Widok
płace wedle rozporządzeń MEN-najniższe widełki, zero dodatków mieszkaniowy, trzynastka itp.
wymagania wygórowane: dyspozycyjność, minimum 25 godzin dydaktycznych, postępowanie wobec rodzica nasz klient nasz pan.
w zależności od szkoły wolne tak jak w państwowej lub normalnie wedle kodeksu pracy.
Mam już spore doświadczenie w niepublicznych i chętnie bym znalazła coś w państwowej, bo z tego co się orientuje warunki lepsze.
wymagania wygórowane: dyspozycyjność, minimum 25 godzin dydaktycznych, postępowanie wobec rodzica nasz klient nasz pan.
w zależności od szkoły wolne tak jak w państwowej lub normalnie wedle kodeksu pracy.
Mam już spore doświadczenie w niepublicznych i chętnie bym znalazła coś w państwowej, bo z tego co się orientuje warunki lepsze.
ja pracuję w społecznej w gdańsku, nie chciałabym pracować w państwowej (mam porównanie, 6lat w państwowej, 6rok teraz w społecznej) - lepsze zaplecze, mniejsze grupy, u mnie jest fajna atmosfera pracy, finanse - twoja sprawa jak wynegocjujesz, myślę że to różnie w szkołach jest, z rodzicami uczniów nie mam układu klient - pan. Jestem zadowolona. Pracuję w oparciu o kodeks pracy wyłączając awans zawodowy. Wakacje, ferie wolne jak w państwówce.
czyli tak jak zawsze nie ma reguły.
domyślam się, że macie coś wspólnego z edukacją?
czy orientujecie się jak wygląda rozmowa o pracę w szkole PUBLICZNEJ ? chodzi mi o klasy 1-3 czyli szkoła podstawowa
nie mam pojęcia o co mógłby pytać dyrektor? pewnie też nie ma reguły, ale może jakieś ciekawostki? ;)
domyślam się, że macie coś wspólnego z edukacją?
czy orientujecie się jak wygląda rozmowa o pracę w szkole PUBLICZNEJ ? chodzi mi o klasy 1-3 czyli szkoła podstawowa
nie mam pojęcia o co mógłby pytać dyrektor? pewnie też nie ma reguły, ale może jakieś ciekawostki? ;)