Widok

problem ze znalezieniem niani

Obłuże Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam naprawdę duży problem. za dwa miesiące (pod koniec marca) muszę wrócić do pracy. W domu pozostawię niespełna 7-miesięczną córeczkę. Od pewnego czasu rozglądam się za opiekunką, niestety wśród znajomych nie ma żadnej wolnej niani. Mieszkam na Obłużu Leśnym i najlepiej byłoby znaleźć opiekę w tej okolicy. Proszę o pomoc :)
Mój adres mailowy: lagusowa@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a moze wywies ogloszenie w okolicy? Moze jakas emerytka, czy studentka będzie zainteresowana...
hej,

ja popytałam ekspedientek w sklepikach osiedlowych. I dostałam namiary na 2 babki, które były chętne do opieki. Powiedziałam też sąsiadom, że szukam opiekunki. I w ten sposób znalazłam naszą supernianię.
Możesz też zaczepić starszą panią z wózkiem. Też mieszkam na Obłużu i znam ten stres i niepokój co zrobić z maleśtwem.

Zapytam też mojej niani, czy nie zna kogoś...

Powodzenia
Wywiesiłam już ogłoszenia w okolicy oraz w sklepach i nie mam odzewu. Bardzo dziękuję za Wasz odzew
pozdrawiam
A może w pobliżu Twojego miejsca pracy kogoś znajdziesz...?
pracuję bardzo blisko domu :)
ale dzięki
www.niania.pl polecam
Ślub cywilny
image

Slub Kościelny

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
To może partner, o ile mieszkacie razem, pracuje w innej dzielnicy i tam poszukacie? ;-)
tylko,ze kolezanka chce nianie wlasnie z okolic miejsca zamieszkania,co jest logiczne:)
powodzonka w poszukiwaniach Alinko:)
image
dzisiejszy dzień mnie załamał.wydawało mi się, że za pełen etat zajmowania się dzieckiem (tylko!!!) kwota 1000 zł. wystarczy. niestety ściągnięto mnie na ziemię. chyba muszę zmienić zawód :)
Alina to mnie podlamalaś:(( ja mieszkam też w gdyni i tez bede szukac niani i wydawało mi się że tak za tysiąc znajde :((
image
Czy za karę, że nie wierzę w duszę, nie mam duszy?
od 7 zł w górę. co Ty na to?
1000zl za nianie w gdyni?tez myslalam,ze to dobra oferta(to nie gdańsk wkoncu bo tam sa nie oszukujmy sie inne ceny wszystkiego) ...Tez jestem w szoku nieco....:]
image
Mnie na nianię po prostu niestać! Taka smutna rzeczywistość, zarabiam 1300zł- i wszystko miałabym dać obcej kobiecie? Dlatego jestem na wychowawczym, aż młodsza córa pójdzie do przedszkola. Mieszkam w Gdańsku ceny niań są podobne jak w Gdyni.
ja jak pójdę na wychowawczy to stracę pracę. jestem zmuszona do zatrudnienia niani. ja rozumiem że każdy chce zarobić, ale za 1400 to kobiety w sklepach ciężko pracują, a tu chodzi o zajęcie się dzieckiem.
Alina-napisz prosze od kiedy potrzebujesz niani,gdzie mieszkasz?
uważasz, że praca w sklepie jest lżejsza niż zajmowanie się dzieckiem obcej osoby?
jest deficyt niań - zamiast iść do pracy w zawodzie daj ogłoszenie, że zajmiesz się jeszcze jednym dzieckiem - będziesz miała ponad 1000 na rękę i to bez podatku - a pracy wcale, bo to przecież taka prosta robota jest...
przepraszam za reakcję - byłam kiedyś nianią i bardzo odpowiedzialnie zajmowałam się dzieciaczkiem. To nie jest to samo, co bycie mamą. Jeśli jesteś odpowiedzialną osobą, to jeszcze bardzo się przejmujesz bezpieczeństwem dziecka obcej osoby. Uważam, że to nie fair myśleć, że niani można dać 500 zł i będzie szczęśliwa.
Tak czy inaczej życzę znalezienia odpowiedniej osoby. (i wyższych zarobków każdemu - bez względu na zawód)
Spełnij marzenie chorego dziecka www.trzebamarzyc.org

POPIERAM KOLEŻANKĘ!!!!!!!!!!!!
niech nianie sprzątaja,piorą i miedzy czasie dziecka pilnują-bo co to za sztuka zająć się cudzym dzieckiem!!
Zostały jeszcze żłobki,Punkty Opieki Nad Dzieckiem etc. a ceny kształtują się od 700-1000zł
zgadzam sie- opieka nad dzieckiem zwlazszcza cudzym
to cholernie ciezka praca.rowniez znam to z autopsji.
image
alina, chciałabyś zarabiac 1000zl? nie rozumiem mam, które chcą oferując niani tysiąc, myślą, że będzie je całowac po rękach. na obce dziecko trzeba sto razy bardziej uważać niż na własne- to bardzo ciężka praca! poza tym, umówmy się, byle kogo nie szukasz, napewno masz jakieś wymagania...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

nietrzymanie moczu po ciąży (29 odpowiedzi)

Słuchajcie czy któraś z Was miała po porodzie problem z nietrzymaniem moczu?

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (79 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

Pompa ciepła (25 odpowiedzi)

Czy któraś z Was ogrzewa dom za pomocą pompy ciepła? Jeśli tak, to (jeśli można zapytać ;)),...

do góry