Widok

podziękowania dla ginekologa - pomysły

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam prośbe... chciałąbym podziękować swojemu ginekologowi za prowadzenie ciąży i super poród i całą opiekę. Chcielibyśmy z mężem kupić jakiś prezent. Macie może jakieś pomysły (oczywiście odpada standardowa flaszka:)) chodzi nam o coś oryginalnego. A może dawałyście coś swoim ginekologom i mogłybyście się podzielić pomysłami.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
My daliśmy położnej po porodzie kosz z różnościami (czekoladki, bobonierki, owoce, winko, kawa) wszystko ładnie zapakowane. Myślę, że to niezobowiązujący prezent i lekarz nie będzie czuł się skrępowany żeby go przyjąc.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
też myśleliśmy o czymś takim....ale to chyba bardzirj do kobiety pasuje... chodziłoby mi o coś takiego bardziej "męskiego". może jakiś długopis z "wyższej półki"
ja też uważam że kosz był by dobrym pomysłem..można wrzucić tam dobrą kawę, ptasie mleczko, jakieś owoce, dobrą czekoladę...i jakieś dobre winko albo whiskey...
:)
Napewno dlugopis czy pioro to elegancki prezent ale lekarz moze odmowic przyjecia a slodkosci to taki mily niezobowiazujacy podarunek. Mozesz wlasnie do takiego kosza wsadzic dobrej jakosci slosycze bombonierki, ptasie mleczko, czekolady, kawe, owoce typu ananas bedzie ładnie sie komponowal, ładnie to ozdobic i juz fajny prezent ;)
image
też uważam, że taki kosz to fajna sprawa. Ale musicie uważać.
Moja znajoma jest sędzią i opowiadała różne historie jak to pacjenci dziękowali lekarzowi i lekarz został przyłapany przez "brygadę antykorupcyjną". Najbardziej kuriozalna była jak znajomy tej sędzi sądził lekarkę, która przyjęła w podziękowaniu od staruszki bombonierkę za mniej niż 10 zł z Biedronki.
image[/url]image[/url]
fajny pomysl ale obawialabym sie czy nie jest zbyt duzy - gabarytowo... zalezy jeszcze gdzie chcecie go dac.
Mój mąż, kiedy odbierał mnie i Jasia ze szpitala- wręczył lekarzom,którzy się mną opiekowali, Pani Doktor która odbierała mój poród i położnym kwiatki-kupił każdej bukiecik:) Było to miłe, ale to były same kobietki:)
image

image
My wychodząc ze szpitala ( nie po porodzie ) tylko chorobie, wręczyliśmy dla całego personelu z tego oddziału tort z napisem DZIĘKUJEMY oraz ładnie zapakowaną kawę.
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
ja kupiłam mojej ginekolog kilka piwek z różnych stron świata i paczkę kabanosów :P
Zapytałam jej kolegę z oddziału (który ją dobrze zna), co najbardziej lubi :) A z wizyt u niej pamiętam, że wspominała, że nie lubi słodkości, woli kabanosy lub śledzie :P
image

image
Kaśka dobre :)
Też bym wolała szczerze mówiąc.

Ale generalnie nie jestem zwolenniczką podziękowań za opiekę :)
My na wizycie kontrolnej po porodzie daliśmy winko i czekoladki z miętą.
Przez kilka miesięcy lekarz jakoś się dowiedzieliśmy że on to czekoladki a żona winka :D
Bardzo był zadowolony
image
image
My nie byliśmy orygianalni, kupiliśmy kwiaty ale to kobieta i sądząc po wyglądzie jej ogrodu- bardzo lubi kwiaty :)

Facetowi to może tort Jack Daniel's z whisky, jeśli dobrze pamiętam domczekolady.pl, wygląda też dość "męsko" he he :)

A jeśli nie kosz ze słodyczami to może taki kosz z produktami z Krakowskiego Kedensu (Alma): zrobiliśmy taki wujkowi, był czosnek marynowany, prawdziwy sok z malin, oczywiście smalec, miód, jakieś grzybki, jeszcze cukierki kukułki i chyba jakąś herbatkę z oryginalnych owoców i PRZEPYSZNY likier jajeczny w fajnej butelce.

Wszytskie produkty są na stronie- można sobie "złożyć" fajny prezent :)

Ale to już oczywiście trzeba wiedzieć czy będzie pasowało, może Pan doktor dba o linię i takich rzeczy nie tyka ;)
A może taki torcik? :)))
http://thecakegirl.carbonmade.com/projects/2040080#106
zapraszam do mojej galerii z tortami: [url]www.picasaweb.google.pl/fajnetorty[/url]

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Gdzie ubieracie swoje dzieci (36 odpowiedzi)

Witam, zastanawiam sie gdzie mogłabym nakupowac swojej córce troche rzeczy, chodzę szukam i...

Jaki piasek do piaskownicy? (39 odpowiedzi)

Kupujecie specjalny, atestowany? Czy zwykły, budowlany? Gdzie kupujecie?

Zatrudnij profesjonalnego hakera! (5 odpowiedzi)

Moje doświadczenie to programowanie, uruchamianie exploitów, konfigurowanie ataków DDOS i lubię...

do góry