Widok

praca w realu

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy ktoraz z Was pracowala moze w realu? bo mysle o podjeciu tam pracy ale chcialabym sie zorientowac jak tam jest.. ile placa, czy zatrudniaja na stale czy jak?, czy mozna sobie ustalic z praco
dawca godziny pracy czy raczej jest to niemopzliwe? i wogule jaka panuje tam atmosfera?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nikt nie pracowal z was ani znajomych?
moja kuzynka tam pracuje, zatrudnienie przez firmę zewnętrzną, coś mówiła o ok 7 zł na rękę- chyba umowa zlecenie -ona jest studentką, godziny pracy w miarę do ustalenia-tyle, że ona pracuje na część etatu-po 5 godzin, chciała więcej-ale nie za bardzo można było, grafik układany jest tygodniowo- mówiła,że jest całkiem ok- w porównaniu z auchan :) niestety więcej szczegółów nie znam,,,
moja bratowa pracuje w realu w gdyni,ale tez na czesc etatu,nie na caly.potwierdzam ze grafik jest ukladany tygodniowo.w weekendy tez pracuje i wtedy ma wolne w tygodniu.niestety czasem pracuje sobota niedziela po 12 godzin,a czasem po 4 godziny.tak jakos dziwnie ...
image
aha dzieki :)
ja pracuje w realu i własnie prowadze rekrutacje na stanowiska wszystkie szczegóły podam na meila
ja pracuje w realu na przymorzu
oo na przymorzu o tego reala mi wlasnie chodzi :) to ja poprosze szczegoly: moj meil tonia_66@wp.pl
dziś wieczorem ci wyślę wszystkie kryteria i wogóle chyba ze masz jakis okreslony typ pracy jaki chcesz u nas wykonywać i w jakich godzinach postaram ci sie pomóc a i rozumiem ze masz dziecko :) forum mówi samo za siebie
zgadza sie mam dziecko :) interesowalaby mnie praca raczej popoludniami zeby mogla moja mama czy tata posiedziec z dzieckiem..w kazdym razie czekam na meila i dziekuje
a real na wzgórzu? ktoś ma info odnosnie pracy? chciałabym tam
sonia wysłaąłm ci wczoraj meila
http://www.real.pl/praca.php
orientuje sie może ktoś z was ile płaca teraz w realu na kasie?jak daja umowe>

Inne tematy z forum Praca

Czy znacie firmę Nuga Best? (10 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...

Opinie o Crist Gdynia (13 odpowiedzi)

Jak się tam pracuje ,jaka atmosfera?

praca z otto w holandii (48 odpowiedzi)

cześć, mam pytanie, ktos byl zatrudniony przez otto w holandii? jakie warunki mieszkaniowe?...

do góry