Widok
To blisko mnie :)
A poza tym spory wybór kalek był do tej pory w sklepie dla plasstyków we Wrzeszczu. Po drugiej stronie Grunwaldzkiej mniej więcej vis a vis radia gdańsk...
Kayla, jak wpadniesz do Gdańska w godzinach popołudniowych to chętnie Cię zaprowadzę, jalk coś :)
Mam nadzieję, że w sprawie o której pisałaś w piątek jest lepiej... To znaczy, ze jest już dobrze!!!!
A poza tym spory wybór kalek był do tej pory w sklepie dla plasstyków we Wrzeszczu. Po drugiej stronie Grunwaldzkiej mniej więcej vis a vis radia gdańsk...
Kayla, jak wpadniesz do Gdańska w godzinach popołudniowych to chętnie Cię zaprowadzę, jalk coś :)
Mam nadzieję, że w sprawie o której pisałaś w piątek jest lepiej... To znaczy, ze jest już dobrze!!!!
Na skrzyzowaniu ulicy Grunwaldzkiej i Braci Lewoniewskich, obok przystanku SKM Gdańsk Zaspa. Najłatwiej będzie jak poszukasz na interaktywnej mapie trojmiasta ulicy Braci Lewoniewskich. Łatwo tam trafić bo to przy głownej ulicy. Poza tym duzo takich papierów jest w sklepach dla plastyków, ale niestety nie znam żadnych w Gdańsku.