Widok

polecam osobiscie krawcowa

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jesli ktos chce obejrzec jak wyglada moja sukienka slubna, to prosze napisac mi na e-mail a ja przesle zdjecia mojej sukienk a takze adres i telefon tej pani .Celowo nie podaje nazwy , aby nie bylo zadnej bezsensownej dyskusji.Chce dodac ze za 400 zl+koszty materialu , mozna uszyc sukienke , ktor bedzie wygladala np. jak z salonu ,,madonny,, . Ja przymierzylam sukienke w salonie wyzej wymienionym , dostalam wzor , kupilam material i sukienke mialam wymarzona i taka jak z salonu , ale tansza bo szyta a nie sprowadzona z Paryza. Wiecej wiary , a mniej kopania dolkow pod konkurencja....................
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
potrzebuje dobrej krawcowej do malej przerobki mojej sukni nie biore slubu koscielnego wiec nie jest to tradycyjna sukienka i skoro zareczasz za te pania to przyslij mi jej adres i tel. na mail moniakos1@wp.pl
nie polecam Soffi Larso Autorskie Studio Mody. może autorskie ale na pewno nie studio i nie mody. są nierzetelni, zawalają terminy i nie stawiają sie na umówione spotkania (można np. pocałować klamkę)... czy wystarczy że powim, ze zostałam bez sukni na 2 tyg. przed ślubem?
wszystkiego dobrego. zosia
często widac niezbyt pochlebne zdania na ich temat. ja osobiście u nich nie byłam, ale widziałam stronę internetową , no i te opinie - chyba nie odważyłabym się pójść. widocznie coś w tym musi być. swoją drogą ciekawa jestem co Ci powiedzieli kiedy okazało się, że nie ma sukienki? a p. Grzegorz bardzo się denerwuje, gdy ktoś napisze coś złego o jego firmie.

pozdrawiam i proszę o odpowiedź Zosiu, interesuje mnie czy potrafili chociaż przyznać się do lekko olewającego stosunku do swoich klientek, czy kręcili; kika
kika napisał(a):

> często widac niezbyt pochlebne zdania na ich temat. ja
> osobiście u nich nie byłam, ale widziałam stronę internetową ,
> no i te opinie - chyba nie odważyłabym się pójść. widocznie
> coś w tym musi być. swoją drogą ciekawa jestem co Ci
> powiedzieli kiedy okazało się, że nie ma sukienki? a p.
> Grzegorz bardzo się denerwuje, gdy ktoś napisze coś złego o
> jego firmie.
>
> pozdrawiam i proszę o odpowiedź Zosiu, interesuje mnie czy
> potrafili chociaż przyznać się do lekko olewającego stosunku do
> swoich klientek, czy kręcili; kika

Masz Rację w całości cię popieram : " Zainteresowany"
Masz E-maila Odpiszę. Narazie.
Strona internetowa rzeczywiscie wabi. Ale nikt mi nie powiedział przepraszam. Otrzymałam za to pogróżki ... wolę o tym nie pisać. Nie polecam, nie życzę - ie dośc że sterss związany ze ślubem to jeszcze ci ludzie...
życzę szczęścia i pozdrawiam
współczuję, ale mam nadzieję, że, mimo wszystko, ślub był jednym z najpiękniejszych dni w Twoim życiu. a co do pogróżek, to można było się domyślić z tonu odpowiedzi p. G.

Pozdrawiam Cię Zosiu cieplutko, bo za okienkiem pogoda raczej średniawa, kika
Poprostu źle trafiłaś .Pozdrawiamy Nowożeńcy.

Poszukaj gdzie indziej. Myśmy znaleźli i jest OK.
w zadnym wypadku nie Sofi Larso. Stracilam u nich nerwy i kase. Przyjmuja w chacie, raz ich nie ma, raz sa,ale nie gotowi, bo zapomnieli o spotkaniu.Wabia niska cena , a potem doliczaja za byle co, i w sumie efekt koncowy czyli suknia, ktora w moim przypadku okazala sie ''szmatka'',kosztowala mnie tyle co w salonie .Ale ponoc madry polak po szkodzie!!!
rena napisał(a):

> w zadnym wypadku nie Sofi Larso. Stracilam u nich nerwy i kase.
> Przyjmuja w chacie, raz ich nie ma, raz sa,ale nie gotowi, bo
> zapomnieli o spotkaniu.Wabia niska cena , a potem doliczaja za
> byle co, i w sumie efekt koncowy czyli suknia, ktora w moim
> przypadku okazala sie ''szmatka'',kosztowala mnie tyle co w
> salonie .Ale ponoc madry polak po szkodzie!!!

Trzeba było podpisać umowe na zlecenie szycia i było by OK.
Znimi tak zawsze jest Mają dobry bajer a później martw się co z taką kiecką od siedmiu boleści zrobić ani sprzedać ani wsadzić do szafy.
Ja kupiłam usługę gdzie indziej, cena była ustalona na początku i nie uległa zmianie , nawet dostałam welon gratis - Nowy .Mam ślub 7 czerwca a sukienka wisi już w szafie na wieszaku w pięknym pokrowcu. Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych,
Mozesz zdradzic gdzie szyłaś suknie???
Pozdrawiam:)))

>
> Trzeba było podpisać umowe na zlecenie szycia i było by OK.
> Znimi tak zawsze jest Mają dobry bajer a później martw się co z
> taką kiecką od siedmiu boleści zrobić ani sprzedać ani wsadzić
> do szafy.
> Ja kupiłam usługę gdzie indziej, cena była ustalona na początku
> i nie uległa zmianie , nawet dostałam welon gratis - Nowy .Mam
> ślub 7 czerwca a sukienka wisi już w szafie na wieszaku w
> pięknym pokrowcu. Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych,
Daj namiar, ok.
To ja poproszę o jakieś namiary do tej krawcowej na agatak@inetia.pl. Dzięki
pani Agnieszka N. to oszustk. W tej dziedzinie można jej dać medal. Nie polecam nikomu tej pracowni, bo nie dość że stracicie pieniądze to jeszcze nerwy!!
A - ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? B
Goniu ! Mogłabyś mi przesłać fotke i namiary ?
Pozdrawiam !!!
czy mozesz mi przeslac wiecej informacji o tej krawcowej...adres,moze zdjecie sukienki...z gory dziekuje
Droga Goniu !
Jak mówisz i chcesz pomóc z lekka zestresowanym kobitką;) to proszę prześlij mi zjęcie swojej sukni ślubnej i telefon do krawcowej-modzala@wp.pl
Z góry dziękuję

niezłe

No powiem wam ze rzeczywiscie sukienka goni jest nawet wygladajaca na salon madonny, chyba sie zdecyduje tam szyc , ale jeszcze nie jestem pewna na 100% , bo slub dopiero w grudniu .czy ktos jeszcze tam szyje ????????bo , po tym co wyczytałam na forum to boje się troche szyć gdziekolwiek .Chociaż ta sukienka wyglada naprawde dobrze , wiec nie wiem ............ahh jestem taka rozmyslajaca , a to juz w grudniu.
Również poproszę o zdjęcie na adres kesiak@interia.pl
dziękuję!
keisak@interia.pl
CZESC SZUKAM KRAWCOWEJ NA WESELE 26 CZERWIEC? CZY KTOS Z WAS KOCHANIC SZYŁ U NIEJ JUZ SUKNIE..??? U NAS Z PRZYSZŁYM MEZEM JEST MAŁY PROBLEM...BO BIERZEMY SLUB W OCEANARIUM W GDYNI...I CAŁA CEREMONIA ODEBEDZIE SIE W JEDNY Z AKWARIUM ...MYSLELISMY O PIANKACH DO NURKOWANIA...PODOBNO SA PODOBNE MODELE DO GARNITOROW I SUKNI SLUBNYCH....ALE CHCEMY MIEC COS BARDZIEJ ORYGINALNEGO...CZY ONA JEST W STANIE USZYC COS Z GUMY.????MAMY PARE STARYCH PONTONOW I Z TEGO CHCEMY MIEC USZYTE WDZIANKA NA NSZE WESELE... TAM JEST DUZO GROZNYCH RYB I CHCEMY SIE CZUC Z GOSCMI BEZPIECZNIE....BO PODCZAS WESELA MOJEJ STARSZEJ SISTRY 2 LATA TEMU W TYM SAMYM MIEJSCU JEJ TESC STRACIŁ..KAWAŁEK TRĄBKI........ POSZUKUJEMY TEZ SKRZYPKA LUB SKRZYPACZKI...KTORA BEDZIE W STANIE ZAGRAC MARSZA WESELNEGO POD WODA...JESLI ZNACIEW KOGOS...TO DAJCIE NAM NAMIARY...POZDRAWIMY MARRRTA I EDWARD ..NASZ MAIL MARTA@WP.PL.
gonia napisał(a):

> jesli ktos chce obejrzec jak wyglada moja sukienka slubna, to
> prosze napisac mi na e-mail a ja przesle zdjecia mojej sukienk
> a takze adres i telefon tej pani .Celowo nie podaje nazwy ,
> aby nie bylo zadnej bezsensownej dyskusji.Chce dodac ze za 400
> zl+koszty materialu , mozna uszyc sukienke , ktor bedzie
> wygladala np. jak z salonu ,,madonny,, . Ja przymierzylam
> sukienke w salonie wyzej wymienionym , dostalam wzor , kupilam
> material i sukienke mialam wymarzona i taka jak z salonu , ale
> tansza bo szyta a nie sprowadzona z Paryza. Wiecej wiary , a
> mniej kopania dolkow pod konkurencja....................

Moge rowniez prosic o zdjecia sukni i adres krawcowej??? justynaosowa@wp.pl
Dzięki!!!!!
Coraz bardziej upewniam sie w przekonaniu , ze gonia to p. Agnieszka z Sofi Larso , ktora stracila koncepcje na reklame a zyskala wiare w odbudowe swej podupadlej firmy poprzez nowe wcielenie !
Ja nie jestem panią Agnieszką .poprostu szyłam tam sukienkę i naprawdę nic z tych rzeczy o ktorych tu wypisujecie mnie nie spotkało . ( moich znajomych też) DZiwna dla mnie jest ta nagła nagonka na sofii larso .pozdrawiam:)
to nie jest nagła nagonka, złe opinie na temat sofi larso są na tym forum już od 2 lat. Nie dajcie sie nabrać dziewczyny, najlepiej spisujcie umowy. Pozdrawiam

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (217 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

do góry