Widok

praca:(:(:(

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny jestem po szkole średniej z matura fakt ze nie mam doświadczenia, ale moze wiecie czy ktos nie potrzebuje takiej osoby do pracy. Jeszcze pracuje jako fakturzystka ale mam dosc nocek prosze moze znacie jakies oferty albo wiecie gdzie szukać

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najlepiej systematycznie grzebać w internecie na stronkach takich jak anonse, gratka, tu na Trójmieście w ogłoszeniach o pracę, gazeta.pl w dziale praca i tym podobnych, ofert jest naprawdę mnóstwo, przy odrobinie pracy i cierpliwości na pewno coś się znajdzie.

szukam szukam bo tej mojej mam naprawde dosc psychicznie sie wykańczam mam 20 lat a pracuje od 15 do bolu nie mam 5 dzieci i dwoch kochankow do utrzymania

image
zatem powodzenia :) na pewno coś sie znajdzie, ja właśnie przez internet znalazłam swoją :)

gosiu ze srednim wyksztalceniem jest masa ofert dla referentow, chcialam startowac ale z wyzszym wyksztalceniem nie przyjmuja za bardzo ;(

naprawde?? ja juz nie wiem gdzie szukac dostałam tera oferte w gdansku na starowce a ja mieszkam w osowie masakra z dojazdem i zawsze cos:(:(

image
To dopiero paranoja... człowiek studiuje, a potem się okazuje, że nie może znaleźć pracy, bo... ma za wysokie wykształcenie... :) Wiele razy usłyszałam na rozmowach, że wszystko fajnie, ale moje referencje, wykształcenie jest zbyt wysokie, żeby mnie przyjąć... =/

gosia szukaja ze srednim na policji do pracy w sluzbie cywilnej i do urzedow miasta wojewodzkich roznych... podaje ci namiar mzoe cos tu znajdziesz www.usc.gov.pl zjezdzasz na dol strony i [po lewej stronie masz na ciemnym tle "PRACA W SLUZBIE CYWILNEJ" klikasz na ogloszenie wynajdujesz woj. pomorskie iiii powodzenia ;))

znam ten bol, ja jestem z gdanska a dostalam oferte pracy w osowej na osiedlu planeta w przedszkolu.... policzylam ze za planetobus bym placila miesiecznie 150 zeta i troche mi sie nie kalkuluje...

hehe to podajmy sobie raczke ;P

łapka ;)

pierwszy raz jak usłyszałam taki tekst to mnie zamurowało, zastanawiałam się czy źle słyszę czy pracodawca zwariował ;)

za to kiedyś wynalazłam na stronie, do której linka podałaś fajne ogłoszenie o pracy w policji, zgłosiłam się i poproszono, żebym czekała na telefon. Nikt się nie odezwał, więc trudno, po pół roku przypadkiem się dowiedziałam, że byłam na liście zakwalifikowanych, ale jakoś nikt mnie nie powiadomił... =/

o ****!! ja skladam do policji papiery, ale na policjanta, bo wlasnie wczoraj do mnie dzwonili bym skladala, bo jest dobor. Takze ejstem cala happy tlyko musze kondyche poprawic, bo miesiac temu na tym oblalam :P

pracuj.pl

Pozdrawiam,

wiesia
trzymam kciuki :)

albo praca.pl ;)

dzieki dziewczyny powiem wam ze znalesc dobre prace jest ciezko :( ale trzeba isc do przodu

image
ciężko, ciężko, ja szukałam 3 miesiące

Może nie jest to zbyt ambitna praca, ale moja koleżanka poszła do MC donalda, dostaje 1000 zł na ręke i jeszcze może sobie wybierać kiedy chce pracować.
Myślę, że to w porządku opcja nie dla super wymagających, a poszukują do każdego MC w trójmieście, wiec można sobie wybrać blisko domu.
Moja koleżanka jest zadowolona...

http://www.pracuj.pl/OfertyPracy/WynikiProste.aspx?PageMethod=defaultSerch&KeyWords=&CategoryId=3000001&RegionId=9

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
Wczoraj na poczcie Pani mnie spytała czy nie znam nikogo kto by chciał u nich pracować. Poszukują ludzi do pracy w Sopocie na Kamiennym Potoku. Niestety o warunkach nic nie wiem...

Pozdrawiam
Ola

Inne tematy z forum Praca

Atut-rental gdańsk kokoszki opinie (3 odpowiedzi)

Witam forumowiczów, proszę o opinie na temat firmy atut-rental czyli na przyklad warunki pracy ,...

Wypożyczalnia samochodów-wasze doświadczenia z takiej pracy? (11 odpowiedzi)

Witam wszystkich. Czy ktoś z was pracował w wypożyczalni samochodów i może podzielić się...

anglia-praca (17 odpowiedzi)

Pojawiło się ogłoszenie o pracy w magazynach w Anglii."Produkcja Pracownik fizyczny iza". Czy...

do góry