Czesc dziewczyny!!!!Wiemy,że te pytanie już było,ale pilnie potrzebujemy namiary na wszystkie sale do wynajecia na wesela-chodzimy nam o gdansk i okolice:)BARDZO PROSIMY wAS O POMOC...NUMERY TELEFONOW I ADRESIKI....DZIEKI
dziewczyny plis,plis j.w....myśleliśmy o takich lokalach jak zascianek,czy oberza pod lipami..ale juz terminy zajete:(więc prosimy o namiary gdzie można wynająć samą sale...dzieki
Ja znam tylko te sale ze słyszenia (tzn. stroiłam salę na Jasieniu) gdybym miała namiary to na pewno bym ci je podała. Poszukaj w wyszukiwarce weselnika, juli7 miała na Jasieniu napisz do niej to pewnie ci poda namiar.
Jest jeszcze sala w Brzeźnie na terenie ogródków działkowych. My tam mamy wesele w przyszłym roku. Dodam jeszcze że w cenie jest komplet zastawy na 100 osób.
sala na Przymorzu bardzo fajna tylko dla nas za mała była tam maksymalnie 60-70 osób wejdzie
00
~Karola11
87.96.121.*
(15 lat temu) 1 lutego 2010 o 23:52
Jest nowa sala w Gdańsku Lipcach na 140 osób w dworku gościnnym. Podobno mają jeszcze wolne miejsca. Pozdrawiam ;)
00
~Becia35
83.25.202.*
(15 lat temu) 2 lutego 2010 o 09:00
Zdecydowanie polecam salę w Domu Kultury na Przymorzu miałam przyjemność ją dekorować Z tego co pamiętam zapewniaja zastawe i sprzątanie Jesli jest Pani zainteresowana obejrzeniem zdjęć zapraszam na www.malarstwo.britain.com.pl
00
~kaasia11
192.165.213.*
(15 lat temu) 2 lutego 2010 o 09:34
A ja polcam sale w Klosowie, sa tam 2 i sa przepiekne.
http://klosowo.pl/kontakt.html