Widok
chyba musie sie zapisać do urzedu pracy tylko jak pomysle o tych wszystkich papierkach:):) ale musze szukać
tez so oferty gdzie pracuje sie dwa weekendy w miesiacu ale ja mam jescze szkołe co dla mnie rownałoby sie zero wolnego a mam dom do utrzymania i wiele innych obowiazkow zreszta kto nie ma:( wiem ze nie pociagne długo tak pracujac:(
a praca od pon-piat chyba nie istnieje :( bo kazdy pracodawca chce cie tylko dla siebie:(
tez so oferty gdzie pracuje sie dwa weekendy w miesiacu ale ja mam jescze szkołe co dla mnie rownałoby sie zero wolnego a mam dom do utrzymania i wiele innych obowiazkow zreszta kto nie ma:( wiem ze nie pociagne długo tak pracujac:(
a praca od pon-piat chyba nie istnieje :( bo kazdy pracodawca chce cie tylko dla siebie:(
nie nerwuj sie. ja szukalam rok czasu zanim znalazłam cos co mi pasuje:)
nie załamuj sie.
szukaj w necie, wysyłaj cv, kupuj gazete wyborcza w poniedziałek.
ja na razie nic nie wiem o pracy, ale tez proponowali mi akwizycje
a nie chciałabys zriobic sobie staz z urzedupracy, zawsze to jakies 480 zl, a pozniej mozna zostac w tej firmie:) zapytaj.. warto sie zarejestrowac i pomyslec choc o stazu na poczatek:)))
trzymam kciuki....
i cierpliowsci:)
nie załamuj sie.
szukaj w necie, wysyłaj cv, kupuj gazete wyborcza w poniedziałek.
ja na razie nic nie wiem o pracy, ale tez proponowali mi akwizycje
a nie chciałabys zriobic sobie staz z urzedupracy, zawsze to jakies 480 zl, a pozniej mozna zostac w tej firmie:) zapytaj.. warto sie zarejestrowac i pomyslec choc o stazu na poczatek:)))
trzymam kciuki....
i cierpliowsci:)