Widok
ja mam ten sam problem:(
kupiłam tam sukienkę firmy agora kolekcja 2005 i nigdzie jej nie mogę znaleźć:(
Babka w salonie powiedziała mi,że są w trakcie przebudowywania strony i podobno niedługo będzie można obejrzeć wszystkie kolekcje u nich na stronie...
dziwi mnie to jednak,że na firmowej stronie agory też mojej sukienki nie mogę znaleźć:(
także dołączam się do prośby.
pozdrawiam:)
kupiłam tam sukienkę firmy agora kolekcja 2005 i nigdzie jej nie mogę znaleźć:(
Babka w salonie powiedziała mi,że są w trakcie przebudowywania strony i podobno niedługo będzie można obejrzeć wszystkie kolekcje u nich na stronie...
dziwi mnie to jednak,że na firmowej stronie agory też mojej sukienki nie mogę znaleźć:(
także dołączam się do prośby.
pozdrawiam:)
Ta sukienka rzeczywiscie jest bardzo ładna. Na tragch ja mozna było zobaczyc na manekinie tyle, ze wydaje mi sie ze ecry i ze złota nitka, a na zdjeciu jest ze srebrna.
Ja etz zdecydowałam sie na Agore w Marietcie. Z tym, ze nie moge Wam wkleic zdjecia bo z 3 sukienek zrobiłam jedna.
Sódnica od jednej, kształ gorsetu od innej, a aplikacje na gorsercie jeszcze od innej. Warunek był taki, ze takie kombinacje można robic w obrebie jednej firmy.Pieniazki wpłacone, teraz musze czekac do 10 tygodni, a z przyjdzie sukienka.
Ja etz zdecydowałam sie na Agore w Marietcie. Z tym, ze nie moge Wam wkleic zdjecia bo z 3 sukienek zrobiłam jedna.
Sódnica od jednej, kształ gorsetu od innej, a aplikacje na gorsercie jeszcze od innej. Warunek był taki, ze takie kombinacje można robic w obrebie jednej firmy.Pieniazki wpłacone, teraz musze czekac do 10 tygodni, a z przyjdzie sukienka.
tak tak 23 26 też widziałam na targach i gapiłam się na nią jak na obrazek :) pani na targach (bardzo miła pani) mówiła mi że nić jest platynowa i tłumaczyła mojemu chłopu czym się różni ecru od bieli, i że ecru może mieć różne odcienie :) ale mój chłop uparcie twierdzi, że sukienka ma być biała.... a ta sukienka 2326 w wersji białej ma koronkę w innym odcieniu, bez platynowej nitki, tylko z białą perłowem, no i efekt już zupełnie inny....
za to tydzień później Pani w mariettcie (bardzo niemiła pani, ale już w gdańsku) oznajmiła mi, że to nie agora tylko urszula meteja .... i bądź tu mądry :P
za to tydzień później Pani w mariettcie (bardzo niemiła pani, ale już w gdańsku) oznajmiła mi, że to nie agora tylko urszula meteja .... i bądź tu mądry :P
no bo te zdjęcia to i tak nie oddają piekna tych wszystkich sukien :) A właśnie cały efekt tkwi w detalach, typu koronki, nici, kryształki, świecidełka itp. Jak Tobie sie udało nakłonić te panie na zrobienie jednej z trzech? Mi nawet nie pozwoliła wypożyczyć tej 23 26, bo powiedziała, że koronka może się porwać :( czy to normalne? bo nie wiem czy pani mnie nie chciała naciągnąć...