Widok
gosia szukaja ze srednim na policji do pracy w sluzbie cywilnej i do urzedow miasta wojewodzkich roznych... podaje ci namiar mzoe cos tu znajdziesz www.usc.gov.pl zjezdzasz na dol strony i [po lewej stronie masz na ciemnym tle "PRACA W SLUZBIE CYWILNEJ" klikasz na ogloszenie wynajdujesz woj. pomorskie iiii powodzenia ;))
łapka ;)
pierwszy raz jak usłyszałam taki tekst to mnie zamurowało, zastanawiałam się czy źle słyszę czy pracodawca zwariował ;)
za to kiedyś wynalazłam na stronie, do której linka podałaś fajne ogłoszenie o pracy w policji, zgłosiłam się i poproszono, żebym czekała na telefon. Nikt się nie odezwał, więc trudno, po pół roku przypadkiem się dowiedziałam, że byłam na liście zakwalifikowanych, ale jakoś nikt mnie nie powiadomił... =/
pierwszy raz jak usłyszałam taki tekst to mnie zamurowało, zastanawiałam się czy źle słyszę czy pracodawca zwariował ;)
za to kiedyś wynalazłam na stronie, do której linka podałaś fajne ogłoszenie o pracy w policji, zgłosiłam się i poproszono, żebym czekała na telefon. Nikt się nie odezwał, więc trudno, po pół roku przypadkiem się dowiedziałam, że byłam na liście zakwalifikowanych, ale jakoś nikt mnie nie powiadomił... =/
Może nie jest to zbyt ambitna praca, ale moja koleżanka poszła do MC donalda, dostaje 1000 zł na ręke i jeszcze może sobie wybierać kiedy chce pracować.
Myślę, że to w porządku opcja nie dla super wymagających, a poszukują do każdego MC w trójmieście, wiec można sobie wybrać blisko domu.
Moja koleżanka jest zadowolona...
Myślę, że to w porządku opcja nie dla super wymagających, a poszukują do każdego MC w trójmieście, wiec można sobie wybrać blisko domu.
Moja koleżanka jest zadowolona...