Widok
problem :(
Poradzcie mi bo nie wiem co zrobic:( tradycja jest taka, że pan młody przenosi kobiete przez prog wchodzac na sale weselna.... moja waga jest na tyle duza ze moj narzeczony nie da rady mnie przeniesc :( mozecie sie nabijac....wiem smiesznie to brzmi....(;/) co byscie zrobily na moim miejscu? jak wejsc na sale weselna zeby to glupio nie wygladalo???
jesli ten wątek to nie żart to uważam że...
co tam tradycja.tradycja jest taka ze para młoda tanczy pierwszy taniec a ja z tego zrezygnowałam.tradycja jest taka ze para młoda jest witana przez rodzicow chlebem i sola -ja tego tez nie będę miała.
Wejdźcie po prostu smiało na salę, uśmiechnięci, trzymajcie się za ręce i wszystko będzie ok.
co tam tradycja.tradycja jest taka ze para młoda tanczy pierwszy taniec a ja z tego zrezygnowałam.tradycja jest taka ze para młoda jest witana przez rodzicow chlebem i sola -ja tego tez nie będę miała.
Wejdźcie po prostu smiało na salę, uśmiechnięci, trzymajcie się za ręce i wszystko będzie ok.
to powitanie chlebem i solą jakos nie bardzo mi się podoba a jesli chodzi o tanieć to mój Wojtus nie lubi, nie umie tańczyć i bardzo przeżywał ,że będziemy sami na środku, wszyscy będą się na nas patrzec więc troche zmienilismy scenariusz wesela.nie chcę go narażać na taki stres.później w weselnym tłumie wiem,że będzie się po swojemu kolibał :)))
Widzę, dziewczyny, że niektóre zbytnio przejmujecie się tym, co powiedza goście. Jak czytam późniejsze relacje z wesel, to wszystko jest SUPER - nastawcie się, ze nikt nic nie powie, nie będzie marudził - przecież to Wasz Dzień, i tak samo jak i Wam, tak i gościom zalezy, żeby wszystko się udało. POWODZENIA !!!
anula
ja dla beki wniosłabym Pana Mlodego-ja juz taka jestem i walilabym to co inni powiedzą, każdy zna mnie i mojego narzeczonego i wiedza ze jestesmy inni niż wszyscy i ze zawsze trzymaja sie nas głupie zarty:):)a ci którzy tego nie rozumieja to ich problem najważniejsi jesteście wy i to co was łączy a to ze komuś sie cioś moze nie podobać to juz jego problem, nigdy nie zadowolisz innych.i tak jak ktoś wyżej napisał zawsze bedzie ktoś nieprzychylny Tobie i zawsze znajdzie pretejst aby Cie obgadać czy zwrócić złośliwą uwagę:)glowa do góry,co do Pana Młodego to i tak bym go wniosła:Phihi.nie mniej jednak jestem takiej postury, ze nie dałabym rady,hehe:P

Gwiazdeczko masz absolutną rację..... :-)
rzeczywiście nie możesz się przejmować, musisz pomyśleć, zeby swojego ukochanego nie za bardzo zmeczyć.... mój norbi bardzo nie lubi tanczyc, wiec mu powiedzialam, ze ten jeden taniec, to pozniej niech robi co chce....
Zeby sie jeszcze w najpiękniejszy dzień w życiu to martwić....
rzeczywiście nie możesz się przejmować, musisz pomyśleć, zeby swojego ukochanego nie za bardzo zmeczyć.... mój norbi bardzo nie lubi tanczyc, wiec mu powiedzialam, ze ten jeden taniec, to pozniej niech robi co chce....
Zeby sie jeszcze w najpiękniejszy dzień w życiu to martwić....
Miśka nie ma co się martwić. Ja też ważę więcej od mojego lubego i mimo iż hantle są w użyciu od paru miesięcy, nie chcemy ryzykować "potknięcia" z panną młodą i wjadę niesiona - ale na barana :) To nam wychodzi najlepiej, tylko kieckę będę musiała odpowiednio zadrzeć do góry :)
http://img176.imageshack.us/img176/3592/suwakmw8.jpg
Ja też nie będę wnoszona bo najlżejsza nie jestem i wcale się nie przejmuje, są gorsze problemy. Podejrzewam że jak by mój Rafał sie uparł to by mnie wniósł ale ja nie chce bo nie daj Boże coś mu pójdzie w kręgosłupie i wtedy to będzie problem:) więc głowa do góry a że ludzie gadają zawsze będą jak nie na ten temat to oni już zawsze coś znajdą:)
Miśka12 nic się nie martw, dziewczyno to nie jest najważniejsze. Zaproszeni przez Was goście to przyjaciele, mają uświetnić swoją obecnością tą uroczystość i być zaszczyceni, że z nimi chcieliście to uczcić a nie czepiać się szczegółów. Podejdź do tego bardziej na luzie. Wejdźcie na salę, zacznijcie się bawić i tyle. Głowa do góry. Możesz poprosić orkiestrę aby szybciutko zaprosili Was do pierwszego tańca, żeby nie było niezręcznej ciszy, Nikt nie zauważy.
Pozdr.
Pozdr.