Widok

prezent, upominek z okazji ciąży

Rodzina i dziecko Prezenty Temat dostępny też na forum:
dowiedziałam się że moja siostra jest w ciąży i chciałabym jej kupić coś z tej okazji, może podpowiecie co by się jej mogło przydać na ten najbliższy okres ? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Proponuje książkę o tematyce ciążowej ,pierwszych miesiącach z życia dziecka.Mogą tez byc jakieś specjalne kosmetyki .
dokładnie, jakąś fajną książkę na temat ciąży..jej poszczególnych etapów.
ja akurat sie z ksiazek nie cieszylam, mialam ich az za duzo :) Moze byc jakas fajna sukienka ciążowa (przepiękne są na asos.com ), dobre kosmetyki pielęgnacyjne np na rozstępy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Może album ciążowy, gdzie wstawi zdjęcia - testu, pierwszego usg, kolejnych usg i potem maleństwa a do tego jakieś maleńkie słodkie papucie. :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
super, dziękuję za podpowiedzi
ja dostałam imbir i migdały. mnoooostwo. przydały się;) to tak w kwestii praktycznego prezentu;P
Jako pamiątka drugiej ciąży z córą zrobiłam albumik taki:

image

image

Z pierwszej ciąży też mam album z rosnącym brzuszkiem tylko w innej kolorystyce bo urodził się synek.
image
image
a robisz takie cos na zamowienie?
Doskonałym dadatkiem dp prezentu będą pudełka ozdobne sklep internetowy http://opakowaniaozdobne24.eu/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a w którym tygodniu jest ?
Jeśli siostra lubi biżuterię, polecam zakup boli ciążowej. To taki specjalny dzwoneczek na długim rzemyku, który nosi się na szyi a jego dżwięk uspakaja dziecko w łonie i potem, gdy się urodzi. Są śliczne wzory do wyboru http://agisboutique.blogspot.com/2012/11/bola-meksykanski-dzwoneczek-dla.html
JAk byłam w ciąży to dostałam od siostry lalkę od Anny Geddes :) bardzo ją lubię mam ja w sypialni koło fotki mojego małego brzdąca :)
coś w stylu:
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=2865733482&ars_source=ars&ars_socket_id=16&ars_rule_id=84
ja jednak wstrzymałabym się do prezentów tego typu do 3 miesiąca. wiem z własnego doświadczenia.
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Obniżenie /wypadanie macicy (1229 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...

Gdzie kupie stanik sportowy 70G? (20 odpowiedzi)

W Tchibo nie maja. Nie chce wydawac wiecej niz 60 zl wiec Shock Abs. odpada. Na necie jest sporo...

co dla chłopca 11 lat na prezent? (7 odpowiedzi)

co mogę kupić dla chłopca 11 lat kupić na urodziny? proszę o pomoc, może macie jakieś pomysły?...

do góry