Widok
prezent na 18-tkę
mój brat miał 14 stycznia 18 urodziny, nic mu z mężem nie kupilismy bo on nie wiedział co chce, a kasy mu nie dam bo zaraz rozwali na byle co :) chciałam mu zasponsorować tatuaż, ale póki co nie wybrał sobie wzoru, więc nic na siłę. Słuchajcie, co myślicie o tym, zeby zrobić dla niego album pamiątkowy? Bo ja nie chcę mu dac prezentu typu spodnie ,bluza, bo to się wynosi i wyrzuci, chciałabym żeby miało to wartość sentymentalną. Skoro młody ma już zdjęcia z imprezy ze swoimi znajomymi, z dziewczyną, to pomyślałam, że dam je do wydrukowania i wkleję w album zrobiony tak tylko pod niego,czyli z jego imieniem, zdjęciem, okazją itd.. co wy na to??
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
Wiesz co, mialam podobny problem z moją siostrą na 18. Pytałam, proponowałam, wymyślałam a ona wciąż nie wiedziala i nie wiedziałą. Chciałam sentymentalnie, ale przecież to 18, szaleństwo, młodość i uczucie że wszystko mogę, wszystko osiągnę... Dostała więc sentymentalny drobiazg i zaproszenie na lot ze spadochronem.
Na początku się na mnie wściekała, że sie boi, że pewnie złośliwie jej to zrobiłam (spadochron) ale wiedziałam że poleci. Jak wróciła na plażę to miała łzy w oczach, uśmiech od ucha do ucha i stwierdziła że nigdy tego nie zapomni, że to najlepszy prezent, że przeprasza za to że myślala że złośliwie i wogóle była mega zadowolona, a ja bardzo szczęśliwa.
Myśle , że może taki album to jako dodatek do prezentu ?
Na początku się na mnie wściekała, że sie boi, że pewnie złośliwie jej to zrobiłam (spadochron) ale wiedziałam że poleci. Jak wróciła na plażę to miała łzy w oczach, uśmiech od ucha do ucha i stwierdziła że nigdy tego nie zapomni, że to najlepszy prezent, że przeprasza za to że myślala że złośliwie i wogóle była mega zadowolona, a ja bardzo szczęśliwa.
Myśle , że może taki album to jako dodatek do prezentu ?
no tak ten album to ma być dodatek :)
ja mu chciałam zasponsorować kurs barmański bo zawsze o tym marzył,ale niestety jego dziewczyna mu nie pozwoliła :/ więc powiedział, że nie pojedzie :/ na tatuaż by się zgodził bo się już łamał, ale niestety...ona powiedziała mu, że to głupie :/
ja mu chciałam zasponsorować kurs barmański bo zawsze o tym marzył,ale niestety jego dziewczyna mu nie pozwoliła :/ więc powiedział, że nie pojedzie :/ na tatuaż by się zgodził bo się już łamał, ale niestety...ona powiedziała mu, że to głupie :/
też tak pomyślałam :P
ja na 18 kupiłam kumplowi 18 krawatów w najróżniejsze motywy, bardzo się zdziwił, że krawaty nie muszą być nudne )
ja na 18 kupiłam kumplowi 18 krawatów w najróżniejsze motywy, bardzo się zdziwił, że krawaty nie muszą być nudne )
hehe trudny wybór ale wiesz co w madisonie jest punkt śmiesznych praktycznych prezentów może coś tam znajdziesz http://www.madison.gda.pl/popup_index.html/katalog_sklepow.html?d=s138 ja swoją drogą dostałam na 18 dawno temu popielniczke z członkiem kupa śmiechu była teraz to zabytek w piwnicy eheh