Widok

profesjonalna kosmetyczka

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam!
Szukam sprawdzonego, profesjonalnego gabinetu ksometycznego w Gdańsku, slyszałam pochelbne opinie na temat salonu "Iga" na ul. Jaśkowa Dolina w Gdańsku - p. Jadwigi Patały- czy któraś z Was słyszała cos na tmeat tego salonu?moze polecicie mi kogoś naprawdę dobrego?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
polecam ten salon na jaskowej naprawde!!! jest super, kobieta zna sie na rzeczy , mi swietnie wyprowadzila cere, ma bardzo dobre profesjonalne kosmetyki. Ja kieys mialam problemy z cera, i odwiedzilam duzo kosmetyczek, ale dopiero pani J:) wziala sie za mnie fachowo, po pol roku mam cere jak pupcia niemowlaka:) jest droga ale warta ceny!!
a mogłabys napisać mi coś więcej na temat cen w tym salonie, co to znaczy droga?ile kosztuje u niej zabieg np.oczyszczanie skóry?pozdrawiam i dzięki wielkie za pomoc:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A gzdzie jest dokładnie ten salon kosmetyczny ????

Polecam Lili Marlene na ul. Szerokiej.
salon kosmetyczny Iga jest faktycznie b.profesjonalny ,ale dosc drogi ,jednak polecam.Jak i rowniez polecam w Oliwie salon kosmetyczny na starym rynku oliwskim ,pod patronatem DR.Eris bardzo mila i profesjonalna obsluga,czysto i ceny bardziej przystepne

a czy mogę ponowić prośbę o jakieś przykłądowe cney zbaiegów np. oczyszczania twarzy w salonie Iga, zebym miała jakieś porównanie?

podbijam i jeszcze raz gorąco proszę o podanie cen te osoby które korzytsały z usług p. Igi

z Igi korzystalam 3 lata temu i placilam za oczyszczenie twarzy 160 zl ,tak naprawde pani kosmetyczka najpierw Cie oglada mowi co jest do zrobienia i wycenia ,nie wiem jak teraz tam ksztaltuja sie ceny , wiem ,ze w studio oliwskim dr.Eris taki zabieg to 120 zl

dziekuję bardzo, rzeczywiscie sporo kosztuje, a to studio dr. Eris jest gone polecenia? no i jak kształtują się ceny w Lili merlene?

jezeli chodzi o studio Dr.Eris to polecam , bo obsluga jest b profesjonalna i gabinety to pojedyncze pokoje z wygodnym lozkiem i relaksujaca muzyczka,kiedys korzystalam rowniez z gabinetu przy ul.Szerokiej i rowniez bylam zadowolona ,nawet bardzo ,bo mialam klopot z cera,a pani mi super oczyscila (bodajze pani Irenka,albo Teresa,grubsza starsza,ciemnowlosa pani niewiem jak teraz ).To zalezy jaki masz klopot z cera-napisz ?

muszę poddać się zabiegowi oczyszczania - to na pewno a poza tym chciałam przed słubem moze jakieś odżywcze maseczki, na penwo hennę. Który slaon byś polecała i napisz też proszę coś o cenahc, bo nie ukrywam, ze przed weselem budżet niezbyt bogaty. No i jeżlei bys mogła to prosiłabym również o adresy i telefony, pozdraiwam ciepło i wielkie dzięki!

dziewcyzny jaki jest adres tego salonu Lili Marlene w Gdańsku- świętojańska czy Szeroka bo raz piszą tak raz tak i straciłam rachubę i gdzie to dokładnie jest?

nie mam przy sobie notesu z telefonami podaj meila lub inny kontakt to Ci wysle,albo zajzyj juro na forum to po 9-tej zostaie info w Twoim temacie-ile kasy chcesz przeznaczyc ? i gdzie jest Ci blizej ? nie znam niestety cen z ul.Szerokiej i Iga ... ale do tych dwoch salonow znajdziesz w necie na PKT.pl jak i wiele innych ,do salonu oliwskiego chyba nie ,bo oni sie tam nie oglaszaja

oi, dziękuję, mój mail to maisy@poczta.onet.pl, co do kasy to nie wiem, w sumie, jeżlei mam bnyc zadowolona i naprawdę profejsonalnie oblśużona to postaram się wyskubać nawet jak będzie drożej. Pozdrawiam

aha i jestem z gdańska

a i jeszcze mi sie przypomialo ,jak oczyszczasz twarz to na drugi dzien tez jeszcze przyjezdzasz do salonu ,na dokonczenie zabiegu takimi"prodami"jest to zamykanie por i siadasz na 2-3 min pod kwarcowka -ogolnie na drugi dzien wpadasz tylko na jakies 10 minut-a oczyszczenie trwa w zaleznosci od cery jakies 1,5 h

ok, dzięki bardzo, napisz mi proszę który z tych salopnów najbardzije polecasz!:)wielkie dzięki

Misia, jesli jestes z Gdanska to moze lepiej na szeroka ,tylko ja juz tam nie chodze i nie wiem jak robia ,ale jakies dwa lata temu byla moja przyjaciolka i wyszla b.zadowolona
najlepiej byloby ,gdybys najpierw tam sama podeszla ,po to by pani obejzala twoja cere "wycenila" i doradzila co powinno byc zrobione ,pamietaj,ze oczyszczanie najlepiej zrobic juz wkrotce

Ok, dziękuję bardzo. Własnie nieługo się wybieram, bo wiem że to juz czas, wielkie dzięki za wszystkie rady!

do góry