Widok

praca w prima moda

kto wie ile tam mozna zarobic, jakie warunki itp?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
byłam na rozmowie dwa miesiace temu w galeri bałtyckiej oczywiscie najpierw okres probny cos okolo miesiaca potem umowa o prace i na reke 1200 zł na cały etat oczywiście ale presja starszna jakies progi finansowe do wyrobienia wygórowane bramki liczace klientów i co 4 klient powinien dokonać jakiegokolwiek zakupu a przeciez nie kazdy wchodzi kupowac szczegolnie w tych czasach i to z atakie ceny jakie tam mają no i laska przeprowadzająca rozmowy kwalifikacyjne niby miła ale odrazu widac ze starsza kosa ja tam sie g*wniarze poniżac nie będe
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
częste rotacje powinny dać do myślenia..ogłoszenia tam pojawiająs ię bardzo często :/
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
dobrze by było te 1200 na rękę mi powiedziała pani kierownik, że proponuje najniższą krajową tj. 1386 zł brutto czyli około 1000 zł. na rękę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A w ogóle jak się tam pracuje? Jaka atmosfera w pracy? Jak traktują pracowników? I ile dni w tygodniu się pracuje? Czy jest jakiś wolny dzień w tygodniu? Bo z tego co wyczytałam w internecie to opinia tej firmy jest tragiczna. Ale interesuje mnie salon w Gdańsku w Galerii Bałtyckiej, bo dostałam telefon w sprawie pracy tam i się teraz zastanawiam czy jechać na tą rozmowę...
Ostatnio przechodziłem GB w Gdańsku i ich ogłoszenie wisiało wciąż na witrynie z dopiskiem pilne !!! (pewnie szukali darmowej siły roboczej na Majówkę...).
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak tam w prima Moda?
dalej tak słabo z warunkami, czy coś się zmieniło?
będę wdzięczna za info :)
Jest super! Dobrze placa i traktuja ludzi ale trzeba lubic handel ;) bo to ciezki chleb heh
witam wlasnie dzis bylam na rozowieo prace i jutro mam isc na dzien probny wlasnie czytam ze mialas identyczna sytuacje moze mi powiesz jak sie skonczyla?

Inne tematy z forum Praca

Zainteresowany IT Centrum (4 odpowiedzi)

Witam Czy ktoś może mi cokolwiek napisać o firmie IT Centrum z Ul. Baśniowej w Kowalach ?...

Własny start up (3 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was moze odwarzył sie na otwarcie własnego start upu? Na co przy czymś takim...

Praca za granicą. Niemcy (11 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

do góry