Widok
Beta w Invikcie kosztuje, jak się nie myle, ok. 30 zl.
Jak robisz rano, to wynik masz tego samego dnia, a od chyba 12, czy 13 możesz go już sprawdzić przez internet.
Jeśli się dobrze czujesz, to nie ma sensu robić badań typu morfologia, czy mocz prywatnie, poczekaj niech gin da Ci skierowanie.
Poza tym - nie wiem jak uważasz, ale nawet jeśli chodzisz tylko prywatnie, to na czas ciąży radziłabym Ci się zapisać gdzieś na NFZ. Wiadomo - i tak możesz (a nawet powinnaś) chodzić do swojego zaufanego, ale od tego z NFZu dostaniesz skierowania na badania i zawsze trochę przyoszczędzisz :)
Jak robisz rano, to wynik masz tego samego dnia, a od chyba 12, czy 13 możesz go już sprawdzić przez internet.
Jeśli się dobrze czujesz, to nie ma sensu robić badań typu morfologia, czy mocz prywatnie, poczekaj niech gin da Ci skierowanie.
Poza tym - nie wiem jak uważasz, ale nawet jeśli chodzisz tylko prywatnie, to na czas ciąży radziłabym Ci się zapisać gdzieś na NFZ. Wiadomo - i tak możesz (a nawet powinnaś) chodzić do swojego zaufanego, ale od tego z NFZu dostaniesz skierowania na badania i zawsze trochę przyoszczędzisz :)
Gratulacje! Ale masz fajnie - aż Ci zazdroszczę :) Kwas foliowy, kwas foliowy i jeszcze raz kwas foliowy - mi mój gin mówił nawet, że te standardowe, dostępne w aptekach środki mają go w dawce "takiej sobie", więc oprócz tabletek jeszcze dieta bogata w kwas powinna być. Ja np dostaję od niego recepty na taki o 10-krotnie większej niż standardowa dawce, no ale ja niestety mam problemy :(
I tak jak dziewczyny mówią - zrób betę i umów się do gina na jakiś 7 tc.
No i ciesz się :))))
I tak jak dziewczyny mówią - zrób betę i umów się do gina na jakiś 7 tc.
No i ciesz się :))))
Śniło mi się dziś, że jestem w ciąży :) Sen był tak realny, a gdy rano otworzyłam drzwi do biura zobaczyłam dzidzię :) Moja koleżanka z pracy zrobiła niespodziankę i przyjechała ze swoją córeczką :)
''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"