Widok

pończochy czy rajstopy

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Co najlepiej pod sukienke ślubną
Ja myślę ze pończochy samonośne beda chyba najlepsze a jakiej firmy najlepeij sie nosza i trzymaja ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zdecydowanie pończochy. Ja do tej pory kupowałam najzwyklejsze - różnych firm i wszystkie trzymały się znakomicie.
rajstopy biodrówki:-)w sumie zależy też od pory roku.
tylko pończochy wg mnie
miałam samonośne
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
ja bede miala samonosne takie same mialam na sylwestra i nic mi nie spadalo
image

image
zdecydowanie ponczochy samonosne i to bez roznicy jakiej firmy, wystarczy pojsc do dobrej pasmanterii i zakupic i tyle;)na slubie mialam pierwszy raz w zyciu ale byly baaardzo wygodne.
a tak btw to chyba sa wazniejsze rzeczy do przejmowania sie niz firma ponczoch na slub, pozdrawiam:)
jak pończochy to polecam gatte czy gette jak tam się to pisze ;P

A co do pytania w temacie - dla mnie nie ma problemu bo ja rajstop w ogóle nie noszę :P
image image

Dla mnie tylko rajstopy, bo jak znam siebie, to w samonośkach obetrę sobie uda do krwi.
wejdźcie dziewczyny do sklepu internetowego www.rajstopywloskie.pl tam znajdziecie super rajstopy i pończochy niedawno go odkryłam - duży wybór rajstopy ułożone rozmiarami.
to ja polecam firmę Miss Merylin, moim zdaniem lepsze od Gatty ;)
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
pończochy zdecydowanie
Ja tez wole ponczochy ale mam wesele w sierpniu i chyba bedzie za cieplo na takowe rarytasy ;)
image
image
[url=http://slub-wesele.pl/]image[/u
Ja będę miała pończochy Gatty.
image

ja sobie strasznie obcieram uda w ponczochach, wy nie?
ja również będę miała pończochy
mnie też obcierają pod pośladkami

:-(
ja miałam pończochy bo w rajstopach bym zawriowała :)
zdecydowanie pońchoczy i tylko pończochy ...
image
pewnie ze ponczochy ;)
Ja dosc czesto nosze ponczochy i naprawde nie ma dla mnie znaczenia jakiej firmy. Tez sa dobre jakies zwykle z tesco czy innego takiego sklepu. Co do gatty mam tylko taka uwage: ta gumka saomonosna z koronka dosyc szeroka i masywna jest, wiec jesli komus przeszkadza cos takigo na udzie, to radze wybrac jakies inne. To moze byc niewygodne szczegolnie, jak jest cieplo.
samonosne ponczoszki na allegro za 7zł-trzymają sie super i są ładne. odradzam gatte-wszystkie rajtuzy z tej firmy to badziewie-wg mnie-z doswiadczenia pisze.
Dziewczyny..pytanko....

Te ktora biora slub w lecie chyba raczej ponczoch lub rajstop nie zakladacie???
image
image
[url=http://slub-wesele.pl/]image[/u
No właśnie w pończochach można sobie nieźle uda pokiereszować:-)co prawda ja nigdy nie miałam ich ubranych,ale znam swoje możliwości anatomiczne:/generalnie jestem rajstopiara.Można kupić naprawdę fajne delikatne rajstopy typu biodrówki co nie mają stanu do pasa i się nie wrzynają w brzuch.Ja mam ślub w listopadzie i jakoś słabo siebie widzę w pończoszkach choć wizualnie zaiste robią wrażenie:-)
Jeśli macie kobiece kształty to raczej na 100% Was obciera ;P dlatego czy to lato czy zima polecam zasypkę np. alantan czy jakoś tak się pisze :P zasypka najlepsza na wszystko!! :D

A co do wypowiedzi którejś z dziewczyn, ja właśnie w pończochach getty to uwielbiam - to czyli mega koronkę!! :D im szersza tym lepiej :D chociaż najpiękniejsze koronki są przy pończochach dostępnych w sex shopach... ale cena niestety też jest "szersza" i to niemało :/
image image

Betinka mówisz że pończochy robią wrażenie - masz na myśli koronkę?:>
jeśli tak, a wolisz rajstopy to z tego co się orientuję to na rynku są rajstopy z piękną "ściemą" i na wysokości uda jest koronka namalowana :P
image image

Nie,ja nigdy nie miałam ubranych pońcoszek aczkolwiek wizualnie robią wrażenie,właśnie ta koronka:Da rajstopy to bez tej koronki,zwykłe najzwyklejsze byle stanu nie miały do pasa:-)muszę się przyznać,że lubię droższe rajstopki;-)
pończochy i tylko pończochy- obojętnie czy lato czy zima.

Gołe nogi i wieczorowa suknia( albo slubna , nieważne) niestety do siebie nie pasują.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja też jestem zwolenniczką pończoch, chociaż tak na codzień noszę rajstopki :) ja już kupiłam śliczne pończoszki samonośne- nawet 2 pary, bo znając mnie przy zakładaniu sobie pierwsze podrę :)
A drugie pytanko?? Białe czy cieliste, jakie wybieracie??
image
Najlepiej to jest bez.... Ja mam slub w lipcu, wiec moge sobie na to pozwolic... Rajstop niecierpie, jesli juz koniecznie trzeba to tylko ponczochy! Nawet w srodku zimy!!!
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
To ja chyba jestem inna,bo ja tylko w rajstopkach śmigam:-)jakoś nie widzę siebie w pończoszkach;-)
ja mam we wrzesniu, więc może już troszkę być chłodno :) Ale pończoszki są, bo potem na noc poślubną ładniej wyglądają niż rajstopy :)
Ale ja kupiłam białe, nigdy takich nie miałam ale jakoś beżowe, czy brązowe były mi wizualnie za ciemne do bucików :)
image
Zawsze można się szybciusieńko przebrać:DDjak już tyle czekał to niech poczeka:-)ja mam filmy,że pończochy by mi zjechały:-)
biale rajstopy czy ponczochy z dziecmi w przedszkolu mi sie kojaza. nie ma nic gorszego niz baile jak trup nogi. juz lepeij w kolorze skory wygladaja ponczochy/rajstopy
Pończochy! Rajstopy są obleśne :)
dzięki AniaP:-)no wiesz nie każda ma nóżki jak modelka:-)
Mi troszkę też białe tak mi się kojarzą, ostatnio takie miałam do I komuni :) Ale jak je ubrałam to nie wygląda to źle, a mam naprawdę bialutkie buty i ciemniejsze rajstopki/pończochy jakoś mi dziwnie wyglądają...
image
nie trzeba miec nog jak modelka zeby nosic ponczochy. zreszta suknia i tak wszystko zakryje. ja rajstopom mowie nie! ;)
Ja generalnie bielizne do sukni mam zdecydowanie funkcjonalna, a nie sexowna... A na noc poslubna mam cos specjalnego na przebranie... I tak po calonocnych tancach trzeba bedzie wziazc prysznic znim jakokolwiek action sie zacznie ;-)
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
Dokładnie więc rajstopy mogą być-dla mnie z kolei rajstopy są bardziej funkcjonalne:-)poza tym to są takie przyziemne rzeczy,że naprawdę nie warto się nimi przejmować:-)
pończochy ;) tylko lepiej miec zmywkłe rajstopy w zapasie ;)
a powiedźcie czy pończochy zakładacie razem z pasem czy ryzykujecie bez pasa??
czy Ty naprawde myslisz ze po weselu bedziesz miala siłe na jakikolwiek "action"?:P Żadna z moich kolezanek które mialy slub w przeciagu 5 lat nie kochala sie w noc poslubna bo po prostu padly ze zmeczenia:)
image
Znając życie i mojego Maćka po weselu nie będzie miał najmniejszej ochoty na uniesienia miłosne:-)więc mogę wyskoczyć w rajstopach:-)
Nawet jeśli nie będziemy mieli już na nic siły oi weselu, w co zreszta wątpię, to i tak chcę wyglądać seksownie. A raczej nie po;lecę prosto z wesela do łazienki tak zeby mój mąż mnie zobaczył w jakichś paskudnych rzeczach, tylko to on będzie mi pomagal sie rozebrać. Więc argument, że nie będzie zadnej "action" do mnie nie przemawia.
kamyczka masz rację, przecież po weselu idziecie do jakiegoś pokoju hotelwego i będziecie tylko wy :) Ja na 100% sama nie wydostanę się z mojej sukni, więc cóż mój już wtedy mąż będzie musiał mi pomóc. A znając jego, nawet gdy będzie padał na twarz to zacznie się do mnie dobierać :) Więc trzeba być przygotowanym na wszystko :D
image
POŃCZOCHY !!!! KONIECZNIE :)
Jak rozumiem-pończochy górą :-) a czy nosi się na śluby białe..? mi to się wydaje obciachowe... ale wolę zapytać ;p
image

Czekamy na Ciebie!
są rózne odcienie :)

są białe- takie smieznobiałe , ale i chyba z 10 innych odcieni :)
wiesz, na takich fotkach, ze panna młoda pokazuje podwiązkę, to nigdy nie widziałam innych niż białe...
image
tylko i wyłącznie Pończochy!!!!!!!! musi byc niespodzianka dla męża na noc poślubną:)
jeśli suknia jest ecru to rajstopy nie mogą być białe!
ja mam suknię kolor złamanej bieli i myślę o cielistych pończochach - kabaretkach:):)
no i chyba 8 DEN max :)
marta - nie wiem, jakie masz nogi - w sensie tężyzny, ale osobiście nie wyobrażam sobie wytrzymania w kabaretkach przez pół dnia i noc wesela... takze myśląc o stopach... i o tym, jak bedą wyglądały twoje nogi, gdy zdejmiesz kabaretki (moje skojarzenie - jak szyneczka czy baleron w takiej siatce...)
nie lepiej tuż przed ostatnim punktem programu tego dnia/nocy, po prostu zmienić rajstopy (i bieliznę) na tę własciwą? po zabawie bedziecie spoceni, i co tu dużo mówić, pewnie nieco śmierdzący; a na pewno brudni...

pod sukienkę ecru - kolor ecrue rajstop czy pończoch - teraz jest dużo możliwość wyboru koloru...
image
ale pod białą tez jest wybór ! i nie wygladają jak te komunijne :)
Ja mam na szczęście sukienkę złoto-brązową (ślub tylko cywilny) i do tego brązowe buty, więc pończochy cieliste mi bardzo pasują. Z szeroką koronką. Ale zdecydowanie pończochy, nie rajstopy. Nie radzę tylko nikomu zakładać pończoch pierwszy raz w życiu właśnie na ślub - może byc mało wygodnie, to jednak jest ustrojstwo wymagające przyzwyczajenia ;-)

Do białej raczej bym białe zakładała - jak konsekwencja kolorystyczna, to do końca, a przecież bielizna do sukni ślubnej klasycznej z reguły też jest biała.

No i przez moją konsekwencję kolorystyczną bieliznę też będę miała w złocie albo brązach... Biel zachowam symbolicznie na noc poślubną, niezależnie od tego czy będzie action czy nie, biała koszulka musi być.
[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]

http://forum.trojmiasto.pl/Szkoda-ze-ten-dzien-tak-szybko-minal-t171212,1,11.html
no właśnie pończochy,ostatni raz miałam je na studniówce ... ;) na jakie nogi( suche, nabalsamowane itp.) je założyć, aby porządnie się trzymały?
Gumy są teraz już takiej jakości, że się na każdych powinny trzymać... Nabalsamowane odradzam, noga się pod gumą bardziej poci i śliska robi. Ale chyba najlepiej po prostu wypróbować, co komu pasuje. W końcu pończochy to nie suknia i nawet facet może nas przed ślubem w nich zobaczyć ;-), a niekiedy bywa nawet wskazane żeby zobaczył ;-p
[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]

http://forum.trojmiasto.pl/Szkoda-ze-ten-dzien-tak-szybko-minal-t171212,1,11.html
ja mialam biale ponczochy kabaretki i wygladalo super a do tego bylo wyygodnie nie za cieplo i nawet nuzki nie wygladaly jak kielbaska w siateczce :) wiec polceam a do tego byly super seksowne
image

image
ja też będę miała pończochy samonośne, bez żadnego pasa, pani w skepie doradzała mi że warto kupić wcześniej już i porpostu sobie wypróbować jak się w tym chodzi i dokupić potem drugą parę jak się sprawdzą, odcieni faktycznie jest multum, ja będę miała takie lekko beżowe, wcale nie wyglądają jak komunijne:)Myślę, że takie pończochy są bardziej praktyczne i znacznie ułatwiają życie na weselu np w sytuacji gdy trzeba skorzystać z wc:)
Ja mam zamiar kupić zarówno rajstopy jak i pończochy - wystarczy pochodzić w nich cały dzień i zobaczyć co lepiej nam odpowiada ;)

Inne tematy z forum Wesele

dobry...i nie drogi dentysta (53 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

do góry