Widok
jak narazie jeszcze tak ;)
tylko, ze nie mam zamieszczonych tam wszystkich wozkow.
http://www.e-tygrysek.pl
mamy wozki min. z baby active, mikrus, orsolinea, ramatti, hebart, abor i stork
tylko, ze nie mam zamieszczonych tam wszystkich wozkow.
http://www.e-tygrysek.pl
mamy wozki min. z baby active, mikrus, orsolinea, ramatti, hebart, abor i stork
to moze i ja polece sklep z wozkami ;)
nie ma tam zbyt duzego wyboru, ale jesli ktos musial by cos wybrac to napewno znajdzie.
wózek klasyczny na pompowanych lub piankowych kolach;
wozek wielofunkcyjny;
wozek gondola + spacerowka;
wozek dla biźniat na przednich obracanych kolach;
oraz wozki spacerowe min. firmy orsolinea
nie ma tam zbyt duzego wyboru, ale jesli ktos musial by cos wybrac to napewno znajdzie.
wózek klasyczny na pompowanych lub piankowych kolach;
wozek wielofunkcyjny;
wozek gondola + spacerowka;
wozek dla biźniat na przednich obracanych kolach;
oraz wozki spacerowe min. firmy orsolinea
zgadzam się z Tobą w 100%-takie miejsca powinny być łatwo dostepne dla rodziców, nie tylko dla przyszłych rodziców.ja tam byłam 2 razy, juz z bardzo widocznym brzuszkiem i tez cięzko mi się było przeciskać między ludźmi i całym tym towarem. a co dopiero z wózkiem.
i ja podobnie jak Wy nie lubię tego miejsca. niby tam jest taniej ale ja tego nie zauważyłam,a do tego odniosłam wrażenie ,ze jest tam brudno
i ja podobnie jak Wy nie lubię tego miejsca. niby tam jest taniej ale ja tego nie zauważyłam,a do tego odniosłam wrażenie ,ze jest tam brudno
Ja także nie lubię Akpolu uważam, że jest niestety nie przyjazny matkom z dziećmi w wózkach co w sklepie z taką branżą nie powinno mieć w ogóle miejsca.
Kiedyś chodziłam do tego sklepu najczęściej wracając ze spaceru (ponieważ mieszkam na Morenie więc miałam blisko) po środki higieniczne, byłam z córką w wózku.
Panie ekspedientki tak na mnie wpadły,że miałam szczelność wejść do sklepu z wózkiem, że w pięty mi poszło:( Stwierdziły,że nie mają miejsca żeby chodzić po sklepie z wózkiem. Nie wyobrażam sobie zostawienia wózka przed sklepem ponieważ wózki kradną na potęgę czytałam gdzieś ostatnio że robi się z tego bardzo dochodowy biznes:(
Więcej do Akpolu nie poszłam. Robię zakupy wszędzie tam,gdzie nie mają takich problemów.
Na pewno wiele z Was stwierdzi że powinnam przynajmniej zostawić wózek przy kasach ale robić zakupy z dzieckiem na rękach też nie należy do przyjemności zarówno dla dziecka jak i dla matki.
Także zdecydowanie polecam robić tam zakupy bez dzieci albo przynajmniej z osobami towarzyszącymi, pod których opieką można zostawić swoje pociechy:)
Przepraszam,że niezupełnie na temat ale nie mogłam się powstrzymać:)
Kiedyś chodziłam do tego sklepu najczęściej wracając ze spaceru (ponieważ mieszkam na Morenie więc miałam blisko) po środki higieniczne, byłam z córką w wózku.
Panie ekspedientki tak na mnie wpadły,że miałam szczelność wejść do sklepu z wózkiem, że w pięty mi poszło:( Stwierdziły,że nie mają miejsca żeby chodzić po sklepie z wózkiem. Nie wyobrażam sobie zostawienia wózka przed sklepem ponieważ wózki kradną na potęgę czytałam gdzieś ostatnio że robi się z tego bardzo dochodowy biznes:(
Więcej do Akpolu nie poszłam. Robię zakupy wszędzie tam,gdzie nie mają takich problemów.
Na pewno wiele z Was stwierdzi że powinnam przynajmniej zostawić wózek przy kasach ale robić zakupy z dzieckiem na rękach też nie należy do przyjemności zarówno dla dziecka jak i dla matki.
Także zdecydowanie polecam robić tam zakupy bez dzieci albo przynajmniej z osobami towarzyszącymi, pod których opieką można zostawić swoje pociechy:)
Przepraszam,że niezupełnie na temat ale nie mogłam się powstrzymać:)
a ja polecam mama i ja, przynajmniej w razie czego dostaje się wózek na zastępstwo, kiedy nasz musiałby trafić do serwisu. koleżanka na allegro kupiła nowy i jak jej spaw puścił nie miała wózka przez 3 tygodnie i w końcu pożyczyła od sąsiaddki, bo nie miała jak na spacer wyjść. A wózek nadal z serwisu nie wrócił, mimo, że minęło już 5 tyg. Ale tak to jest, jak sie taniochy z allegro kupuje.
Akpolu i ja nie polecam. Ścisk jak napisała Pani powyżej :), ale i małe zainteresowanie ze strony pracujących tam Pań. W mama i ja więcej miejsca. Jednak mimo wszystko polecam tylko pojeżdzenie wózkami a kupienie na allegro. Wózek, który upatrzyłam sobie, w akpolu kosztował 804 zł, zamówiłam nowy za 400 na allegro, następnego dnia już jeżdziłam nowym wózkiem :)
byliśmy w Akpolu i Mama i ja :P
tego 1 nie polecam - ścisk okrutny i nie można spokojnie i dokładnie pooglądać wózków - z większym brzuszkiem będziesz miała problem z przeciskaniem się między wózkami, tak tam jest "naćpane" :/
w Mama i ja sporo wózków, dużo miejsca - możesz sobie wziąć i wypróbować - pojeździć po sklepie :)
tego 1 nie polecam - ścisk okrutny i nie można spokojnie i dokładnie pooglądać wózków - z większym brzuszkiem będziesz miała problem z przeciskaniem się między wózkami, tak tam jest "naćpane" :/
w Mama i ja sporo wózków, dużo miejsca - możesz sobie wziąć i wypróbować - pojeździć po sklepie :)