Widok
polecam ten salon na jaskowej naprawde!!! jest super, kobieta zna sie na rzeczy , mi swietnie wyprowadzila cere, ma bardzo dobre profesjonalne kosmetyki. Ja kieys mialam problemy z cera, i odwiedzilam duzo kosmetyczek, ale dopiero pani J:) wziala sie za mnie fachowo, po pol roku mam cere jak pupcia niemowlaka:) jest droga ale warta ceny!!
jezeli chodzi o studio Dr.Eris to polecam , bo obsluga jest b profesjonalna i gabinety to pojedyncze pokoje z wygodnym lozkiem i relaksujaca muzyczka,kiedys korzystalam rowniez z gabinetu przy ul.Szerokiej i rowniez bylam zadowolona ,nawet bardzo ,bo mialam klopot z cera,a pani mi super oczyscila (bodajze pani Irenka,albo Teresa,grubsza starsza,ciemnowlosa pani niewiem jak teraz ).To zalezy jaki masz klopot z cera-napisz ?
muszę poddać się zabiegowi oczyszczania - to na pewno a poza tym chciałam przed słubem moze jakieś odżywcze maseczki, na penwo hennę. Który slaon byś polecała i napisz też proszę coś o cenahc, bo nie ukrywam, ze przed weselem budżet niezbyt bogaty. No i jeżlei bys mogła to prosiłabym również o adresy i telefony, pozdraiwam ciepło i wielkie dzięki!
nie mam przy sobie notesu z telefonami podaj meila lub inny kontakt to Ci wysle,albo zajzyj juro na forum to po 9-tej zostaie info w Twoim temacie-ile kasy chcesz przeznaczyc ? i gdzie jest Ci blizej ? nie znam niestety cen z ul.Szerokiej i Iga ... ale do tych dwoch salonow znajdziesz w necie na PKT.pl jak i wiele innych ,do salonu oliwskiego chyba nie ,bo oni sie tam nie oglaszaja
a i jeszcze mi sie przypomialo ,jak oczyszczasz twarz to na drugi dzien tez jeszcze przyjezdzasz do salonu ,na dokonczenie zabiegu takimi"prodami"jest to zamykanie por i siadasz na 2-3 min pod kwarcowka -ogolnie na drugi dzien wpadasz tylko na jakies 10 minut-a oczyszczenie trwa w zaleznosci od cery jakies 1,5 h
Misia, jesli jestes z Gdanska to moze lepiej na szeroka ,tylko ja juz tam nie chodze i nie wiem jak robia ,ale jakies dwa lata temu byla moja przyjaciolka i wyszla b.zadowolona
najlepiej byloby ,gdybys najpierw tam sama podeszla ,po to by pani obejzala twoja cere "wycenila" i doradzila co powinno byc zrobione ,pamietaj,ze oczyszczanie najlepiej zrobic juz wkrotce
najlepiej byloby ,gdybys najpierw tam sama podeszla ,po to by pani obejzala twoja cere "wycenila" i doradzila co powinno byc zrobione ,pamietaj,ze oczyszczanie najlepiej zrobic juz wkrotce