Widok

problem z windowsem

Chełm Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Wiem, że może to nie temat na to forum, ale mam nadzieję, że któraś z Was mi pomoże. Przekroczyłam ilość wpisywanych kluczy do windowsa xp home edition i jak teraz instalowałam go od nowa każe mi podać dodatkowy klucz. Czy któraś z Was mogłaby mi napisać klucz ze swojej płyty albo może miałyście taką sytuację. Przecież to bez sensu, kupując orginalnego windowsa, klucz powinien chodzić w nieskończoność, prawda?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Proponuję jednak kontakt z helpdeskiem.
jesli masz oryginał to skontaktuj sie z producentem.
Podawanie cd keyów jest nielegalne przecież.

Ja instalowałam swoj SO setki razy, przez czeste formaty itp i zawsze normalnie sie instaluje, cd key zawsze dziala, nie mialam jeszcze takiej sytuacji zeby prosiło o dodatkowy serial, w sumie to pierwszy raz o czyms takim słysze.

no chyba ze masz pirata, to wszystko mozliwe, jesli tysiace ludzi instalowalo na ten cd key :P

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry