Widok

poszukuję dobrego pediatry Gdansk Zaspa

Zaspa Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Szukam dobrego i sprawdzonego pediatry na Zaspie (lub bliskie okolice) Mozecie kogos polecic?
Czy ktos chodzi do pediatry w Polmedzie?
Mieszkam tu od niedawna i chcialabym znalezc kogos naprawde poleconego i godnego zaufania

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chodzę do Polmedu do dr Furtak-polecam:)
image
Polecam dr Kamper. Przyjmuje w przychodni przyszpitalnej na Zaspie. Ma dobre podejście do dzieci. Nie szafuje antybiotykami. Minus - spore kolejki, chociaż to dowód, że jest dobra.
Również polecam doktor Kamper, nigdy nie odmówiła mi wizyty.
Dzieki za odzew. Wlasnie wczoraj rowniez uslyszalam pozytywne opinie o dr Kamper.
A o jakie kolejki chodzi? Nie ma umawiania na godziny?
Chodzi o dlugie czekanie pod gabinetem? Ile sie mniej wiecej czeka? Czy jesli dziecko mi zachoruje to nie dostane sie danego dnia do lekarza?

Umawianie na godziny jest jak najbardziej, tylko w okresie infekcji pierwsza wolna godzina jest za kilka dni od momentu kiedy chcesz się zarejestrować:) Bez godziny można się zarejestrować zawsze na dzieci chore. Jeden raz (a chodzimy już od 4,5 roku) zdarzyło mi się, że rejestracja była już zamknięta, ale to była sobota. Córka nie wymagała pilnej wizyty więc się nie upierałam. Jak zarerjestrujesz się na bez godziny (chodzi o okres inferkcji) to pod gabinetem czeka się baaardzo długo (2 - 3 godziny). Na dzieciach zdrowych wizytę bez godziny trzeba uzgodnić bezpośrednio z doktor, ale zazwyczaj nie odmawia.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Catering na chrzciny?? (21 odpowiedzi)

czy moze ktoś by mi polecił jakiś dobry catering na chrzciny?? Pozdrawiam

co dla chłopca 11 lat na prezent? (7 odpowiedzi)

co mogę kupić dla chłopca 11 lat kupić na urodziny? proszę o pomoc, może macie jakieś pomysły?...

Nienawidzę gotować (177 odpowiedzi)

Może którąs z mam ma podobny problem i wypowie się jak sobie z tym radzi? :) Ja nienawidzę...

do góry