Widok
Ile wasza Wysokość ma wysokości ?:D Bo nie wiem czy będę wysoki przy twoim wzroście :D Interesujesz się wszystkim po trochu .... Czyli w sumie siedzisz sobie przed komputerem czytasz i ogladasz różne ciekawostki ? I ogladasz dużo discover,animal planet iwtp. ? A co robisz w wolnym czasie chyba... masz jakieś zajęcie albo temat o którym sporo wiesz i się interesujesz nim trochę bardziej niż trochę ?
@Nudi:
"Zaliczyłem" sobotnią inscenizację w Wisłoujściu. Narrator (historyk z MHMG) jako ciekawostkę podawał, że 200 lat temu do artylerii przyjmowano wyłącznie "rosłych" chłopów, czyli takich co mieli wówczas przynajmniej 160 cm :)
Ty masz trochę więcej - zatem bez kompleksów :)
A jak chłop ma jaja, to dziewczyna może być o niego o głowę wyższa.. i nie będzie Jej zabraniał chodzić w szpilkach - a i Ona nie będzie się czuła skrępowana.. Uwierz :D
"Zaliczyłem" sobotnią inscenizację w Wisłoujściu. Narrator (historyk z MHMG) jako ciekawostkę podawał, że 200 lat temu do artylerii przyjmowano wyłącznie "rosłych" chłopów, czyli takich co mieli wówczas przynajmniej 160 cm :)
Ty masz trochę więcej - zatem bez kompleksów :)
A jak chłop ma jaja, to dziewczyna może być o niego o głowę wyższa.. i nie będzie Jej zabraniał chodzić w szpilkach - a i Ona nie będzie się czuła skrępowana.. Uwierz :D
"A jak chłop ma jaja, to dziewczyna może być o niego o głowę wyższa.. i nie będzie Jej zabraniał chodzić w szpilkach - a i Ona nie będzie się czuła skrępowana.. Uwierz :D"
Ale nawet mając jaja można się w takiej sytuacji wpędzić w kompleks niższości. :)
Ale nawet mając jaja można się w takiej sytuacji wpędzić w kompleks niższości. :)
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem