Widok

poruszajaca historia malego Kuby

Śródmieście Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
http://www.kubusnowak.com jak to czytalam to plakalam oj biedactwo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak...czytalam o tym juz wczesniej, jestem bardzo wrazliwa i straszliwie zal mi kazdego chorego dziecka....dlatego tymbardziej powinnismy dziekowac Bogu za to co mamy.....wazne ze rodzice beda chcieli zrobic dla niego wszystko co moga i dac mu normalne zycie ...i duzo milosci
a jak trzeba byc silnym aby udzignac taki ciezar jakim jest choroba dziecka tak mi jest szkoda tego maluszka az lzy ciekna poruszajace strasznie
strasznie to przykre az serce boli
Boli, ale bez przesady. Da się z tym żyć - tylu ludzi jest niewidomych, a funkcjonują w społeczeństwie, coraz bardziej odważnie.

Gdyby mi się urodził taki synek, bez problemu bym go pokochał. I nie beczałbym nad nim. Bo i po co?

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

Zgadzam się z Ponurym.

Bóg obdarowuje nas dziećmi-jedne są takie, drugie inne.

Pokochałabym i tak, na całe życie:)
image

image

Tu nie chodzi o kwestię "pokochałbym - nie pokochałbym", dziecko się kocha bez względu na to jakie się rodzi, to chyba oczywiste dla każdego rodzica. Co innego stwierdzenie: nie beczałbym nad nim - gwarantuję Ci, że byś przeryczał nie jedną noc.
Strona została stworzona po to, żeby inni ludzie mogli pomóc finansowo, a nie po to, żeby użalać się na swoim losem.
oj Ponury , inaczej bys sie czul jakby tobie sie urodzilo takie dziecko, udajesz twardziela czyfaktycznie nim jestes??? i nie mow ze wiesz jak sie czuja rodzice tego dziecka bo nie wiesz i obys tego nigdy nie doswiadczyl!!!
pomimo tej tragedii Kubuś ma to szczęście mieć dzielnych i mądrych rodziców,
Twoich słów Ponury nawet nie będę komentować ( może poruszaj głową żeby ta twoja jedyna szara komórka wróciła na miejsce i wtedy przeczytaj to co napisałeś jeszcze raz ;)
naistotniejsze jest to ze rodzice sa razem w tych ciezkich chwilach ze walcza wierze ze kiedys maly ujrzy mme tate
ja nawet nie doczytalam wczoraj akrtykulu na onecie nt Kubusia, tak mi łzy ciekly. a pozniej popatrzylam na mojego Mikołaja i sie znowu poplakalam, ze dzieki Bogu jest caly, zdrowy i kochany.
image

image
boże jak mi szkoda tego malucha ................ :((((
taka zadka ta choroba a jednak ciagle atakuje badzmy dobrej mysli
Tak, tak i stek bzdur. Nad czym tutaj płakać? Kocha się takie, jakie jest.

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

jasne że kocha się takie jakie jest :) ale każdy chyba chce żeby jego maluch byl zdrowy a nie chory......
Ble ble i z tego powodu ryczy ktoś nad tragedią innych?

oj ponury darowal bys sobie takie glupie komentarze
wiesz ponury są ludzie i ludziska........
ponury poki ktos nie doswiadczy prawdziwej tragedi to nie wie jak to jest;(

image

ponury gdyby to dotyczyło twojego dziecka też byś napisał taki dury komentarz?! myśle że szukałbyc pomocy wszędzie !!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

perfumy.....gdzie kupujecie? (37 odpowiedzi)

dziewczyny ,gdzie kupujecie perfumy? Sephora,Douglas odpadaja ,bo ceny kosmiczne, moze w...

Dr Monika Zielińska CDIT Sopot - proszę o opinie. (38 odpowiedzi)

Bardzo proszę o wszelkie opinie dotyczące współpracy z tą panią jak również o terapii z dzieckiem...

prywatny dentysta (25 odpowiedzi)

Gdzie w gdansku jest dobry prywatny dentysta dla dzieci??

do góry