Widok

prezent dla 10-latki

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej

może jesteście ciociami albo macie dziecko w takim wieku ?!

poszukuję czegoś na urodzinki, dla chrześniaczki mego małża .. niestety mała ma wszystko .... poczynając od modnych torebeczek, naklejek, do laptopa, mp3 i innych takich rzeczy

może ktos zaporoponuje coś oryginalnego ?!

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
może zabiesz ją do kina i do kawiarni, taki dzień dla niej.

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
A może zestaw koralików, drucików i innych pierdółek do zrobienia własnej biżuterii? :)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
oba pomysły fajne - dzięki :)

jakiś czas temu robiła jakieś tam rzeczy z koralików także pewnie by się jej spodobał taki zestaw :)

może ktoś jeszcze :?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może jakieś kosmetyki, które będzie mogła używać bez szkody dla niej i dla mamy :) Np bezbarwny tusz do rzęs ?

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Może (za zgodą jej mamy) zabierz ją do fryzjera, niech zrobią jej jakąś (oczywiście dziecięcą) fantazyjną fryzurę.

Kosmetyki dla 10-latki?

- skrzynka z przyborami plastycznymi (kredki, farby, pisaki itp.)
- książki
- wyjście do kina
- karnet na basen
- wyjście do wesołego miasteczka
- film DVD
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
No pewnie, że kosmetyki. A cóż takiego złego w tuszu bezbarwnym ?

ja kupowalam swojej chrzesniaczce kosmetyki dla dzieci (ma 8 lat)i byla zachwycona.a kosmetyki sa bardzo łatwo zmywalne wodą,wiec nie widze w tym niczego złego.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziewczynki w tym wieku bardzo lubią urodowe rzeczy, no chyba że to typ chłopczycy. Sama uczę trzecią klasę i od czasu do czasu nagradzam dzieci za dobre zachowanie. Dziewczynki najbardziej chcą aby pozwolić im się umalować i bawić w piosenkarki, chłopcy nie malują się oczywiście ale przebierać też się lubią.

nie wiem ile chcesz na to przeznaczyc, ale na pewno "modna" lalka jej sie spodoba i chyba nie ma dziewczynki ktora by sie nie ucieszyla z lalki Bratz albo High school musical :-)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
dzięki bardzo za pomysły, w weekend wyruszamy w poszukianiu prezenciora, ale takie wyjście do kina też jest fajne !
przedyskutujemy z małżem co i jak :)

hmm chyba, że ktoś jeszcze ma pomysł ?!

Alicja a jakiś link jak wygląda taka lalka !?

mmadlen napisał(a):

> Alicja a jakiś link jak wygląda taka lalka !?
>
>

wygląda jak paris hilton

http://www.zabawki.com.pl/news/foto/lalkabratz.jpg

http://czasnazakupy.sote.pl/photo/product_info/3/6/7/1_367178a6882a.jpg

nie obrażając nikogo ja bym w życiu nie kupiła mojemu dziecku tak koszmarnej lalki, brrrr
wydaje mi sie nawet,ze 10-cio latki juz nie bardzo interesują sie lalkami(ale moze nie wszystkie).bynajmniej moja prawie 9-letnia chrzesniaczka zdecydowanie juz nie.Bardziej cieszy sie ze wspolnego wyjscia lub "zabawek"typu malowidła dla dziewczynek albo jakies zestawy do szycia czy robienia "bizuterii"z koralików itp.:)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
my ten problem na szczęście wczoraj rozwiązliśmy,
kupiliśmy chrześniaczce małża zegarek swatch'a

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
cześć masz kogoś bliskiego w takim wieku najpierw kupuj coś strzelając w dziesiątkę a następnie dowiedz się co chcę twoja siostrzenica itp.
najlepiej kupować pamiętniki,kosmetyki ajak zauważymy że ma duże piersi stanik
jak lubi h2o wystarczy kropla to kup jej cos z tego albo z hanny montany ,aparat cyfrowy albo rolki
lalki z seri my seienc:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja mam w domu 11-sto latkę, lalki odpadają, nie chce już się nimi bawić. Natomiast kosmetyki dla dzieci, błyszczyk do ust to jest coś ;)Natomiast fajnym pomysłem jest zabranie małej do parku linowego. W Przywidzu fajny otworzyli, mojej córki chrzestna zabrała tam właśnie moją córkę, młoda wróciła i nie potrafiła wykrztusić z siebie słowa, była tak podekscytowana
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam tez zestaw malej ogrodniczki, kupowalam w Smyku, w pudelku jak gra sa doniczki, nasionka, nawoz,mini szklarnia i instrukcja z informacjami na temat roslinek. Chrzesnica meza najpierw dziwne patrzyla co to jest, a pozniej, byla zachwycona. Zasadzilismy rozne nasionka, musiala odpowiednio o nie dbac i teraz wyrosly jej ladne roslinki. Przyjemne z pozytecznym- nauka z zabawą, polecam:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

do góry