Widok
http://www.motointegrator.v10.pl/warsztaty/
Ja się uczyłam u nich i zdałam za 1 razem ale trzeba by zadzwonić bo nie wiem czy jeszcze są albo jeżdżą w innej firmie.
Ja się uczyłam u nich i zdałam za 1 razem ale trzeba by zadzwonić bo nie wiem czy jeszcze są albo jeżdżą w innej firmie.
06.07.2009r. - 3705g, 60 cm, synuś,
20.02.2015r.-26.04.2015r.-10tc - Aniołek
20.04.2017r.-przewidywany termin porodu
20.02.2015r.-26.04.2015r.-10tc - Aniołek
20.04.2017r.-przewidywany termin porodu
Zapomnij o czymś takim jak większa zdawalność, to po prostu tani chwyt marketingowy, który ma na celu przyciągnąć jak największą liczbę klientów.
To czy zdasz prawo jazdy szybko zależy od Ciebie, ale też głównie od egzaminatora, ponieważ może Ciebie załatwić na pierwszym lepszym manewrze.
Idź tam po prostu gdzie masz najbliżej i tyle. Ja tak zrobiłem i zdałem za 3 razem prawo jazdy.
To czy zdasz prawo jazdy szybko zależy od Ciebie, ale też głównie od egzaminatora, ponieważ może Ciebie załatwić na pierwszym lepszym manewrze.
Idź tam po prostu gdzie masz najbliżej i tyle. Ja tak zrobiłem i zdałem za 3 razem prawo jazdy.
Kochani - do osoby, która napisała, że najwyższa zdawalność to tani chwyt marketingowy - owszem u część ośrodków tak, ale jeśli chcecie sprawdzić, który ośrodek ma naprawdę tę najwyższą zdawalność, wystarczy to sprawdzić, gdyż wyniki wykonywane przez PORD są dostępne. W chwili obecnej najwyższą zdawalność tak naprawdę od kilku lat wśród największych ośrodków ma AS na Kartuskiej. Wyniki zdawalności PORD wykonuje na podstawie ilości kursantów z każdego ośrodka. Nie jest to wyssana z palca. Pozdrawiam
Też myślę, że z tą zdawalnością to ściema jest... zdawałem 2 lata temu i poszedłęm tam gdzie taniej, a były promocje w szkole "expert". zdałem za pierwszym razem. ogólnie to rzeczywiście zależy od Ciebie jak będziesz ogarniać temat, a instruktorzy są zazwyczaj wyrozumiali, bo wkońcu trzepią za to kasę ;] tyle, że no właśnie egzam8inator... zależy jaki ma dzień
Pan Piotr Załucki - świetny instruktor!
Witam, ja polecam z czystym sumieniem Pana Piotra z Caruska - bo tak naprawdę nie o szkołę jazdy chodzi tylko o instruktora :) Teoria była dość przystępnie podana przez innego instruktora, a jazdy z p. Piotrem to czysta przyjemność. Jak jest za co - pochwali, jak trzeba to zgani i wytłumaczy dlaczego. Bardzo rzeczowy w kwestiach jazd, a i porozmawiać z nim można było na masę tematów - super rozmówca dla fanów sportu ;) Po jazdach u niego zdałam za pierwszym razem :)
Ja kurs robiłam w ELCE SCHOOL... teoria bardzo przystępnie przekazana, instruktorzy przyjaźni i uczą faktycznie od podstaw. Nigdy wcześniej nie miałam styczności z samochodem ...ale udało się zdać szybko egzamin. Zgadzam się, że wszystko zależy od kursanta też - czy ma umiejętności i jak szybko łapie to czego się uczy. Elka jest bardzo elastyczna, a panie w biurze sympatyczne i pomocne. Moim zdaniem ta szkoła była dobrym wyborem :)