Widok

pomocy zwiększona liczba monocytów

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Zdrowie Temat dostępny też na forum:
cześć dziewczyny wczoraj odebrałam wyniki mojej córeczki okazało się ze wszystkie parametry są dobre tylko monocyty jest 9,5% a skala jest 1-8 i ja przeczytałam co to moze oznacza to nie od wczoraj nie mogę spać,wiem ze powinnam iść lekarza ale wizytę mam dopiero 6 listopada czy znacie może dobrego hematologa czy jeszcze jakieś inne badania powinnam jej zrobić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to mogą być owsiiki ,poobserwuj dziecko : czy kręci się w nocy ,zgrzyta zębami ,albo jakiś stan zapalny organizmu
dziekuję własnie ostatnio ma problemu z kupką, najgorzej sie boje ze to moze białaczka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
przecież to niewielke przekroczenie, może być przy alergii lub robakach, z takiemi wynikami jeszcze nikt nie będzie podejrzewał białaczki, spokojnie
a mam pytanie a jak nazywa się badanie kału które stwierdza ze są pasożyty czy w każdym laboratorium mogę je zrobić
badanie kału na obecność pasożytów ;)
zrobić możesz w każdym, ale nie w każdym wyjdą, polecam talaśkę w Gdyni

mój syn miał podobne podwyższone mono przez rok i nic z tym nie robiliśmy, tylko lekarz kazał kontrolować czy nie rosną
Badanie kału na obecność pasożytów to najlepiej w Instytucie Chorób Tropikalnych w Gdyni .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
podwyzszone monocyty moga byc rowniez wtedy gdy badanie bylo wykonywane podczas infekcji dziecka.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

malejące piersi po porodzie? :) heh... (53 odpowiedzi)

hej dziewczęta... Temat może i banalny, ale dla mnie taki se :) Pytam z ciekawości-czy...

trymer/maszynka do strzyżenia - zbieram opinie (18 odpowiedzi)

dzieczyny, poszukuję jakiejś maszynki/trymeru (max do 150 PLN), która/-y tnie włosy od 0,5mm....

Jaką piaskownicę polecacie do ogrodu? (27 odpowiedzi)

Zdecydowanie nadszedł czas tego zakupu ;) najpierw myślałam o plastikowej, zamykanej -...

do góry