Widok

praca w prima moda

kto wie ile tam mozna zarobic, jakie warunki itp?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
byłam na rozmowie dwa miesiace temu w galeri bałtyckiej oczywiscie najpierw okres probny cos okolo miesiaca potem umowa o prace i na reke 1200 zł na cały etat oczywiście ale presja starszna jakies progi finansowe do wyrobienia wygórowane bramki liczace klientów i co 4 klient powinien dokonać jakiegokolwiek zakupu a przeciez nie kazdy wchodzi kupowac szczegolnie w tych czasach i to z atakie ceny jakie tam mają no i laska przeprowadzająca rozmowy kwalifikacyjne niby miła ale odrazu widac ze starsza kosa ja tam sie g*wniarze poniżac nie będe
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
dobrze by było te 1200 na rękę mi powiedziała pani kierownik, że proponuje najniższą krajową tj. 1386 zł brutto czyli około 1000 zł. na rękę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
częste rotacje powinny dać do myślenia..ogłoszenia tam pojawiająs ię bardzo często :/
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
A w ogóle jak się tam pracuje? Jaka atmosfera w pracy? Jak traktują pracowników? I ile dni w tygodniu się pracuje? Czy jest jakiś wolny dzień w tygodniu? Bo z tego co wyczytałam w internecie to opinia tej firmy jest tragiczna. Ale interesuje mnie salon w Gdańsku w Galerii Bałtyckiej, bo dostałam telefon w sprawie pracy tam i się teraz zastanawiam czy jechać na tą rozmowę...
Ostatnio przechodziłem GB w Gdańsku i ich ogłoszenie wisiało wciąż na witrynie z dopiskiem pilne !!! (pewnie szukali darmowej siły roboczej na Majówkę...).
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak tam w prima Moda?
dalej tak słabo z warunkami, czy coś się zmieniło?
będę wdzięczna za info :)
Jest super! Dobrze placa i traktuja ludzi ale trzeba lubic handel ;) bo to ciezki chleb heh
witam wlasnie dzis bylam na rozowieo prace i jutro mam isc na dzien probny wlasnie czytam ze mialas identyczna sytuacje moze mi powiesz jak sie skonczyla?

Inne tematy z forum Praca

Zainteresowany IT Centrum (4 odpowiedzi)

Witam Czy ktoś może mi cokolwiek napisać o firmie IT Centrum z Ul. Baśniowej w Kowalach ?...

Stres w pracy (37 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Zmiana zawodu - od czego zacząć? (75 odpowiedzi)

Szukam na siebie pomysłu. Któraś z was też stała przed opcją przebranżowienia się, jak wam się...

do góry