Widok

pomocy

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny! mam problem, byłam dziś przymierzać sukienkę.. Agora 23-26 ecri z bolerkiem (w Gdańsku) i za Chiny nie moge jej znaleźć na necie :(( a kciałam pokazać mamie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam ten sam problem:(
kupiłam tam sukienkę firmy agora kolekcja 2005 i nigdzie jej nie mogę znaleźć:(
Babka w salonie powiedziała mi,że są w trakcie przebudowywania strony i podobno niedługo będzie można obejrzeć wszystkie kolekcje u nich na stronie...
dziwi mnie to jednak,że na firmowej stronie agory też mojej sukienki nie mogę znaleźć:(
także dołączam się do prośby.
pozdrawiam:)

Dokładnie! mnie właśnie też dziwi, że na ich firmowej stronie nie ma tych modeli :((((
Witch!!! jak Ty jej nie znajdziesz to będę wiedziała, że nie ma jej po prostu na necie :)))

image

wklejam link do niej osobno, bo u mnie przynajmniej cos dzwinego wyskakuje jak probuje ja ekleic ale chyba to ta :)

mam ją na kompie :) wiesz też mi się strasznie podobała i dostałam ją od którejś z lasek mejlem :) chyba właśnie od jestdobrze :))

jestdobrze - jak tam termin ślubu zdecydowaliście się ????? no i gdzie organizujecie, bo się dostanio nie odzywasz :( smutno mi

jem obiad ;) zaraz napisze, nie mailem tylko linkiem ;))

Jestdobrze!! dzieki dzieki dzięki :) Jesteś niesamowita że ją znalazłaś! :) Na żywo wygląda jeszcze piekniej!!! :)
Witch!! a Ty masz juz wybraną suknię? bo moje dylematy dopiero się zaczynają ;)
image
quirin :) a maaaammmm :) i super się z tego cieszę :)
wybrałam demetriosa 4191 :) na wyporzyczonko :)

Ta sukienka rzeczywiscie jest bardzo ładna. Na tragch ja mozna było zobaczyc na manekinie tyle, ze wydaje mi sie ze ecry i ze złota nitka, a na zdjeciu jest ze srebrna.
Ja etz zdecydowałam sie na Agore w Marietcie. Z tym, ze nie moge Wam wkleic zdjecia bo z 3 sukienek zrobiłam jedna.
Sódnica od jednej, kształ gorsetu od innej, a aplikacje na gorsercie jeszcze od innej. Warunek był taki, ze takie kombinacje można robic w obrebie jednej firmy.Pieniazki wpłacone, teraz musze czekac do 10 tygodni, a z przyjdzie sukienka.
tak tak 23 26 też widziałam na targach i gapiłam się na nią jak na obrazek :) pani na targach (bardzo miła pani) mówiła mi że nić jest platynowa i tłumaczyła mojemu chłopu czym się różni ecru od bieli, i że ecru może mieć różne odcienie :) ale mój chłop uparcie twierdzi, że sukienka ma być biała.... a ta sukienka 2326 w wersji białej ma koronkę w innym odcieniu, bez platynowej nitki, tylko z białą perłowem, no i efekt już zupełnie inny....

za to tydzień później Pani w mariettcie (bardzo niemiła pani, ale już w gdańsku) oznajmiła mi, że to nie agora tylko urszula meteja .... i bądź tu mądry :P

niestety nie widziałam jej na żywo, a na necie to te suknie nie maja takiego efektu :( Jak będę w Demetriosie to na pewno ją oblukam! Pewnie się ładnie błyszczą te kryształki? :) A jaki masz kolor włosków?
aktualnie nazwałabym ten kolor kolorem siana :) ale na opakowaniu od farby pisze szmpański blond ;) he he he

polecam zajrzeć do demetriosa, bo efekt jest niesamowity :)

o to fajnie ze mozna laczyc gorsety ze spodnicami:)) zawsze mi jedno albo drugie w tych modelach nie pasuje :), tez zamierzm sie wybrac do marietty, ale po tym co piszecie to nie w gdansku :) tylko w gdyni, a jak u nich gorsety? :) ladnie dopasowane?ladnie leza?

no bo te zdjęcia to i tak nie oddają piekna tych wszystkich sukien :) A właśnie cały efekt tkwi w detalach, typu koronki, nici, kryształki, świecidełka itp. Jak Tobie sie udało nakłonić te panie na zrobienie jednej z trzech? Mi nawet nie pozwoliła wypożyczyć tej 23 26, bo powiedziała, że koronka może się porwać :( czy to normalne? bo nie wiem czy pani mnie nie chciała naciągnąć...
hihihi więc Tobie w bieli Witch najładniej... a mnie właśniew ecri :) bo mam ciemne włosy i dość ciemną karnację.
do góry