Widok

prawo jazdy: jaki ośrodek wybrac?

Motoryzacja Temat dostępny też na forum:
Chce zapisac sie na prawo jazdy, jaki osrodek wybrać? czy te hasła najlepsza zdawalnosć rzeczywiście sie sprawdzają?
Jkai ośrodek wybrac w gdańsku? gdzie wy sie uczyłyście?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
dodam że jestem kompletna noga niegdy nie siedziałam za kierownicą jako pasażer tez rzadko bo nikt u mnie w rodzinie nie miłam prawka. wiec z autem nie mam nic wspólnego! :-) dlatego chce jakigoś instruktora który bedzie miał czas i cierpliwośc dla mnie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.motointegrator.v10.pl/warsztaty/
Ja się uczyłam u nich i zdałam za 1 razem ale trzeba by zadzwonić bo nie wiem czy jeszcze są albo jeżdżą w innej firmie.
06.07.2009r. - 3705g, 60 cm, synuś,
20.02.2015r.-26.04.2015r.-10tc - Aniołek
20.04.2017r.-przewidywany termin porodu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja chodzilam do oes na miszewskiego jestem zadowolona a efekt zobaczymy na panstwowym
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
polecam osk "AS" na ul. Kartuskiej. Robie u nich kurs i jestem bardzo zadowolona. Bardzo fajne podejście do kursanta.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 9
Zapomnij o czymś takim jak większa zdawalność, to po prostu tani chwyt marketingowy, który ma na celu przyciągnąć jak największą liczbę klientów.
To czy zdasz prawo jazdy szybko zależy od Ciebie, ale też głównie od egzaminatora, ponieważ może Ciebie załatwić na pierwszym lepszym manewrze.
Idź tam po prostu gdzie masz najbliżej i tyle. Ja tak zrobiłem i zdałem za 3 razem prawo jazdy.

popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 11
Też polecam Asa! Jeździałam z p. Karoliną
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3
Poldek na Zaspie jest OK.
I pan Leszek - instruktor z PZ MOT-u w Gdyni.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Kochani - do osoby, która napisała, że najwyższa zdawalność to tani chwyt marketingowy - owszem u część ośrodków tak, ale jeśli chcecie sprawdzić, który ośrodek ma naprawdę tę najwyższą zdawalność, wystarczy to sprawdzić, gdyż wyniki wykonywane przez PORD są dostępne. W chwili obecnej najwyższą zdawalność tak naprawdę od kilku lat wśród największych ośrodków ma AS na Kartuskiej. Wyniki zdawalności PORD wykonuje na podstawie ilości kursantów z każdego ośrodka. Nie jest to wyssana z palca. Pozdrawiam
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ja polecam ARTOM, godne polecenia są również AS i GD PRAWKO. A skąd jesteś? Najlepiej wybrac sobie ośrodek blisko domu :) Pozdr
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Z czystym sumieniem polecam OSK TAK!!! Rewelacyjny instruktor, ma anielską cierpliwość do kursantów :) U niego nauczysz się wszystkiego super :) Pozdrawiam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
na twoim miejscu bym poszedl do spida zarąbioscie tam ucza od podstaw wszystkiego sie nauczylem i szybko tam prawko zrobisz
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Polecam szkołe ARTOM i instruktora Pana Sławka ( nie wiem czy aby na pewno nadal tam uczy bo swoje prawko zdawałem jakies 2.5 lat temu) ale bylem zadowolony zarówno z zajeć jak i jazd i z czystym sumieniem moge ich polecic. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wiadomo ze DELTA PLUS !!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja wybrałam Expert, zdałam za 1 razem i cena była ok.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Też myślę, że z tą zdawalnością to ściema jest... zdawałem 2 lata temu i poszedłęm tam gdzie taniej, a były promocje w szkole "expert". zdałem za pierwszym razem. ogólnie to rzeczywiście zależy od Ciebie jak będziesz ogarniać temat, a instruktorzy są zazwyczaj wyrozumiali, bo wkońcu trzepią za to kasę ;] tyle, że no właśnie egzam8inator... zależy jaki ma dzień
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8
AS I PAN RADEK
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

Pan Piotr Załucki - świetny instruktor!

Witam, ja polecam z czystym sumieniem Pana Piotra z Caruska - bo tak naprawdę nie o szkołę jazdy chodzi tylko o instruktora :) Teoria była dość przystępnie podana przez innego instruktora, a jazdy z p. Piotrem to czysta przyjemność. Jak jest za co - pochwali, jak trzeba to zgani i wytłumaczy dlaczego. Bardzo rzeczowy w kwestiach jazd, a i porozmawiać z nim można było na masę tematów - super rozmówca dla fanów sportu ;) Po jazdach u niego zdałam za pierwszym razem :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja kurs robiłam w ELCE SCHOOL... teoria bardzo przystępnie przekazana, instruktorzy przyjaźni i uczą faktycznie od podstaw. Nigdy wcześniej nie miałam styczności z samochodem ...ale udało się zdać szybko egzamin. Zgadzam się, że wszystko zależy od kursanta też - czy ma umiejętności i jak szybko łapie to czego się uczy. Elka jest bardzo elastyczna, a panie w biurze sympatyczne i pomocne. Moim zdaniem ta szkoła była dobrym wyborem :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Polecam szkole Zielony Listek Gdansk Chełm naprawde rewelacyjni instruktorzy duza cierpliwosc mega umiejetnosci poprostu bomba uczylam sie w innej szkole ale jak zaczelam jezdzic z Zielonym Listkiem dopeiro zdalam egzamin
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

Inne tematy z forum Kobieta

Ulubione perfumy (9 odpowiedzi)

Cześc. Jakie są Wasze ulubione zapachy na co dzień? Jesli chodzi o mnie to uwielbiam Dior pure...

do góry