Widok

pomocy!! zaproszenie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam wszystkich, moze Wam sie wyda smieszne ale co mi tam.. Potrzebuje zaproszenia na ślub lub chrzest z pieczątką od księdza, dla chłopaka w wojsku, najlepiej w tym tygodniu. Takie zaproszenie to przepustka :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to nie jets smiedzne tak chyab sie robi - idz do swojej parafi i popros
Nie wiedziałam ze mają takie wymagania:)

ale koga ja mam tam poprosic ??? ksiedza??
ja ktos jest w wojsku wymaga sie np.na slub na pogrzeb pieczatka od proboszcza chyba idz po prostu do kosciola i pogadaj z ksiedzem ktorego tam spotkas zi on cie pokieruje pewnie do proboszcza powodzenia
wątpie w to ze ksiadz/proboszcz bylby chętny do pomocy w kłamstwie
No kurcze nikt nie bierze slubu w tym tygodniu????? Dzieci tez nie chrzcicie????? haloooo :(
Co za problem kup zaproszenie wypisz je niech bedzie ono w Warszawie i popros proboszcza zeby ci je podpil, przeciez nie beziesz jechac specjalnie do wwy po pieczatke, a ksiadz tego nie sprawdzi

no w sumie dobry pomysl :D ale czy jest pewnosc ze ksiadz tego nie sprawdzi?? poza tym musze naklamac ksiedzu!! i bede sie smarzyc w piekle :/
a nie masz znajomego ksiedza?

nie mam :((((
naklam i tyle:)))
Nie kłam!

można jeszcze się pobawić w skanowanie pieczątki parafialnej... komputerowo. skanujesz np. świadectwo z religi albo z pierwszej komuni. do kompa i graficznie przerabiasz tak aby wydrukować na zaproszeniu lub też na piśmie od proboszcza. ze taki ślub się odbędzie... tu i tu ... i Pan taki i taki jest zaproszony jakoświadek:)

noo swietny pomysl :D tylko jeszcze podpis ksiedza..
a wiadomo tez ze to jest nielegalne, chyba boje sie takie cos zrobic. A w razie czego sierżant zadzwoni do parafii z zapytaniem o taki slub i mamy lipe :(
no tak - nielegalne!!!lepiej idz i powiedz o co chodzi i tyle
do góry