Widok
biżuteria
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com

niedawno miałam 18nastkę :P
od chrzestnej dostałam złoty łańcuszek, na początku wydawał mi się kiepskim i babcinym prezentem, jednak od roku nie rozstaje się z nim, czuję się bardziej wyjątkowa od masy dziewczyn w plastikowej biżulerii, tak samo zegarek od mamay, zgrabny delikatny :)
natomiast od koleżanek dostałam prześliczną pościel i taki stojaczek-dziewczynę na biżuterię. dostałam też ogromnego miśka :D
od chrzestnej dostałam złoty łańcuszek, na początku wydawał mi się kiepskim i babcinym prezentem, jednak od roku nie rozstaje się z nim, czuję się bardziej wyjątkowa od masy dziewczyn w plastikowej biżulerii, tak samo zegarek od mamay, zgrabny delikatny :)
natomiast od koleżanek dostałam prześliczną pościel i taki stojaczek-dziewczynę na biżuterię. dostałam też ogromnego miśka :D
tez skończyłam niedawno 18 dostałam zloty łańcuszek i 200 zloty nie było jakichś szalów typu o prawko jazdy samochód czy coś takiego nie. delikatny i drobny łańcuszek ze złota i jestem z tego zadowolona bo wujek dal mi znać ze jestem dla niego ważna pamięta o mnie ale mnie nie rozpieszcza ;]
zawsze taki był w stosunku do mnie i za to mu dziękuje bo wyrosłam na normalna dziewczynę a nie na jakiegoś plastika który wyciąga od rodziny kasę przy każdej okazji
zawsze taki był w stosunku do mnie i za to mu dziękuje bo wyrosłam na normalna dziewczynę a nie na jakiegoś plastika który wyciąga od rodziny kasę przy każdej okazji
moj chrzesniak dostal od nas wieczne pióro na pamiatke, 2 ksiazki przydatne do nauki j.angielskiego (ten prezent nam zasugerowano), bombonierke, 18 lizakow wbitych w takie ratanowe kolko i szmpana z wielka kokarda (i datek pieniezny do prawa jazdy).
Myslalam jeszcze o zegarku ale ciezko trafic w gust.
Myslalam jeszcze o zegarku ale ciezko trafic w gust.
http://forum.trojmiasto.pl/Englein-zamezna-od-1-sierpnia-2009-t120490,1,11.html?hl=englein#hl

wizaż-szkolenia www.alterapars.pl

wizaż-szkolenia www.alterapars.pl