Widok
pomóżcie....pomóc dobrać
Dziewczyny czy są jakieś wytyczne co do doboru krawata? Mój mąż ma niedługo urodziny spodobały mu się koszule w paski z białymi mankietami i chciałabym mu kupić dwie takie jak poniżej...
szarą w paski

Uploaded with ImageShack.us
i różowa w paski

i teraz pytanie...JAKIE KRAWATY DOBRAĆ DO TYCH KOSZUL??
Facet ze sklepu przesłał mi 4 propozycje ale nie wiem sama czy one pasują?
1.
2.
3.
4.
A MOŻE WY MACIE JAKIEŚ PROPOZYCJE??
szarą w paski

i różowa w paski

i teraz pytanie...JAKIE KRAWATY DOBRAĆ DO TYCH KOSZUL??
Facet ze sklepu przesłał mi 4 propozycje ale nie wiem sama czy one pasują?
1.

2.

3.

4.

A MOŻE WY MACIE JAKIEŚ PROPOZYCJE??
lepiej podejdź do sklepu z tymi koszulami i sama dobierz :) ja tak zawsze robię. Tylko drugi krawat mi sie podoba, a do różowej koszuli fajnie tez wyglądaja odcienie fioletu i rózu i krawat też może byc w paski :)
co do noszenia różowych koszul - według mnie prawdziwy facet nie wstydzi się różu (no może ten kolor co krawat nr 1 jest zbyt przesadny, nawet ja nie ubrałabym niczego w tym kolorze, bo nie podoba mi się ten odcień), ale róż nie odbiera męskości i mam paru znajomych, którzy noszą koszulę w tym odcieniu, nawet mąż ma jedną bladoróżową ;)
co do noszenia różowych koszul - według mnie prawdziwy facet nie wstydzi się różu (no może ten kolor co krawat nr 1 jest zbyt przesadny, nawet ja nie ubrałabym niczego w tym kolorze, bo nie podoba mi się ten odcień), ale róż nie odbiera męskości i mam paru znajomych, którzy noszą koszulę w tym odcieniu, nawet mąż ma jedną bladoróżową ;)
obydwie koszule są boskie :)
do pierwszej krawat drugi
a do różowej ten ostatni krawat :)
Dziewczyny nie rozumiem to, że facet nosi różowe koszule to znaczy, że jest nie męski i ciepły???
Ja jestem jak najbardziej za różową koszulą :)
Do autorki. mogłabyś mi na maila ojjka@o2.pl napisać adres tego sklepu z koszulami ikrawatmi?
do pierwszej krawat drugi
a do różowej ten ostatni krawat :)
Dziewczyny nie rozumiem to, że facet nosi różowe koszule to znaczy, że jest nie męski i ciepły???
Ja jestem jak najbardziej za różową koszulą :)
Do autorki. mogłabyś mi na maila ojjka@o2.pl napisać adres tego sklepu z koszulami ikrawatmi?
dziewczyny koszule są ot tak na różne okazje- a że mężowi spodobały się te właśnie z białymi mankietami to takie chciałabym mu kupić
rudziaczek co do brudnych mankietów i kołnierzyków to znam ten problem bo mój mąż na codzień ubiera białe koszule do pracy- na szczęście mam fajny żel z niemiec do mankietów i kołnierzyka i zawsze ładnie się dopierają:):) także z tym nie mam problemu, no a o różowym kolorze nie będę z wami pisała czy męski czy nie bo tak jak napisałam wyżej ja uwielbiam mojego męża w tym kolorze to nie będzie jego pierwsza taka koszula i on też się w niej dobrze czuje... prosiłam tylko o pomoc w doborze krawatu i za to wszystkim serdecznie dziękuję... a tak w ogóle to zamiast szarej wolałabym niebieską w paski...ale niestety nie mają...:(:(
rudziaczek co do brudnych mankietów i kołnierzyków to znam ten problem bo mój mąż na codzień ubiera białe koszule do pracy- na szczęście mam fajny żel z niemiec do mankietów i kołnierzyka i zawsze ładnie się dopierają:):) także z tym nie mam problemu, no a o różowym kolorze nie będę z wami pisała czy męski czy nie bo tak jak napisałam wyżej ja uwielbiam mojego męża w tym kolorze to nie będzie jego pierwsza taka koszula i on też się w niej dobrze czuje... prosiłam tylko o pomoc w doborze krawatu i za to wszystkim serdecznie dziękuję... a tak w ogóle to zamiast szarej wolałabym niebieską w paski...ale niestety nie mają...:(:(
ja pracowalam w dobrym sklepie z garniturami, koszule świetne krawaty tez. Moge doradzic tak: 2+1 nigdy nie mozna łączyc trzech rzeczy w ten sam wzór jeśli garnitur jest gładki możesz mieć wszystko w paski ale jeśli gajer jest w paski to juz trochę za wiele by się działo i wyglądaloby conajmniej obciachowo. tak jak juz od kilku lat nie nosi się kamizelek no chyba że ślubna na ślub bo sa i tacy co biora je na czyjś ślub a to juz nie ladnie bo przecież jest tylko jedne Pan młody no nie...
może byc i w paski szary(grafit) i czarny bo mają bardzo delikatna strukturkę nie jest to innego kolorku tylko w fakturze więc jeden i drugi pasuje, a który Tobie się bardziej podoba ten wybierz. A do szarości może byc praktycznie każdy kolor, ladnie będzie też z tym różowym, z fioletem, bordo, czerwienią, błękitem, granatem praktycznie ze wszystkimi kolorami. Kieruj sie tym czego mąż jeszcze nie ma.