Widok

pończochy czy rajstopy

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Co najlepiej pod sukienke ślubną
Ja myślę ze pończochy samonośne beda chyba najlepsze a jakiej firmy najlepeij sie nosza i trzymaja ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No właśnie w pończochach można sobie nieźle uda pokiereszować:-)co prawda ja nigdy nie miałam ich ubranych,ale znam swoje możliwości anatomiczne:/generalnie jestem rajstopiara.Można kupić naprawdę fajne delikatne rajstopy typu biodrówki co nie mają stanu do pasa i się nie wrzynają w brzuch.Ja mam ślub w listopadzie i jakoś słabo siebie widzę w pończoszkach choć wizualnie zaiste robią wrażenie:-)
Jeśli macie kobiece kształty to raczej na 100% Was obciera ;P dlatego czy to lato czy zima polecam zasypkę np. alantan czy jakoś tak się pisze :P zasypka najlepsza na wszystko!! :D

A co do wypowiedzi którejś z dziewczyn, ja właśnie w pończochach getty to uwielbiam - to czyli mega koronkę!! :D im szersza tym lepiej :D chociaż najpiękniejsze koronki są przy pończochach dostępnych w sex shopach... ale cena niestety też jest "szersza" i to niemało :/
Betinka mówisz że pończochy robią wrażenie - masz na myśli koronkę?:>
jeśli tak, a wolisz rajstopy to z tego co się orientuję to na rynku są rajstopy z piękną "ściemą" i na wysokości uda jest koronka namalowana :P
Nie,ja nigdy nie miałam ubranych pońcoszek aczkolwiek wizualnie robią wrażenie,właśnie ta koronka:Da rajstopy to bez tej koronki,zwykłe najzwyklejsze byle stanu nie miały do pasa:-)muszę się przyznać,że lubię droższe rajstopki;-)
pończochy i tylko pończochy- obojętnie czy lato czy zima.

Gołe nogi i wieczorowa suknia( albo slubna , nieważne) niestety do siebie nie pasują.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja też jestem zwolenniczką pończoch, chociaż tak na codzień noszę rajstopki :) ja już kupiłam śliczne pończoszki samonośne- nawet 2 pary, bo znając mnie przy zakładaniu sobie pierwsze podrę :)
A drugie pytanko?? Białe czy cieliste, jakie wybieracie??
Najlepiej to jest bez.... Ja mam slub w lipcu, wiec moge sobie na to pozwolic... Rajstop niecierpie, jesli juz koniecznie trzeba to tylko ponczochy! Nawet w srodku zimy!!!
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
To ja chyba jestem inna,bo ja tylko w rajstopkach śmigam:-)jakoś nie widzę siebie w pończoszkach;-)
ja mam we wrzesniu, więc może już troszkę być chłodno :) Ale pończoszki są, bo potem na noc poślubną ładniej wyglądają niż rajstopy :)
Ale ja kupiłam białe, nigdy takich nie miałam ale jakoś beżowe, czy brązowe były mi wizualnie za ciemne do bucików :)
Zawsze można się szybciusieńko przebrać:DDjak już tyle czekał to niech poczeka:-)ja mam filmy,że pończochy by mi zjechały:-)
biale rajstopy czy ponczochy z dziecmi w przedszkolu mi sie kojaza. nie ma nic gorszego niz baile jak trup nogi. juz lepeij w kolorze skory wygladaja ponczochy/rajstopy
Pończochy! Rajstopy są obleśne :)
dzięki AniaP:-)no wiesz nie każda ma nóżki jak modelka:-)
Mi troszkę też białe tak mi się kojarzą, ostatnio takie miałam do I komuni :) Ale jak je ubrałam to nie wygląda to źle, a mam naprawdę bialutkie buty i ciemniejsze rajstopki/pończochy jakoś mi dziwnie wyglądają...
nie trzeba miec nog jak modelka zeby nosic ponczochy. zreszta suknia i tak wszystko zakryje. ja rajstopom mowie nie! ;)
Ja generalnie bielizne do sukni mam zdecydowanie funkcjonalna, a nie sexowna... A na noc poslubna mam cos specjalnego na przebranie... I tak po calonocnych tancach trzeba bedzie wziazc prysznic znim jakokolwiek action sie zacznie ;-)
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
Dokładnie więc rajstopy mogą być-dla mnie z kolei rajstopy są bardziej funkcjonalne:-)poza tym to są takie przyziemne rzeczy,że naprawdę nie warto się nimi przejmować:-)
pończochy ;) tylko lepiej miec zmywkłe rajstopy w zapasie ;)
a powiedźcie czy pończochy zakładacie razem z pasem czy ryzykujecie bez pasa??
czy Ty naprawde myslisz ze po weselu bedziesz miala siłe na jakikolwiek "action"?:P Żadna z moich kolezanek które mialy slub w przeciagu 5 lat nie kochala sie w noc poslubna bo po prostu padly ze zmeczenia:)
do góry