Widok

zadna transkrypcja nie sprawi nam trudnosci! :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tam gdzie Ty...

...tam i serce moje... Zawsze Razem My!

eeem?

nie trzeba od reazu padać na kolana....najpierw można stanąc na głowie...... jeśli oczywiście się ją ma na odpowiednim miejscu....hyhy:)

I jeszcze...

blizej o kolejny miesiac...BBBKC! caluje mocno Kwiatuszku Ciebie i wierze...

Panie Zdzisławie

Może warto postarać się o haczyk na gościa?

Drogi Verbie

Moja wypowiedź była prostą konsekwencją Twojej wypowiedzi wcześniejszej. Jeśli nie padasz na kolana, ochraniacze są Ci niepotrzebne. Dlaczego więc o nich pisałeś? Nawet w stylu ;| potrzebna jest choć odrobina konsekwencji...

Stworku i reszto

Verb przed nikim nie pada na kolana. Nigdy nie padał i padał nie będzie!!!! W związku z powyższym wszelkie Stworki i inne żyjątka uprasza się o zaniechanie podobnych komentarzy!! :)

fate

co do magdy jestem za.Zdecyduj sie-albo norweg albo japonka:P

Kancelaria Doradztwa Podatkowego

UWAGA OSZUSCI - w kancelarii doradztwa Podatkowego w Gdansku na ul Długiej 11 współwłaścicielem jest pan Kunowski który oszukuje mnie i zwodzi w związku ze zwrotem pieniedzy. Od prawie roku tak zakreca wszystkie sprawy żeby mmi nie oddać pieniędzy.Wymusił słowną grożba na mojej żonie podpisanie ugody o zwrocie całej kwoty w dwóch ratach (albo nie dostaniesz wcale) i w tym pismie na którym sie podpisal przyżekł zwrot drugiej połowy NAJPÓZNIEJ do 31.12.2002. Do dnia dzisiejszego na każdą moja interwencje straszy że jak nie będę cicho to nie dotanę wcale.
To jest normalne okradanie ludzi nie wiem jak taki człowiek może miec zaufanie publiczne do prowadzenia spraw innych ludzi.

J a obiecuję

kupić sobie ochraniacze przed następnym wierszem Kiwdula

Kup ochraniacze

na kolana, powalany Verbie.
Ostrzegam w dobrej wierze.

Margines.

A tak na marginesie to czekam na szeroko rozumiany odzew dawnych Gratkowiczów. Where are you, all??? !?! Wieczny Czasownik

Eeee?

Kreatywność Stworka powala na kolana. Jak Boga kocham, muszę sobie kupić ochraniacze przed następną taką lekturą...

Kiwdul

Ludwik, stary przyjacielu, co tam słychać w betonowych murach???

...Zawsze

bylem i jestem Twoj... na Ciebie czekam wierzac ze z kazdym przemijajacym dniem...

Moj Ty wielki Stwórco....

Jak ja dawno komksu w łapkach nie miałam....
Biżej niesprecyzowana tęsknota w tym kierunku pojawia się od czasu do czasu ale chyba ją zaspokajam poprzez RPG.
A co Shaigan powiesz o Katedrze? Widziałeś?

DYLAN DOG - PASKUDNY TYTUŁ, WYŚMIENITY KOMIKS

NO I MAM NASTEPNEGO IDOLA OBOK NIETZSCHEGO, RORKA I ECO (no i Alicij Janosz rzecz jasna!) POJAWIŁ SIE NIEOCZEKIWANIE DYLAN DOG. RZUCIŁ MNIE NA KOLANA, CO TU WIECEJ MÓWIĆ. MAM WSZYSTKIE CZĘŚCI PRÓCZ-Głębi. TRADYCYJNIE PYTAM CZYTAL KTOŚ?JESZCZE JEDNO MA KTOŚ W POSIADANIU SLOWEŃSKIE PISMO KOMIKSOWE Madburger?
POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH ZNAJOMYCH Z GRATKI I NIE TYLKO !

ma jolie

Wszystko fajnie, gdyby akurat to mnie jeszcze interesowało i dawało jakies ciekawe perspektywy na przyszłość......

Szachy na wesoło :)

„Wściekłe wieże”

w gdańskim kinie Krewetka

W pierwszy weekend marca (sobotnie popołudnie) tolkienowskim „Dwóm wieżom” towarzyszyć będzie szachowe show. Wszyscy chętni będą mogli zmierzyć się z szachistami Gdańskiego odddziału Stowarzyszenia eMIR, a wśród nich będzie rekordzista Guinessa w zapamiętywaniu, będą czołowi szachiści Polski w różnych kategoriach wiekowych. Do namysłu wystarczy im zaledwie 1 minuta na całą partię! Przyjdź i zobacz, jak w ciągu ułamków sekund obliczają i wykonują skomplikowane manewry. Wszystkie pojedynki będą komentowane – usłyszysz co kłębi się w głowie zawodowego gracza. Nasi mistrzowie będą też walczyć z zasłoniętymi oczami! Przygotowujemy mnóstwo zabaw i konkursów z nagrodami- między innymi będzie można zmierzyć się z komputerem!

Serdecznie zapraszamy.

Pierwsza impreza z cyklu „Dwie Wieże” miała miejsce w Wrocławiu 1-2 lutego następna również we Wrocławiu 8 marca!

Postregiment

Wspolczuje. Szczegolnie, ze u Mickiewicza nie uwidzisz strofy mickiewiczowskiej, sylabizm Kochanowskiego mial tendencje do sylabotonizmu, a czolowi poeci zestrojow akcentowych chyba tylko po to, by ostatecznie pograzyc studentow, popisywali sie raz na 100 wierszy zakreconym sylabotonikiem z hiper- lub kataleksa dla odmiany, oczywiscie. Jesli tego malo, to sa tez logaedy ;) czyli - powodzenia!!

ma jolie

No nie powiem ażeby cieplej robiło mi się na serduchu słysząc np. o wierszu wolnym tonicznym czy o średniówce występującej w wersach dłuższych niż 8-zgłoskowe- może z tego względu że miałem oststnio poprawkę z poetyki.....są jednak ciekwasze przedmioty....

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (781 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (729 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (11 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...

do góry