Widok
poszerzona przestrzeń podtwardówkowa
Czy podczas badania usg przezciemiączkowego wyszło,ze wasze maleństwo miało takie poszerzenie??czy po kolejnym usg się zmniejszyło,zwiększyło?
Mój synek ma ok.0,6cm poszerzoną przestrzeń,była wizyta u neurologa-dziecię rozwija się w normie i mamy skierowanie na kolejne usg w styczniu.
Jakie było postępowanie w przypadku dalszej opieki przez neurologa waszych pociech?martwię się bardzo.
Jesteśsmy pod opieką Dr.Kużela w Wejherowie-czytałam,że jest dobry.
Mój synek ma ok.0,6cm poszerzoną przestrzeń,była wizyta u neurologa-dziecię rozwija się w normie i mamy skierowanie na kolejne usg w styczniu.
Jakie było postępowanie w przypadku dalszej opieki przez neurologa waszych pociech?martwię się bardzo.
Jesteśsmy pod opieką Dr.Kużela w Wejherowie-czytałam,że jest dobry.
ja chodzilam z mloda do niego do ok 1 roku zycia bo miala tzw halo okołokomorowe, jesli wszystko jest ok to przychodzisz na kontrole co 3 miesiace tak do ok 1 roku zycia. My tak chodzilysmy az kinia zaczela stawac np przy krzesle to byl chyba 10mc. ja ogolnie bylam zadowolona bo gosc nie straszy na wyrost, mimo tego ze w innym szpitalu mowiono nam ze z naszej corki to raczej roslinka bedzie. A teraz ma 4 lata i wszysko jest ok
. Wic ja tego lekarza bardzoa polecam
kurcze ale sie rozpiasalam
. Wic ja tego lekarza bardzoa polecam
kurcze ale sie rozpiasalam