Widok

poronienie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
ktoras moze wie jak to wyglada?kumpela jets we wczesnej ciazy i wczoraj w nocy dzwoniła ze krwawi.Powiedziałam zeby jechała do szpitala ale ona powiedziała ze czasami w ciazy ma sie okres wiec sie tym zbytnio nie przejeła:/ czy to mogło byc to najgorsze?:/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a moze niech jedzie do lekarza a nie gdyba

ja przeszlam juz tyle poronien kazde jest inne nie bede mowila jak wygladaja lepiej niech sprawdzi to lekaz bo moze sie okazac ze potrezbne beda jakies leki
image

Uploaded with ImageShack.us
no własnie tez jej to mowiłam ze to nie przelewki ale kurcze nie dochodzi.jak groch o sciane:/
niepoważna troche :/

image
image
No u mnie tak się własnie zaczęło...krwawienie a potem bóle brzucha. To dziwne, że dziewczyna się nie przejmuje, ja wpadłam w panikę:/
jeżeli to lekkie kwawienie to nie ma co panikować bo to nie pomoże a może jeszcze bardziej zaszkodzić ale do lekarza na pewno trzeba się wybrać i to zaraz dla sprawdzenia skąd te krwawienie

image

ale czy to sa takie bole jak przy okresie? czy sie kobietka zwija z bolu bo ona mowi ze ja boli jak przy okresie .kurcze chyba ja siła zawioze do lekarza
hmmm, skoro dziewczyna tak podchodzi do ciązy .... to nie wiem, czy ta ciąza to był wopgule dobry pomysł ... lepiej jest pojechac do lekarza 5 razy z pierdołą niz raz nie pojechac i potem płakać

nie wyobrażam sobie niemieć mojego skarbka ... :(

image
z mojego doswiadczenia wynika ze taki objaw swiadczy o poronieniu za to przeraza mnie bestroska twojej kolezanki chyba ze nie zalezy jej na tej ciazy co nie zmienia faktu ze dla mnie takie podejscie jest potworne:(

image
No mnie bolało dokładnie jak przy okresie...nie zeby straszyć czy coś ale konieczie do szpitala.
Ja tez mialam krwawienia w pierwszych tygodniach ciazy, skonczyly sie tak okolo 10 tygodnia, uniektorych kobiet to podobno normalne, brzuch bolal nawet troche mocniej niz podczas okresu, jednak nie nalezy tego lekcewazyc trzeba podjechac do lekarza to zbadac.
Pozdrawiam
dzisiaj w koncu zmusiłam kumpele do wizyty u lekarza:/ niestety stało sie najgorsze:(
Ahhhh bardzo, bardzo przykro...
szkoda
ale z drugiej strony o to chodzi żeby w odpowiednim czasie iść i się dowiedzieć a potem przexciwdziałać na przyszłość

image

Najczęściej trzeba się z taką sytuacją pogodzić... To trudne, ale nie ma wyjścia... Wczesne poronienia są niestety rzeczą zupełnie naturalną, tak kończy się niemal 50% ciąż :(

I właściwie nie da się tym poronieniom zapobiec, nawet szybka interwencja medyczna nic nie pomoże...
ale przynajmniej nie obwiniałabym sie, że mogłam spróbowac temu zaradzić ... coś zrobić, cokolwiek, a nie biernie czekać aż poronię ...

image
Pewnie tak jak większość z nas... Też uważam, że reakcja tej dziewczyny świadczyła o tym, że nie była na tę ciążę gotowa.

Jednak jak się trochę poczyta o wczesnych poronieniach i "podtrzymywaniach", to się dochodzi do wniosku, że co ma być, to będzie.
Racja Agatho !!!:)
ja również mam pytanie.. jestem w 5-6 tyg ciąży i zauważyłam że mam czerwono brunatne krwawienia, słyszałam że to normalne.. ale bardzo boli mnie lewy jajnik (zdarzało mi się to często przed i w czasie okresu) boję się najgorszego mimo, że nie była to planowana ciąża już z mężem zaczynaliśmy planować co i jak...
wizyte u lekarza mam dopiero w poniedziałek... czy powinnam się obawiać.. czy to normalne takie krwawienie?
Kreseczka jesli choc troche zalezy ci na dziecku powinnas natychmiast podejsc do lekarza lub podjechac do szpitala na zaspie na izbe przyjec i zglosic objawy ja tak robilam za karzdym razem kiedy sie cos dzialo i za karzdym razem okazywalo sie ze to nieprawidlowy objaw dzieki temu mam piecioletniego synka:)

image
Powinnaś natychmiast pojechać do szpitala, wczesniej zadzwon do swojejego lekarza. Lepiej dmuchać na zimne.
Ja na początku ciąży mialam plamienia i lekarka przepisała mi luteinę, ale ja od razu alarmowalam jak coś bylo nie tak

image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

ksiadz nie chce doposcic mnie jako chrezstnej!!! (101 odpowiedzi)

witam wszystkich! i prosze o rade,bo juz sama nie wiem co mam robic:(moja siostra poprosila...

Nie mam ochoty na seks (21 odpowiedzi)

Czy jest to możliwe w zaledwie kilkuletnim związku? Rozumiem,zę rutyna może przyjść po 20-30...

pilnie prawnik (24 odpowiedzi)

Witam...mam pytanie czy wiecie może gdzie jest dobry prawnik w Gdńsku od spraw rodzinnych(a...

do góry