Widok
Boli, ale bez przesady. Da się z tym żyć - tylu ludzi jest niewidomych, a funkcjonują w społeczeństwie, coraz bardziej odważnie.
Gdyby mi się urodził taki synek, bez problemu bym go pokochał. I nie beczałbym nad nim. Bo i po co?
"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.
Gdyby mi się urodził taki synek, bez problemu bym go pokochał. I nie beczałbym nad nim. Bo i po co?
"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.
Tu nie chodzi o kwestię "pokochałbym - nie pokochałbym", dziecko się kocha bez względu na to jakie się rodzi, to chyba oczywiste dla każdego rodzica. Co innego stwierdzenie: nie beczałbym nad nim - gwarantuję Ci, że byś przeryczał nie jedną noc.
Strona została stworzona po to, żeby inni ludzie mogli pomóc finansowo, a nie po to, żeby użalać się na swoim losem.
Strona została stworzona po to, żeby inni ludzie mogli pomóc finansowo, a nie po to, żeby użalać się na swoim losem.