Widok

gdzie najwiekszy wybór wózków ?

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam,
gdzie w trójmiescie jest najwiekszy wybór wózków ?
Bedziemy pewnie i tak zamawiać przez internet,ale chcielibysmy najpierw sobie kilka prównac.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Był już kiedyś taki wątek, proszę:

http://forum.trojmiasto.pl/sklepy-z-wozkami-itp-w-Trojmiescie-gdzie-t20657.html?hl=sklepy z wózkami#hl
byliśmy w Akpolu i Mama i ja :P

tego 1 nie polecam - ścisk okrutny i nie można spokojnie i dokładnie pooglądać wózków - z większym brzuszkiem będziesz miała problem z przeciskaniem się między wózkami, tak tam jest "naćpane" :/

w Mama i ja sporo wózków, dużo miejsca - możesz sobie wziąć i wypróbować - pojeździć po sklepie :)
Akpolu i ja nie polecam. Ścisk jak napisała Pani powyżej :), ale i małe zainteresowanie ze strony pracujących tam Pań. W mama i ja więcej miejsca. Jednak mimo wszystko polecam tylko pojeżdzenie wózkami a kupienie na allegro. Wózek, który upatrzyłam sobie, w akpolu kosztował 804 zł, zamówiłam nowy za 400 na allegro, następnego dnia już jeżdziłam nowym wózkiem :)
a ja polecam mama i ja, przynajmniej w razie czego dostaje się wózek na zastępstwo, kiedy nasz musiałby trafić do serwisu. koleżanka na allegro kupiła nowy i jak jej spaw puścił nie miała wózka przez 3 tygodnie i w końcu pożyczyła od sąsiaddki, bo nie miała jak na spacer wyjść. A wózek nadal z serwisu nie wrócił, mimo, że minęło już 5 tyg. Ale tak to jest, jak sie taniochy z allegro kupuje.
polecam BoboWózki w Rumii :) Sama mam tam zamiar kupić wózek - byłam ostatnio na "oględzinach" ;) Duży wybór, miła obsługa i normalne ceny. No i można pojeździć - a myśmy też przy okazji mierzyli, czy się nam stelaż do bagażnika zmieści :)
Co do bobowózków mam uraz co do realizacji zamówienia. Wczoraj mineło 7 tygodniu choć na początku mówiono nam że wózek będzie po trzech.Ciągle zwodzą, obiecali że do środy się wyjaśni. :-(
image
image
Polecam Mama i ja to sklep z największym wyborem wózków. Jeśli chodzi o ścisk to coś za coś niestety. Myślę,że jeśli chcesz sobie pooglądać wózki i je po prostu przetestować to polecam właśnie ten sklep. W akpolu to dopiero jest ścisk:) No i tam wózki tylko paru firm.
image
image

image
allegro
image
W Mama i ja mozna sobie poogladac a na allegro lub stronie producenta mozna znalezc nawet pare stówek taniej.My ostatnio szukalismy Peg Perego- w Akpolu ktorego nie cierpie była bryka, w Mama i ja- niestety nie;/
Ania1979 - widzę, że mamy takie samo zdanie i podejście o/do Akpolu ;P
Ja także nie lubię Akpolu uważam, że jest niestety nie przyjazny matkom z dziećmi w wózkach co w sklepie z taką branżą nie powinno mieć w ogóle miejsca.
Kiedyś chodziłam do tego sklepu najczęściej wracając ze spaceru (ponieważ mieszkam na Morenie więc miałam blisko) po środki higieniczne, byłam z córką w wózku.
Panie ekspedientki tak na mnie wpadły,że miałam szczelność wejść do sklepu z wózkiem, że w pięty mi poszło:( Stwierdziły,że nie mają miejsca żeby chodzić po sklepie z wózkiem. Nie wyobrażam sobie zostawienia wózka przed sklepem ponieważ wózki kradną na potęgę czytałam gdzieś ostatnio że robi się z tego bardzo dochodowy biznes:(
Więcej do Akpolu nie poszłam. Robię zakupy wszędzie tam,gdzie nie mają takich problemów.

Na pewno wiele z Was stwierdzi że powinnam przynajmniej zostawić wózek przy kasach ale robić zakupy z dzieckiem na rękach też nie należy do przyjemności zarówno dla dziecka jak i dla matki.

Także zdecydowanie polecam robić tam zakupy bez dzieci albo przynajmniej z osobami towarzyszącymi, pod których opieką można zostawić swoje pociechy:)

Przepraszam,że niezupełnie na temat ale nie mogłam się powstrzymać:)
image
image

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
zgadzam się z Tobą w 100%-takie miejsca powinny być łatwo dostepne dla rodziców, nie tylko dla przyszłych rodziców.ja tam byłam 2 razy, juz z bardzo widocznym brzuszkiem i tez cięzko mi się było przeciskać między ludźmi i całym tym towarem. a co dopiero z wózkiem.
i ja podobnie jak Wy nie lubię tego miejsca. niby tam jest taniej ale ja tego nie zauważyłam,a do tego odniosłam wrażenie ,ze jest tam brudno
ja polecam również serwis mama i ja są tam panowie, którzy zawsze pomogą dadzą wózek na zastępstwo jak jest taka potrzeba , miałam problem z hamulcem w wózku to od reki został on naprawiony i za darmo mimo ze miałam wózek już po gwarancji . Polecam sklep mama i ja jak również ich serwis wózkowy
to moze i ja polece sklep z wozkami ;)
nie ma tam zbyt duzego wyboru, ale jesli ktos musial by cos wybrac to napewno znajdzie.
wózek klasyczny na pompowanych lub piankowych kolach;
wozek wielofunkcyjny;
wozek gondola + spacerowka;
wozek dla biźniat na przednich obracanych kolach;
oraz wozki spacerowe min. firmy orsolinea
do tego mozna wjechac z wozkiem i jest tez dosyc miejsca, zeby potrenowac z innym ;)
och i jeszcze jedno ;)
sklep TYGRYSEK na Przymorzu kolo rynku (w kwadracie) ;)
a gdzie dokładnie mieści się ten sklep? Mają może stronę internetową?
jak narazie jeszcze tak ;)
tylko, ze nie mam zamieszczonych tam wszystkich wozkow.
http://www.e-tygrysek.pl
mamy wozki min. z baby active, mikrus, orsolinea, ramatti, hebart, abor i stork
duzo jest spacerowek parasolek na sklepie? ktos byl ostatnio?