Widok

poszerzona przestrzeń podtwardówkowa

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy podczas badania usg przezciemiączkowego wyszło,ze wasze maleństwo miało takie poszerzenie??czy po kolejnym usg się zmniejszyło,zwiększyło?
Mój synek ma ok.0,6cm poszerzoną przestrzeń,była wizyta u neurologa-dziecię rozwija się w normie i mamy skierowanie na kolejne usg w styczniu.
Jakie było postępowanie w przypadku dalszej opieki przez neurologa waszych pociech?martwię się bardzo.
Jesteśsmy pod opieką Dr.Kużela w Wejherowie-czytałam,że jest dobry.
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja chodzilam z mloda do niego do ok 1 roku zycia bo miala tzw halo okołokomorowe, jesli wszystko jest ok to przychodzisz na kontrole co 3 miesiace tak do ok 1 roku zycia. My tak chodzilysmy az kinia zaczela stawac np przy krzesle to byl chyba 10mc. ja ogolnie bylam zadowolona bo gosc nie straszy na wyrost, mimo tego ze w innym szpitalu mowiono nam ze z naszej corki to raczej roslinka bedzie. A teraz ma 4 lata i wszysko jest ok
. Wic ja tego lekarza bardzoa polecam
kurcze ale sie rozpiasalam
Ja byłam u niego tylko raz ale zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie.
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Pomysł na wieczór panieński ? (17 odpowiedzi)

Przyjaciółka poprosiła mnie żebym została świadkową na jej ślubie. Zgodziłam się i wiąże się z...

Rodzina zastępcza ??? (16 odpowiedzi)

Witam, Mam sprawę do osób prowadzących rodziny zastępcze. Nagle oszalałam! Znalazłam dla...

ksiadz nie chce doposcic mnie jako chrezstnej!!! (101 odpowiedzi)

witam wszystkich! i prosze o rade,bo juz sama nie wiem co mam robic:(moja siostra poprosila...

do góry