Widok
byliśmy w Akpolu i Mama i ja :P
tego 1 nie polecam - ścisk okrutny i nie można spokojnie i dokładnie pooglądać wózków - z większym brzuszkiem będziesz miała problem z przeciskaniem się między wózkami, tak tam jest "naćpane" :/
w Mama i ja sporo wózków, dużo miejsca - możesz sobie wziąć i wypróbować - pojeździć po sklepie :)
tego 1 nie polecam - ścisk okrutny i nie można spokojnie i dokładnie pooglądać wózków - z większym brzuszkiem będziesz miała problem z przeciskaniem się między wózkami, tak tam jest "naćpane" :/
w Mama i ja sporo wózków, dużo miejsca - możesz sobie wziąć i wypróbować - pojeździć po sklepie :)
Akpolu i ja nie polecam. Ścisk jak napisała Pani powyżej :), ale i małe zainteresowanie ze strony pracujących tam Pań. W mama i ja więcej miejsca. Jednak mimo wszystko polecam tylko pojeżdzenie wózkami a kupienie na allegro. Wózek, który upatrzyłam sobie, w akpolu kosztował 804 zł, zamówiłam nowy za 400 na allegro, następnego dnia już jeżdziłam nowym wózkiem :)
a ja polecam mama i ja, przynajmniej w razie czego dostaje się wózek na zastępstwo, kiedy nasz musiałby trafić do serwisu. koleżanka na allegro kupiła nowy i jak jej spaw puścił nie miała wózka przez 3 tygodnie i w końcu pożyczyła od sąsiaddki, bo nie miała jak na spacer wyjść. A wózek nadal z serwisu nie wrócił, mimo, że minęło już 5 tyg. Ale tak to jest, jak sie taniochy z allegro kupuje.
Ja także nie lubię Akpolu uważam, że jest niestety nie przyjazny matkom z dziećmi w wózkach co w sklepie z taką branżą nie powinno mieć w ogóle miejsca.
Kiedyś chodziłam do tego sklepu najczęściej wracając ze spaceru (ponieważ mieszkam na Morenie więc miałam blisko) po środki higieniczne, byłam z córką w wózku.
Panie ekspedientki tak na mnie wpadły,że miałam szczelność wejść do sklepu z wózkiem, że w pięty mi poszło:( Stwierdziły,że nie mają miejsca żeby chodzić po sklepie z wózkiem. Nie wyobrażam sobie zostawienia wózka przed sklepem ponieważ wózki kradną na potęgę czytałam gdzieś ostatnio że robi się z tego bardzo dochodowy biznes:(
Więcej do Akpolu nie poszłam. Robię zakupy wszędzie tam,gdzie nie mają takich problemów.
Na pewno wiele z Was stwierdzi że powinnam przynajmniej zostawić wózek przy kasach ale robić zakupy z dzieckiem na rękach też nie należy do przyjemności zarówno dla dziecka jak i dla matki.
Także zdecydowanie polecam robić tam zakupy bez dzieci albo przynajmniej z osobami towarzyszącymi, pod których opieką można zostawić swoje pociechy:)
Przepraszam,że niezupełnie na temat ale nie mogłam się powstrzymać:)
Kiedyś chodziłam do tego sklepu najczęściej wracając ze spaceru (ponieważ mieszkam na Morenie więc miałam blisko) po środki higieniczne, byłam z córką w wózku.
Panie ekspedientki tak na mnie wpadły,że miałam szczelność wejść do sklepu z wózkiem, że w pięty mi poszło:( Stwierdziły,że nie mają miejsca żeby chodzić po sklepie z wózkiem. Nie wyobrażam sobie zostawienia wózka przed sklepem ponieważ wózki kradną na potęgę czytałam gdzieś ostatnio że robi się z tego bardzo dochodowy biznes:(
Więcej do Akpolu nie poszłam. Robię zakupy wszędzie tam,gdzie nie mają takich problemów.
Na pewno wiele z Was stwierdzi że powinnam przynajmniej zostawić wózek przy kasach ale robić zakupy z dzieckiem na rękach też nie należy do przyjemności zarówno dla dziecka jak i dla matki.
Także zdecydowanie polecam robić tam zakupy bez dzieci albo przynajmniej z osobami towarzyszącymi, pod których opieką można zostawić swoje pociechy:)
Przepraszam,że niezupełnie na temat ale nie mogłam się powstrzymać:)
zgadzam się z Tobą w 100%-takie miejsca powinny być łatwo dostepne dla rodziców, nie tylko dla przyszłych rodziców.ja tam byłam 2 razy, juz z bardzo widocznym brzuszkiem i tez cięzko mi się było przeciskać między ludźmi i całym tym towarem. a co dopiero z wózkiem.
i ja podobnie jak Wy nie lubię tego miejsca. niby tam jest taniej ale ja tego nie zauważyłam,a do tego odniosłam wrażenie ,ze jest tam brudno
i ja podobnie jak Wy nie lubię tego miejsca. niby tam jest taniej ale ja tego nie zauważyłam,a do tego odniosłam wrażenie ,ze jest tam brudno
to moze i ja polece sklep z wozkami ;)
nie ma tam zbyt duzego wyboru, ale jesli ktos musial by cos wybrac to napewno znajdzie.
wózek klasyczny na pompowanych lub piankowych kolach;
wozek wielofunkcyjny;
wozek gondola + spacerowka;
wozek dla biźniat na przednich obracanych kolach;
oraz wozki spacerowe min. firmy orsolinea
nie ma tam zbyt duzego wyboru, ale jesli ktos musial by cos wybrac to napewno znajdzie.
wózek klasyczny na pompowanych lub piankowych kolach;
wozek wielofunkcyjny;
wozek gondola + spacerowka;
wozek dla biźniat na przednich obracanych kolach;
oraz wozki spacerowe min. firmy orsolinea
jak narazie jeszcze tak ;)
tylko, ze nie mam zamieszczonych tam wszystkich wozkow.
http://www.e-tygrysek.pl
mamy wozki min. z baby active, mikrus, orsolinea, ramatti, hebart, abor i stork
tylko, ze nie mam zamieszczonych tam wszystkich wozkow.
http://www.e-tygrysek.pl
mamy wozki min. z baby active, mikrus, orsolinea, ramatti, hebart, abor i stork