcze komuś innemu podziękować. Ja nie widzę nic zlego w tym, żeby sposód setki piosenek zagranych na weselu zadedykować kilka kawałków tym, którzy na to zasługują, czyli dziadkom, chrzestnym i świadkom...w końcu od nich też zwykle dostajemy największe prezenty. U nas tradycją jest też wręczanie tym osobom upominków...my np. mieliśmy kwiaty dla pań i ładnie przystrojony koniaczek dla panów.

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

do góry