Widok

pomóżcie....pomóc dobrać

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny czy są jakieś wytyczne co do doboru krawata? Mój mąż ma niedługo urodziny spodobały mu się koszule w paski z białymi mankietami i chciałabym mu kupić dwie takie jak poniżej...

szarą w paski

image

Uploaded with ImageShack.us

i różowa w paski

image

i teraz pytanie...JAKIE KRAWATY DOBRAĆ DO TYCH KOSZUL??
Facet ze sklepu przesłał mi 4 propozycje ale nie wiem sama czy one pasują?

1. image

2. image

3. image

4. image

A MOŻE WY MACIE JAKIEŚ PROPOZYCJE??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no i będzie pięknie:)
image
dziękuję wszystkim za pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!
no już jakies 3latat temu to bylo i w sumie w tamtym roku albo okolo dwoch lat temu luzie zaczeli się o nie pytac najpierw o niebieskie a potem juz o kazdy inny kolor:)maja swoich fanow:)pozdrawiam a wybór jak najbardziej trafny:)
dziękuję:):) mojemu też się będzie podobać...ale w szoku była że takie koszule to z kolekcji sprzed dwóch lat....myślałam że to teraz dopiero wchodzi
ta różowa koszula kapitalna :) świetna jest

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
no właśnie do mnie też nie przemawiają te paski na różu ok już wiem które kupię 1 koszula + 3 krawat i 2 koszula + 1 krawat:):) dziewczyny dziękuję bardzo za pomoc....
ten ostatni to chyba sledzik jak dobrze widzę on też nie jest zly do tych koszul ale jakoś te czarne paski pośrodku nie przemawiaja do mnie zbytnio.
może byc i w paski szary(grafit) i czarny bo mają bardzo delikatna strukturkę nie jest to innego kolorku tylko w fakturze więc jeden i drugi pasuje, a który Tobie się bardziej podoba ten wybierz. A do szarości może byc praktycznie każdy kolor, ladnie będzie też z tym różowym, z fioletem, bordo, czerwienią, błękitem, granatem praktycznie ze wszystkimi kolorami. Kieruj sie tym czego mąż jeszcze nie ma.
ok SYLWIA czyli 2 koszula i 1 krawat? a 1 koszula i krawat który??? ten w paski czy czarny??
ja pracowalam w dobrym sklepie z garniturami, koszule świetne krawaty tez. Moge doradzic tak: 2+1 nigdy nie mozna łączyc trzech rzeczy w ten sam wzór jeśli garnitur jest gładki możesz mieć wszystko w paski ale jeśli gajer jest w paski to juz trochę za wiele by się działo i wyglądaloby conajmniej obciachowo. tak jak juz od kilku lat nie nosi się kamizelek no chyba że ślubna na ślub bo sa i tacy co biora je na czyjś ślub a to juz nie ladnie bo przecież jest tylko jedne Pan młody no nie...
Karimelka jak dla mnie zestaw super:):)
dla mnie róż też jest super poza tym ja nie zmuszam mojego męża do noszenia on jest bardzo "na topie" jesli chodzi o ubrania i nie wstydzi się nowych modnych rzeczy a nie za bardzo obchodzi nas kto co za plecami mówi...
wygrzebałam z szafy... :) mój mąż na ślubie (po moich półrocznych stękaniach) miał na sobie różową koszulę (baaaardzo jasną) do tego trochę ciemniejszą kamizelkę i jeszcze ciemniejszy krawat. Wyglądało to super:) ( mój bukiet składał się z róż o identycznym odcieniu jak krawat:) ).
image
aaaa no właśnie co do krawatu różowej koszuli to też myślałam o brudnym różu ale czy to si,ę nie będzie zlewało??? mmmhhh
obydwie koszule super:) do szarej krawat nr 3 a do różowej nr 4 też bym takie kupiła- możesz napisać jaki to sklep?? a a propos różu- dla mnie nie ma w tym nic złego jeśli facet nosi różową elegancką koszulę... moim zdaniem to wygląda baaaaaaaaaardzo fajnie...

image
ojjka wysłałam nazwę sklepu- to sklep z allegro bo niestety w bytomiu, i innych nie mają już takich koszul bo to podobno już stara kolekcja i kobitka właśnie mówiła że to już stare a dopiero teraz wszyscy zaczęli się za nimi rozglądać..
dziewczyny koszule są ot tak na różne okazje- a że mężowi spodobały się te właśnie z białymi mankietami to takie chciałabym mu kupić

rudziaczek co do brudnych mankietów i kołnierzyków to znam ten problem bo mój mąż na codzień ubiera białe koszule do pracy- na szczęście mam fajny żel z niemiec do mankietów i kołnierzyka i zawsze ładnie się dopierają:):) także z tym nie mam problemu, no a o różowym kolorze nie będę z wami pisała czy męski czy nie bo tak jak napisałam wyżej ja uwielbiam mojego męża w tym kolorze to nie będzie jego pierwsza taka koszula i on też się w niej dobrze czuje... prosiłam tylko o pomoc w doborze krawatu i za to wszystkim serdecznie dziękuję... a tak w ogóle to zamiast szarej wolałabym niebieską w paski...ale niestety nie mają...:(:(
sorrki za błąd miało być NIEMĘSKI :)
obydwie koszule są boskie :)

do pierwszej krawat drugi
a do różowej ten ostatni krawat :)

Dziewczyny nie rozumiem to, że facet nosi różowe koszule to znaczy, że jest nie męski i ciepły???

Ja jestem jak najbardziej za różową koszulą :)

Do autorki. mogłabyś mi na maila ojjka@o2.pl napisać adres tego sklepu z koszulami ikrawatmi?
1 koszula 2 krawat :)
do góry