Widok
Kancelaria Doradztwa Podatkowego
UWAGA OSZUSCI - w kancelarii doradztwa Podatkowego w Gdansku na ul Długiej 11 współwłaścicielem jest pan Kunowski który oszukuje mnie i zwodzi w związku ze zwrotem pieniedzy. Od prawie roku tak zakreca wszystkie sprawy żeby mmi nie oddać pieniędzy.Wymusił słowną grożba na mojej żonie podpisanie ugody o zwrocie całej kwoty w dwóch ratach (albo nie dostaniesz wcale) i w tym pismie na którym sie podpisal przyżekł zwrot drugiej połowy NAJPÓZNIEJ do 31.12.2002. Do dnia dzisiejszego na każdą moja interwencje straszy że jak nie będę cicho to nie dotanę wcale.
To jest normalne okradanie ludzi nie wiem jak taki człowiek może miec zaufanie publiczne do prowadzenia spraw innych ludzi.
To jest normalne okradanie ludzi nie wiem jak taki człowiek może miec zaufanie publiczne do prowadzenia spraw innych ludzi.
DYLAN DOG - PASKUDNY TYTUŁ, WYŚMIENITY KOMIKS
NO I MAM NASTEPNEGO IDOLA OBOK NIETZSCHEGO, RORKA I ECO (no i Alicij Janosz rzecz jasna!) POJAWIŁ SIE NIEOCZEKIWANIE DYLAN DOG. RZUCIŁ MNIE NA KOLANA, CO TU WIECEJ MÓWIĆ. MAM WSZYSTKIE CZĘŚCI PRÓCZ-Głębi. TRADYCYJNIE PYTAM CZYTAL KTOŚ?JESZCZE JEDNO MA KTOŚ W POSIADANIU SLOWEŃSKIE PISMO KOMIKSOWE Madburger?
POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH ZNAJOMYCH Z GRATKI I NIE TYLKO !
POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH ZNAJOMYCH Z GRATKI I NIE TYLKO !
Szachy na wesoło :)
„Wściekłe wieże”
w gdańskim kinie Krewetka
W pierwszy weekend marca (sobotnie popołudnie) tolkienowskim „Dwóm wieżom” towarzyszyć będzie szachowe show. Wszyscy chętni będą mogli zmierzyć się z szachistami Gdańskiego odddziału Stowarzyszenia eMIR, a wśród nich będzie rekordzista Guinessa w zapamiętywaniu, będą czołowi szachiści Polski w różnych kategoriach wiekowych. Do namysłu wystarczy im zaledwie 1 minuta na całą partię! Przyjdź i zobacz, jak w ciągu ułamków sekund obliczają i wykonują skomplikowane manewry. Wszystkie pojedynki będą komentowane – usłyszysz co kłębi się w głowie zawodowego gracza. Nasi mistrzowie będą też walczyć z zasłoniętymi oczami! Przygotowujemy mnóstwo zabaw i konkursów z nagrodami- między innymi będzie można zmierzyć się z komputerem!
Serdecznie zapraszamy.
Pierwsza impreza z cyklu „Dwie Wieże” miała miejsce w Wrocławiu 1-2 lutego następna również we Wrocławiu 8 marca!
w gdańskim kinie Krewetka
W pierwszy weekend marca (sobotnie popołudnie) tolkienowskim „Dwóm wieżom” towarzyszyć będzie szachowe show. Wszyscy chętni będą mogli zmierzyć się z szachistami Gdańskiego odddziału Stowarzyszenia eMIR, a wśród nich będzie rekordzista Guinessa w zapamiętywaniu, będą czołowi szachiści Polski w różnych kategoriach wiekowych. Do namysłu wystarczy im zaledwie 1 minuta na całą partię! Przyjdź i zobacz, jak w ciągu ułamków sekund obliczają i wykonują skomplikowane manewry. Wszystkie pojedynki będą komentowane – usłyszysz co kłębi się w głowie zawodowego gracza. Nasi mistrzowie będą też walczyć z zasłoniętymi oczami! Przygotowujemy mnóstwo zabaw i konkursów z nagrodami- między innymi będzie można zmierzyć się z komputerem!
Serdecznie zapraszamy.
Pierwsza impreza z cyklu „Dwie Wieże” miała miejsce w Wrocławiu 1-2 lutego następna również we Wrocławiu 8 marca!
Postregiment
Wspolczuje. Szczegolnie, ze u Mickiewicza nie uwidzisz strofy mickiewiczowskiej, sylabizm Kochanowskiego mial tendencje do sylabotonizmu, a czolowi poeci zestrojow akcentowych chyba tylko po to, by ostatecznie pograzyc studentow, popisywali sie raz na 100 wierszy zakreconym sylabotonikiem z hiper- lub kataleksa dla odmiany, oczywiscie. Jesli tego malo, to sa tez logaedy ;) czyli - powodzenia!!