Widok
pomózcie
dziewczyny jak wiecie slub za 2 tygodnie ale mam kolejny problem(wszystko idzie pod górkę).
Bylam w ostatnia sobote u znajomych i w poniedziałek okazało się że ich córka ma ospę.
więc problem pierwszy: to ten ze ta mala miała nieśc obraczki i nie wiadomo co z tym bedzie
Ale ten problem jest mniejszy
jest jescze jeden: ja nigdy nie mialam ospy i boje sie że dostane ,nie wiem co mam robić.Bo jezeli dostane to wyskoczy mi najwczesniej na tydzień przed slubem albo na kilka dni przed i nie zdąże sie wyleczyć.
Nie wiem co mam robic pomózcie
Bylam w ostatnia sobote u znajomych i w poniedziałek okazało się że ich córka ma ospę.
więc problem pierwszy: to ten ze ta mala miała nieśc obraczki i nie wiadomo co z tym bedzie
Ale ten problem jest mniejszy
jest jescze jeden: ja nigdy nie mialam ospy i boje sie że dostane ,nie wiem co mam robić.Bo jezeli dostane to wyskoczy mi najwczesniej na tydzień przed slubem albo na kilka dni przed i nie zdąże sie wyleczyć.
Nie wiem co mam robic pomózcie
pmagdalena pisalaś, ze slub jest bez wesela, więc w najgorszym przypadku jak zalegniesz z wysypką i gorączką, to przelożycie o miesiąc termin. No trudno, zdarzają się choroby i inne okoliczności. Wszyscy zrozumieją. Ale mam nadzieję, że tak się nie stanie. Lykaj witaminki i inne prepraty wzmacniajace, bo zarazki lapią oslabionych.
[url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

[/url]
[/url]