Widok

porazka

Babie Doły Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
to jest jakies chore. Mąż w styczniu 2009 czyli 2 lata temu pracował na zlecenie-jeden jedyny miesiąc. Zarobił wtedy dodatkowo ok 4000. A teraz po tych wszystkich wyliczeniach okazuje się ze przekroczyliśmy ta super kwote o 12 zł. Dobre co???? Czy jest jakaś szansa zeby nie brali w ops-ie pod uwagę dochodu z tego zlecenia ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
przeciez Dziewczyna pisze wyraźnie,jeden jedyny miesiąc zarobił 4 koła,a nie co miesiąc tyle zarabia,to było 2 lata temu więc skąd wiecie jaka jest Jej sytuacja teraz? może bardzo potrzebować pieniędzy!

Wiecie co najlepeij to ponarzekać,wiecie co zawsze powtarza mój mąż,"nie mieć pieniędzy to niedbalstwo"...i ja się z nim zgadzam ale tylko trochę...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Angela moja koleżnka przekroczyła 3zl i tez nic nie dało rady wykombinowac tak własnie jest w Polsce żeby dostac pare groszy najlepiej nigdzie nie pracować i za te ich marne grosze biede klepac
palla, masz rację.

Dziewczyna chciała się wyżalić. Ma racje, przez głupi system i 12 zł, nie dostanie kasy.
A tu zaraz złośliwości!!!
Życzę na Nowy Rok pogody ducha i uśmiechu na codzień ;)
Dziewczyny,
4000zł przez jeden miesiąc w roku! Czy wiecie ile zarobił przez 11miesięcy ? może 1200zł.
A miał skoro miał okazję dorobić to dorobił ! I gratuluję pracowitości, bo niektórzy siedzą cały dzień w domu z piwskiem i fajką w łapie;-) Wytykając innym, że za dużo zarobili ;-))))))))))))))))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
mąż zarobił w 1 miesiąc 4000 i Ci żle? niektórzy przez kwartał tyle mają
nie nie da sie uniknąć brania pod uwage tych 4000 zł bo musisz przestawić zaswiadczenie z US

skoro tyle zarobil tz ze nie nalezy sie kasa z mopsu

bez przesady z ta porazka. inni maja gorzej a nie oszukuja w mposie

typowa polska pazernosc

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry