Widok
pomoc w znalezieniu gorsetu
Witam!
Korzystając z tego pięknego tematycznie miejsca ( o ironio!a mój pozew zaczyna dojrzewać) chciała bym zaczerpnąć informacji względem miejsc z gorsecikami (nadającymi sie na malutkie przyjecie weselne ale nie kosztującej fortunę) w troszkę większych rozmiarach ( ok. 114 w biuście) niż te zalegające w miejscach typu " gildia" itp.
Ponieważ termin w/w przedsięwzięcia zbliża sie nieubłaganie a ja zupełnie nie mam pojecia gdzie rzucić sie w wir poszukiwań - PROSZĘ O POMOC :))) (najlepiej Gdańsk)
Swoja drogą jakże porażający jest fakt iż kobiety o większych krągłościach są totalnie ignorowane przez firmy odzieżowe.Ładne,seksowne i kuszące wdzianka ,migoczące detalami bijącymi zauroczeniem z manekinów-zatrzymują sie na rozmiarze 42 ..gdzie i tak niekiedy proporcje produktu są lekko nie w ta stronę co trzeba, co powoduje wypływanie biustu i niedoszunorwanie innych części ciała ;)
A jeśli już dorwie sie coś co pozwoli upchnąć ;) biust w gorsetowy skrawek materiału , to niestety nadaje sie wizualnie dla mojej mamy czy nawet ( o zgrozo!) dla babci :(
kończąc ten wywód jeszcze raz wzywam o pomoc ! :)
Adresy, namiary,fotki-bo być może jakieś używane- w b.dobrym stanie?ktoś ma?gdzieś?za nieduże pieniądze?
DZIĘKUJĘ
BYĆ SOBĄ = BYĆ KIMŚ...