Widok

poszukuję ...

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
kolorowych kelk do zaproszeń. U nas w pamierniczych są same bezbarwne, a ja widziałam na gotowych zaproszeniach np. tłoczone lub z jakimiś delikatnymi rysunkami (np. jakieś kwiaty), jak dla mnie pięknie to wyglądało...:)
Jeśli ktoś wie, prosze o pomoc:)

pozdr:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam Cezex w Gdańsku - tam maja bardzo duzy wybór

no tak, ale ja nie jestem z trójmiasta, możesz mi wyjaśnić gdzie to dokładnie jest?

poszukuję czegoś takiego:

image

image

image

lub tłoczonych kartek, jak np. na tym zaproszeniu (dla mnie proste, ale ślicznę:))) :

image

oj chyba w Cezexie az takich to nie maja - ale warto zadzwonic i sie zapytac www.cezex.pl

Na skrzyzowaniu ulicy Grunwaldzkiej i Braci Lewoniewskich, obok przystanku SKM Gdańsk Zaspa. Najłatwiej będzie jak poszukasz na interaktywnej mapie trojmiasta ulicy Braci Lewoniewskich. Łatwo tam trafić bo to przy głownej ulicy. Poza tym duzo takich papierów jest w sklepach dla plastyków, ale niestety nie znam żadnych w Gdańsku.

To blisko mnie :)

A poza tym spory wybór kalek był do tej pory w sklepie dla plasstyków we Wrzeszczu. Po drugiej stronie Grunwaldzkiej mniej więcej vis a vis radia gdańsk...

Kayla, jak wpadniesz do Gdańska w godzinach popołudniowych to chętnie Cię zaprowadzę, jalk coś :)

Mam nadzieję, że w sprawie o której pisałaś w piątek jest lepiej... To znaczy, ze jest już dobrze!!!!

cześć Beatka:)
Chętnie się z Tobą umówię i poznam w realu:)A jak mnie jeszcze zaprowadzisz to będę Ci wdzięczna niesamowicie!!:)

Co do "tych spraw"....
nie jest niestety lepiej....
a w innych jest nawet gorzej.,..

Powiem tyle: najgorszym wrogiem człowieka są choroby....cięzko z nimi walczyć:((

do góry