Widok

pościel satynowa z Lidla, czy warto?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ma ktoś pościel z lidla? Cena jest dobra, zastanawiam się jak jest z jakością?Widziałam, że jutro ma być w sprzedaży, będę wdzięczna za każdą opinię.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podłączam się do pytania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja mam tę pościel z Lidla i uważam, że nie jest taka zła. Bawełna satynowa jest miła w dotyku a ja lubię szczególnie prześcieradła z baw.sat. Jakby co, polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam jeden komplet, prana wielokrotnie, nic się z nią nie dzieje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ta pościel jest ok, używam z przerwami od ponad roku. Sama pościel jest przyjemna w dotyku i wcale nie jest śliska. Mam jeszcze komplet pościeli z innej firmy choć różnie ją nazywają. Raz jest to pościel satyna bawełniana raz pościel bawełna satynowa. W sieci znalazłam takie informacje dotyczące pościeli satynowej: https://hippo-sklep.pl/co_to_jest_posciel_satynowa.html wygląda więc, że to jest to samo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry