Widok
No właśnie w pończochach można sobie nieźle uda pokiereszować:-)co prawda ja nigdy nie miałam ich ubranych,ale znam swoje możliwości anatomiczne:/generalnie jestem rajstopiara.Można kupić naprawdę fajne delikatne rajstopy typu biodrówki co nie mają stanu do pasa i się nie wrzynają w brzuch.Ja mam ślub w listopadzie i jakoś słabo siebie widzę w pończoszkach choć wizualnie zaiste robią wrażenie:-)
Jeśli macie kobiece kształty to raczej na 100% Was obciera ;P dlatego czy to lato czy zima polecam zasypkę np. alantan czy jakoś tak się pisze :P zasypka najlepsza na wszystko!! :D
A co do wypowiedzi którejś z dziewczyn, ja właśnie w pończochach getty to uwielbiam - to czyli mega koronkę!! :D im szersza tym lepiej :D chociaż najpiękniejsze koronki są przy pończochach dostępnych w sex shopach... ale cena niestety też jest "szersza" i to niemało :/
A co do wypowiedzi którejś z dziewczyn, ja właśnie w pończochach getty to uwielbiam - to czyli mega koronkę!! :D im szersza tym lepiej :D chociaż najpiękniejsze koronki są przy pończochach dostępnych w sex shopach... ale cena niestety też jest "szersza" i to niemało :/
Ja generalnie bielizne do sukni mam zdecydowanie funkcjonalna, a nie sexowna... A na noc poslubna mam cos specjalnego na przebranie... I tak po calonocnych tancach trzeba bedzie wziazc prysznic znim jakokolwiek action sie zacznie ;-)
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm